Jump to content

Hertz

Active Members
 • Content count

  1371
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Hertz last won the day on April 19 2011

Hertz had the most liked content!

Community Reputation

522 Excellent

About Hertz

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 11/25/93
 1. Salariu Infosec

  5000 - 17000 RON, depinde cate stii, unde te angajezi si cat de bine te vinzi.
 2. Scriu articole pe orice nisa.

  Acel "as->i <- scrie" s-a reflectat in scaderea pretului.
 3. Cyber Security Challenge Romania

  Daca aveti cunostinte orientate in directia IT, de predilectie securitate, nascuti in perioada 1997 - 2003, dati de veste legat de concurs. Nu e foarte multa lume la juniori, deci e o oportunitate mare de invatare si poate chiar calificare in finala.
 4. Cyber Security Challenge Romania

  @Byte-ul http://www.cybersecuritychallenge.ro/
 5. Cyber Security Challenge Romania

  Pai din ce am vazut pe site-ul lor, nu e nimic updatat de anul trecut, iar in restul tarilor s-au derulat deja calificarile. Totusi, avand in vedere ca finala e in Noiembrie, mai e timp.
 6. [F usor] Iepurasul de paste

  Tre' sa ai ceva colesterol sa rezolvi problema asta
 7. [Mini] C challenge

  Da
 8. O rază de lumină?

  Mai e ceva dupa statuie? Edit: nevermind
 9. Recomandare procesator de plati

  Imi poate recomanda un payment provider care sa acopere o gama cat mai larga de metode de depunere? (sms, card, transfer bancar, paysafecard, skrill, cryptocurrencies, etc. ... orice mod prin care un om poate baga bani intr-o aplicatie). As vrea o solutie pe care ma pot baza si care sa aiba un istoric care sa mi confere incredere in a ii alege. Merci!
 10. Bulk email - platesc in BTC

  Anexez inca o liniuta la colegul ^ - In ce tara/tari vrei sa trimiti? (a fi sau a nu fi CANSPAM)
 11. Themă pentru CMS

  De ce n-ar merge tema daca ai SSL?
 12. Domenii la £1.00

  Nu e nicio smecherie la mijloc? Vad ca si .com-urile sunt tot la 1 euro.
 13. Cred ca se elucideaza totul printr-o analogie simpla: In IT poti sa faci reverse engineering la orice, o iei de la un software backwards si treci prin ASM, kernel, tranzistori, curent electric. Poti cu cunostintele actuale sa intelegi fiecare celula din care e compus un PC si sa rezolvi in timp finit orice problema, "mister", sa tratezi orice "virus", pentru ca e dezvoltat de om :). On the other hand, in ceea ce priveste corpul uman suntem departe rau de a avea acelasi knowledge (vezi ADN, boli fara tratament, etc.). La un om nu prea ai cum sa faci teste de integrare in timpul operatiei, inainte sa-i dai deploy in productie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Cred ca problemele mentale si stresul in IT apar cu preponderenta nu din cauza naturii dinamice a IT-ului ci din prisma faptului ca majoritatea incearca sa stie (pretind ca stiu) pe cat se poate de multe tehnologii, tool-uri, etc. si ajungi in punctul in care ti se cer chestii care imbina multe dintre ele pe care tu te-ai vandut "bun cunoscator" (si ai fost angajat rapid pentru ca inflatia e mare in IT si cererea de lucru nu se acopera nicidoata) si clachezi (stres, deadlineuri "imposibile"), tu fiind jack of all trades, master of none. IT-ul ar trebui tratat precum trateaza nemtii orice meserie, iti alegi o substructura a lui si te specializezi pe aceea si acolo profesezi (nu evolueaza niciodata limbajele si tehnologiile atat de rapid astfel incat, daca te axezi pe 1, 2, sa nu poti tine pasul lejer). Nu stiu in alte tari cum sta treaba cu raportul stres/ITist, dar cred ca romanii sunt fruntasi ca romanu-i bun la toate.
 14. Skype spam

  https://community.skype.com/t5/Security-Privacy-Trust-and/Virus-hijacking-Skype-to-send-out-web-page-links/td-p/4256327 https://community.skype.com/t5/Security-Privacy-Trust-and/Spoofed-message-from-contact/m-p/4267278#M56727
×