Jump to content

xZu

Active Members
 • Content Count

  615
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

xZu last won the day on May 8 2009

xZu had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About xZu

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. http://www.romlit.ro/vroiam... http://utopiabalcanica.net/2012/09/03/draga-cremsnit/#comment-8438 se pare ca da, ambele forme sunt acceptate. eu credeam ca e gresit deoarce nu exista verbul a vroi.
 2. 0:39 - corect e voiam nu vroiam. cam strans de coaie baiatu ala
 3. Da asa este, dar daca *reply-ul tau este arogant ar trebui sa stii ca faci parte din categoria de mai sus. Unele explicatii : SECRETE LUI CRISTIAN GOG – SECRETE MENTALISM ROMANII AU TALENT finala : Cristian Gog explicatia trucului din finala "Romanii au talent"
 4. s-a mai facut asa de nspemii de ori la nspemii de emisiuni si exista nspemii de metode. Numai inghititi toate cacaturile pe care le vedeti la TV. Nu ca m-ar afecta prea mult, dar mi se pare de-a dreptul penibil ca la un concurs de genul Romanii au talent sa castige un iluzionist ( apropo pentru astia care cred ca tot ce zboara se mananca si dau replay doar de dragu de a se baga in seama : iluzionism - definitie DEX '98 | DEX online ).
 5. xZu

  Cum ne tratam de stress?

  tipic romanesc. psiholog - definitie | DEX online In secolul 21 inca mai exista frica de psiholog. Asta spune multe despre Romania. le: sfatul meu pentru cei afectati de stres e sa mearga la psiholog. Rolul lui nu e de a va medicamente , de a judeca, eticheta etc. ci de a te ajuta sa gasesti singur rezolvarea problemelor tale.
 6. In ordinea preferintei Eraserhead (1977) Satantango (1994) (7 ore si jumatate) Salò, or the 120 Days of Sodom (1975) Stalker (1979) A Clockwork Orange (1971) Pink Floyd: The Wall (1982) Pi (1998) Requiem for a Dream (2000) Memento (2000) Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) A Beautiful Mind (2001)
 7. xZu

  Docspedia.org

  Vreau si eu o invitatie,caut cateva carti de psihologie(una am gasit-o pe docs.rtfm.us) dar restul nu le-am gasit niciunde.
 8. La prima vedere mi se pare foarte reusit din toate punctele de vedere, mai putin seo.Felicitari si vezi ce faci cu el de acum in colo.. asta e cel mai important.
 9. e down si thepiratebay.se, dar pun pariu ca in maxim 1 sapt. o sa fie online si .se si .org ..
 10. Interesant, abia acum realizati anumite chestii si mai interesant, faptul ca unii dintre cei care il apreciau incep sa-l vorbeasca de rau. Ma rog, ce ar trebui inteles (in mod special de abonatii forumului Club ShowOff) :
 11. cam asta ar fi una dintre solutii :- ))
 12. xZu

  TvR1!!!!

  au altceva mai bun ?! defapt,trebuie sa recunosc acum cateva sapt. am vazut 3 filme(cate unul in fiecare seara)pe care nu credeam c-o sa le vad vreodata la tv.
×
×
 • Create New...