Jump to content

xZu

Active Members
 • Posts

  615
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

xZu last won the day on May 8 2009

xZu had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xZu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

 1. http://www.romlit.ro/vroiam... http://utopiabalcanica.net/2012/09/03/draga-cremsnit/#comment-8438 se pare ca da, ambele forme sunt acceptate. eu credeam ca e gresit deoarce nu exista verbul a vroi.
 2. 0:39 - corect e voiam nu vroiam. cam strans de coaie baiatu ala
 3. Da asa este, dar daca *reply-ul tau este arogant ar trebui sa stii ca faci parte din categoria de mai sus. Unele explicatii : SECRETE LUI CRISTIAN GOG – SECRETE MENTALISM ROMANII AU TALENT finala : Cristian Gog explicatia trucului din finala "Romanii au talent"
 4. s-a mai facut asa de nspemii de ori la nspemii de emisiuni si exista nspemii de metode. Numai inghititi toate cacaturile pe care le vedeti la TV. Nu ca m-ar afecta prea mult, dar mi se pare de-a dreptul penibil ca la un concurs de genul Romanii au talent sa castige un iluzionist ( apropo pentru astia care cred ca tot ce zboara se mananca si dau replay doar de dragu de a se baga in seama : iluzionism - definitie DEX '98 | DEX online ).
 5. tipic romanesc. psiholog - definitie | DEX online In secolul 21 inca mai exista frica de psiholog. Asta spune multe despre Romania. le: sfatul meu pentru cei afectati de stres e sa mearga la psiholog. Rolul lui nu e de a va medicamente , de a judeca, eticheta etc. ci de a te ajuta sa gasesti singur rezolvarea problemelor tale.
 6. In ordinea preferintei Eraserhead (1977) Satantango (1994) (7 ore si jumatate) Salò, or the 120 Days of Sodom (1975) Stalker (1979) A Clockwork Orange (1971) Pink Floyd: The Wall (1982) Pi (1998) Requiem for a Dream (2000) Memento (2000) Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) A Beautiful Mind (2001)
 7. xZu

  Docspedia.org

  Vreau si eu o invitatie,caut cateva carti de psihologie(una am gasit-o pe docs.rtfm.us) dar restul nu le-am gasit niciunde.
 8. xZu

  level99.ro

  La prima vedere mi se pare foarte reusit din toate punctele de vedere, mai putin seo.Felicitari si vezi ce faci cu el de acum in colo.. asta e cel mai important.
 9. e down si thepiratebay.se, dar pun pariu ca in maxim 1 sapt. o sa fie online si .se si .org ..
 10. Interesant, abia acum realizati anumite chestii si mai interesant, faptul ca unii dintre cei care il apreciau incep sa-l vorbeasca de rau. Ma rog, ce ar trebui inteles (in mod special de abonatii forumului Club ShowOff) :
 11. cam asta ar fi una dintre solutii :- ))
 12. xZu

  TvR1!!!!

  au altceva mai bun ?! defapt,trebuie sa recunosc acum cateva sapt. am vazut 3 filme(cate unul in fiecare seara)pe care nu credeam c-o sa le vad vreodata la tv.
×
×
 • Create New...