Jump to content

xZu

Active Members
  • Posts

    615
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by xZu

  1. http://www.romlit.ro/vroiam... http://utopiabalcanica.net/2012/09/03/draga-cremsnit/#comment-8438 se pare ca da, ambele forme sunt acceptate. eu credeam ca e gresit deoarce nu exista verbul a vroi.
  2. 0:39 - corect e voiam nu vroiam. cam strans de coaie baiatu ala
  3. Da asa este, dar daca *reply-ul tau este arogant ar trebui sa stii ca faci parte din categoria de mai sus. Unele explicatii : SECRETE LUI CRISTIAN GOG – SECRETE MENTALISM ROMANII AU TALENT finala : Cristian Gog explicatia trucului din finala "Romanii au talent"
  4. s-a mai facut asa de nspemii de ori la nspemii de emisiuni si exista nspemii de metode. Numai inghititi toate cacaturile pe care le vedeti la TV. Nu ca m-ar afecta prea mult, dar mi se pare de-a dreptul penibil ca la un concurs de genul Romanii au talent sa castige un iluzionist ( apropo pentru astia care cred ca tot ce zboara se mananca si dau replay doar de dragu de a se baga in seama : iluzionism - definitie DEX '98 | DEX online ).
  5. tipic romanesc. psiholog - definitie | DEX online In secolul 21 inca mai exista frica de psiholog. Asta spune multe despre Romania. le: sfatul meu pentru cei afectati de stres e sa mearga la psiholog. Rolul lui nu e de a va medicamente , de a judeca, eticheta etc. ci de a te ajuta sa gasesti singur rezolvarea problemelor tale.
  6. In ordinea preferintei Eraserhead (1977) Satantango (1994) (7 ore si jumatate) Salò, or the 120 Days of Sodom (1975) Stalker (1979) A Clockwork Orange (1971) Pink Floyd: The Wall (1982) Pi (1998) Requiem for a Dream (2000) Memento (2000) Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) A Beautiful Mind (2001)
  7. xZu

    Docspedia.org

    Vreau si eu o invitatie,caut cateva carti de psihologie(una am gasit-o pe docs.rtfm.us) dar restul nu le-am gasit niciunde.
  8. xZu

    level99.ro

    La prima vedere mi se pare foarte reusit din toate punctele de vedere, mai putin seo.Felicitari si vezi ce faci cu el de acum in colo.. asta e cel mai important.
  9. e down si thepiratebay.se, dar pun pariu ca in maxim 1 sapt. o sa fie online si .se si .org ..
  10. Interesant, abia acum realizati anumite chestii si mai interesant, faptul ca unii dintre cei care il apreciau incep sa-l vorbeasca de rau. Ma rog, ce ar trebui inteles (in mod special de abonatii forumului Club ShowOff) :
  11. cam asta ar fi una dintre solutii :- ))
  12. xZu

    TvR1!!!!

    au altceva mai bun ?! defapt,trebuie sa recunosc acum cateva sapt. am vazut 3 filme(cate unul in fiecare seara)pe care nu credeam c-o sa le vad vreodata la tv.
  13. xZu

    Romania Webmasters

    S-a mai incercat ceva asemanator tot cu acelas nume ( Romania Webmasters ) si are succes , tu cu astia ar trebui sa 'concurezi daca vrei ceva fain. 1. Nu-mi place ca-i PHP-Fusion, rly' php-fusion suge daca n-ai destul timp si rabdare ptr. el 2. Nu-mi place cum ai ordonate stirile 3. Chestia cu restrictiile ptr. a vizualiza tutorialele tre' sa-ti faci cont e naspa,dupa mine,nu cred ca-si va face cineva cont ptr. asta In rest,e fain(cu mici exceptii pe care nu le mai insir),sa ai bafta cu el.
  14. Si eu m-as bucura daca te-ar angaja aia la google,dar nu prea cred ca e posibil +1
  15. xZu

    TinKode Hacker

    ma,n-ai priceput.. defapt tu esti penibil. Te-ai bagat cu aroganta unde n-aveai ce cauta,ma faci si idiot,in primul rand mesaju era pentru tinkode,nu iti era adresat tie.. ca sa-ti permiti(dupa logica mea) sau sa-mi permit sa ma faci idiot,de ultimul post n-am ce zice .. ai gandit in aceias maniera,dar nu ma mir.. esti un fan anime.
  16. xZu

    TinKode Hacker

    da,altceva ? edit: dartufmm esti arogantidiotratat ?
  17. xZu

    TinKode Hacker

    Din categoria "Stiu ca sunt prost. Dar cand ma uit in jur prind curaj!" nu-i asa tinkode ? ^
  18. Caterinca se face pe mess,sau pe forumuri/site-uri/blog-uri.. orice de "caterinca". Daca vrei ceva serios,ar trebui sa gandesti altfel,dar np bleg are dreptate(of,am ajuns sa-i dau dreptate lui bleg) Pare rau sa spun,dar nu cred ca asta a fost intentia lui.
  19. xZu

    Explicati asta

    Deci la mine nu functioneaza
  20. Genu de om caruia daca-i vorbesti frumos incepe sa faca capu mare @ratatu de a facut postu asta: cred ca te-am injurat mai mult pentru faptu ca esti ratat,postezi ceva fara sti macar lucrurile ementare (cand exista atatea locuri de unde te poti documenta inainte sa scri asa ceva),dupa care incepe sa injuri in stanga si in dreapta.
  21. Np,n-o sa se aplice niciodata o asemenea lege.. o avea el Basescu o gandire mai comunista decat insusi Ceausescu,dar la asa ceva.. nu cred ca se va ajunge vreodata.
×
×
  • Create New...