Jump to content

mariuss615

Active Members
 • Content Count

  437
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mariuss615 last won the day on December 28 2019

mariuss615 had the most liked content!

Community Reputation

64 Excellent

About mariuss615

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

1957 profile views
 1. Ai probleme pe la serveru de dns-uri. Daca m-ai intreba pe mine, cumulat cu problemele anterioare, as spune ca si-a dat kill serverul de dns-uri. Dar pana nu vedem si noi niste logs e doar speculatie. Acum, de ce tineti si site-ul si dns-urile pe acelasi vps de 2$ cand aveti atatea solutii gratis mult mai bune si mai simple nu mai stiu. Pune un cloudflare sau ceva similar, pointeaza catre ip-ul de la VPS si macar ai rezolvat partea de dns-uri rapid si simplu daca esti pe ieftineala.
 2. Daca nu te informeaza ca te inregistreaza nu pot folosi acea inregistrare in caz de reclamatii, confirmare, judecata sau orice alta situatie. La fel cum nici tu nu o poti folosi daca nu anunti, cel putin ANPC asta mi-a comunicat cand am avut o situatie cu emag si le-am zis ca am inregistrarea apelului. Eu personal inregistrez toate apelurile, aparent pe Huawei e o functie din telefon fara batai de cap ce functioneaza mereu. Cand nu aveam timp/chef de vorba o aruncam pe asta cu apel inregistrat si inchideau, insa in ultima perioada vad ca nu mai inchid apelul asa multi si intr-un fel ma bu
 3. Asa este, insa la noi procentul de dobitoci este mult prea mare. Nu mai exista acel echilibru in societate, o "curatare" de cateva procente nu strica. Apoi, ce ai sa le faci? Cu prostu nu te intelegi. Poate doar sa le bati usile in cuie ca la chinezi, insa prostul stie ca are drepturi - obligatiile mai tarziu.
 4. Nu stiu ce geam ti-au dat, insa eu i-am explicat la baiat la ce imi trebuie si raspunsul lui a fost "atunci iti dau altceva". Nu stiu ce este acel altceva ca nu am intrebat. Probabil cum zici si tu ceva geam tratat sau habar nu am, insa se prezinta mega ok chiar si dupa 4 role de PETG - pana sa printez masti nu am folosit PETG. Da, suportul este top iar comunitatea mult mai mare decat la creality fara doar si poate. Dupa lungi discutii pe chat si mail am ajuns la concluzia ca ceva s-a intamplat undeva (la transport cel mai probabil) si mi s-a oferit o suma inapoi. Acum ca-i ghinion sau am
 5. Am trecut prin prusa, ender 3, 3 pro si acum 5 cu ceva modificari. Cu prusa poti scoate printuri bune, insa dupa multe ajustari. Cel putin la mine dupa fiecare print trebuia facut level si nici macar o singura data 2 printr-uri nu erau identice. Ender 3 si 3 pro isi fac treaba out of the box, insa fara prea mari asteptari la calitate si timp de printare. Overall, peste prusa. Asa arata primul print cu ender 5, fara setari sau alte ajustari - cu mini rola de filament de la Creality ce nu mi se pare calitativ deloc, cainele a venit pe cardul de memorie: https://imgur.com/Jvqy7cz
 6. 1. Poate ca Trump vrea sa intre in istorie ca presedintele ce nu a obtinut un al doilea mandat. Se saboteaza singur. 2. Poate cineva vrea ca Trump sa nu obtina mandatul. 3. Poate le trebuie un nou inamic: X ne-a atacat, razboi, invazie, etc. Inafara de haos nu vad ce ai putea urmarii cu atacuri atat de diversificate, ia in general in haos iese un politic.
 7. GDPR si acel mask se aplica doar pe Europa. Setezi ca si detinator o tara din afara Europei si o sa iti apara ca la domeniul din exemplul tau.
 8. Am butonat unul in service-ul lor din Bucuresti, nu stiu insa modelul exact dar nu era 2020. Pare destul de calitativ, touchpad generos, nu are "flex" la tastatura. Chiar m-a surprins placut ca si constructie. Din ce am inteles seria noua vine si cu transfer instant de fisiere/sincronizare intre telefoanele Huawei si laptop. Vad ca ai si un cadou la alegere, practic te duci sub 1000lire. La specificatiile de le are nu cred ca exista concurenta. Interesant este si noul zenbook 13 cu ecran inloc de touchpad, insa ceva asemanator ca si spec sare de 1k lejer.
 9. 36 fucking BTC trimisi pana acum, aproximativ 300.000$. Si ai spune ca in general cine are crypto e mai descuiat la minte decat un gigel de pe facebook.
 10. Am vazut ca purtai in semnatura un link catre capital, m-am gandit ca esti doar cu hosting-ul si nimic mai mult. Nu esti nici prima si nici ultima persoana care pateste asta, si din nefericire nu este un caz izolat cu aceasta publicatie. Majortiatea din RO sunt conduse de "intelectuali" (a se citi fosile comuniste) dupa principii comuniste - ei sunt Dumnezeu pe pamant. Sub acesti "intelectuali" sunt doar marionete slab pregatite ca altfel nu ar mai raspunde la apel. Cand apare unul mai descuiat la minte este imediat limitat sau expediat. Si uite asa presa a ajuns o cocina de porci fomisti ga
 11. TrueCaller - toate nr postate de tine de Romania sunt deja listate ca SPAM.
 12. Pentru ce ai nevoie? Iti pot oferi eu gratuit pe o perioada nedeterminata daca este vorba de ceva educational/umanitar.
 13. Incaierare in Mega Image. O dudie tare in gura, sigur trecuta de 50, se pune la rand lipita de o alta duduie pe la 30 si evident ca sare randul si cei 1.5m intre persoane. Duduia pe la 30 ii spune ca nu acolo e coada si sa pastreze distanta. 10 secunde mai tarziu s-a uitat de virusi, recomandari si altele. Palme, pumni, produse pe jos si o incaierare intre doamne ca la carte. Si plecand de aici, si pentru ca timp liber, si pentru ca am uitat sa iau lapte pentru cafea: Ce faci intr-o situatie de genul? Ce faci daca vine cineva intentionat spre tine si tuseste? Sau sta lipit de tine?
 14. Majoritatea BTC-ului aflat in circulatie este folosit pentru plati facturi/achizitii/etc asa ca nu va conta valoarea lui intrucat tot echivalentul in usd/ron/eur vei plati. Cine il cumpara ca si investitie la 15k ori are coaie ori nu stie ce face ori are ceva inside-uri. Era o statistica cum ca 10mil de btc nu s-au mutat in ultimul an, scadem si pe cei "pierduti" si tot ramane o buna gogoasa de investitori pe termen lung.
 15. Din pacate da. Am fost intr-o mare farmacie si lumea se omora pe spirt/dezinfectante, asteptau langa usa prin care venea angajata cu marfa si pana la raion nu mai era nimic. Cu supermarket-ul nu stiu, traiasca mega online si bringo.
×
×
 • Create New...