Iceman. Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 (edited) Salut. Am un site de seriale iar acum cateva saptamani am postat niste episoade dintr-un serial pe care google le-a indexat pe toate a doua zi. De atunci am schimbat un pic descrierea , mentionand un cuvant cheie de mai multe ori in descriere si alte mici modificari. Fara sa mai verific daca google mi-a mai indexat posturile am mai postat inca sute de episoade pe baza aceleasi descrieri si modificari facute. Cum pot sa imi dau seama ce ar fii in neregula si de ce google nu mai vrea sa imi indexeze posturile?? Am gasit o setare in webmaster tools prin care am adaugat linkul episodului si l-am trimis spre indexare si in cateva ore s-a indexat imediat in google. Acum doar nu trebuie sa fac asa la toate episoadele, acest lucru ar trebui sa se intample automat... care credeti ca ar fii problema? Edited March 9, 2016 by Iceman. Quote
gafi Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 https://www.google.com/webmaster Google iti spune daca sunt probleme, daca ti-a indexat paginile sau nu, ii spui sa indexeze paginile tot acolo. Bafta Quote
Iceman. Posted March 10, 2016 Author Report Posted March 10, 2016 (edited) On 09.03.2016 at 4:32 PM, gafi said: https://www.google.com/webmaster Google iti spune daca sunt probleme, daca ti-a indexat paginile sau nu, ii spui sa indexeze paginile tot acolo. Bafta nu am primit nici un mesaj cu vreo eroare in webmaster, iar de faza cu trimitere la index stiu deja dar nu pot sa stau de fiecare data sa trimit fiecare episod la indexare plus ca am dreptul la doar 500 de trimiteri / luna. 3 hours ago, blade4ever said: Sitemap-ul functioneaza ? Chiar ieri l-am setat pe cel generat de yoast si vad ca au aparut niste erori. Poate sa ma ajute cineva cu remedierea acestor erori? SS: Edited March 10, 2016 by Iceman. Quote
blade4ever Posted March 11, 2016 Report Posted March 11, 2016 Pai da si tu click pe acele erori sa stim si noi care sunt ,pot fi crawluite cu time out link-urile , sau sa ai noindex in robots sau orice altceva . Quote
Iceman. Posted March 12, 2016 Author Report Posted March 12, 2016 (edited) Nu inteleg de ce da eroare aici . Am inceput sa postez din nou si tot nu mi le indexeaza. Poate sa ma ajute cineva? La robots.txt nu am umblat deloc sunt doar 2-3 linii de cod daca nu mai insel. Edited March 12, 2016 by Iceman. Quote
endemic Posted March 12, 2016 Report Posted March 12, 2016 ca un mic offtopic: cat de important e sitemap-ul pentru google? nu e mai ok daca reusesti sa il faci sa indexeze singur link-urile? Quote