gorilosu Posted March 12, 2016 Report Posted March 12, 2016 Am o mare nelamurire : Am un website " .ro " si vreau sa-l rankez in google.ro . PBN .com / limba engleza total . Daca trimit de aici catre " .ro" prin articole scrise in limba romana are vreun efect poztiv/negativ ? Acelasi lucru numai ca inlocuim PBN cu un articol pe un sait foarte bun gen CNN . Multumesc ! Quote
blade4ever Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 (edited) Atata timp cat site-urile unde scrii articolele sunt bine vazute (nu mai trebuie sa detaliez,presupunand ca sti ce inseamna asta) + ca folosesti anchor si text in romana ,nu vad de ce nu ar ajuta . Eu zic ca este ok ,rankarea nu se face doar punct pe punct nisa pe nisa limba/limba . Continutul,calitatea site-ului + altele conteaza . Edited March 13, 2016 by blade4ever 1 Quote
gorilosu Posted March 14, 2016 Author Report Posted March 14, 2016 9 hours ago, blade4ever said: Atata timp cat site-urile unde scrii articolele sunt bine vazute (nu mai trebuie sa detaliez,presupunand ca sti ce inseamna asta) + ca folosesti anchor si text in romana ,nu vad de ce nu ar ajuta . Eu zic ca este ok ,rankarea nu se face doar punct pe punct nisa pe nisa limba/limba . Continutul,calitatea site-ului + altele conteaza . Multumesc pentru raspuns ! Quote