Jump to content
gorilosu

Intrebare ranking

Recommended Posts

Posted

Am o mare nelamurire : Am un  website " .ro " si vreau sa-l rankez in google.ro .  PBN .com / limba engleza total . Daca trimit de aici catre " .ro" prin articole scrise in limba romana are vreun efect poztiv/negativ ?

Acelasi lucru numai ca inlocuim PBN cu un articol pe  un sait foarte bun gen CNN .

Multumesc !

Posted (edited)

Atata timp cat site-urile unde scrii articolele sunt bine vazute (nu mai trebuie sa detaliez,presupunand ca sti ce inseamna  asta) + ca folosesti anchor si text in romana ,nu vad de ce nu ar ajuta . Eu zic ca este ok ,rankarea nu se face doar punct pe punct nisa pe nisa limba/limba . Continutul,calitatea site-ului + altele conteaza . 

Edited by blade4ever
  • Upvote 1
Posted
9 hours ago, blade4ever said:

Atata timp cat site-urile unde scrii articolele sunt bine vazute (nu mai trebuie sa detaliez,presupunand ca sti ce inseamna  asta) + ca folosesti anchor si text in romana ,nu vad de ce nu ar ajuta . Eu zic ca este ok ,rankarea nu se face doar punct pe punct nisa pe nisa limba/limba . Continutul,calitatea site-ului + altele conteaza . 

Multumesc pentru raspuns !