Jump to content
Hertz

Nokia 5200

Recommended Posts

Posted

Am adus un telefon din Spania,un Nokia 5200.Am cautat peste tot si am gasit pe majoritatea forumurilor replici de genul "5200 nu se poate decoda".Are cineva vreo idee cum il pot deocda?

Am mare nevoie de ajutor.Vreau sa il decodez astazi.

10x

Posted
Am adus un telefon din Spania,un Nokia 5200.Am cautat peste tot si am gasit pe majoritatea forumurilor replici de genul "5200 nu se poate decoda".Are cineva vreo idee cum il pot deocda?

Am mare nevoie de ajutor.Vreau sa il decodez astazi.

10x

nu ai cum. este platforma bb5.

Posted

Poate o sa gresesc ,dar prietena mea si-a luat tel asta din romania si era codat pe orange a platit 400 de mii si i s-a decodat ...

Dar repet era cumparat din romania ... Yo nu inteleg ce legatura are dak e luat din spania, romania , belgia sau alte tari ...

Posted

telefoanele pe bb5 nu se decodeaza cu ajutorul unui soft, pentru ca nu a fost spart algoritmul de codare. nici nu se poate sparge algoritmul. iti trebuie un tool cu care sa-l decodezi (hardware),softul aferent poti sa il gasesti si moka poate ala costa cateva mii de euro (dar cred ca gasesti si la 500-600 max.) nu ai ce sa-i faci decat sa il duci la service, ti-o zic cu toata parerea de rau, dar baietii de pe celelalte forumuri aveau dreptate... nu se pot decoda :(

in leg cu ce zicea cineva mai sus: tara conteaza cand vine vorba de codatul de telefoane... mai bine zis, conteaza providerul de la care il iei... la orange de multe ori s-a scapat algoritmul si baietii mai isteti de la service, care au fost pe faza, nu au mai avut nevoie de alte scule, de unde si pretul mai mic...