sorin5 Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Salut, sunt Sorin Sunt din cluj Am 18 ani Ma pasioniaza calculatoarele, in special partea de hack si de HardwareAm calculator de la varsata de 14 ani, pot sa zic ca ma pricep cat de cat la calculatoare, acuma vreu sa invatz hack si crack Quote
blech Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Am calculator de la varsata de 14 ani, il ai degeaba..... glumeam... bine ai venit pe forum Quote
Yaxley Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 il ai degeaba...daca te plictisesti il stergi de praf .. deci, il are de ceva welcome. programare ceva, stii ? Quote
Vhaerun Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 ce s-a intamplat cu ceilalti 4 sorini ? doar star wars a mai inceput direct cu episodul 4 Quote
sorin5 Posted May 2, 2008 Author Report Posted May 2, 2008 Salut, ok ms ca mi-ai zis ca am pc-ul degeaba slaba gluma:Dhmm... programe se poate zice ca stiu si asa ceva, mai mult partea hardware;) Prima impresie (sunt numai pusti de 10-14 ani care nu fac decat sa comenteze sa faca si eie posturi) Oricum bine vam gasit Quote
Yaxley Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 programe se poate zice ca stiu si asa ceva, mai mult partea hardware;) hardware != programare Prima impresie (sunt numai pusti de 10-14 ani care nu fac decat sa comenteze sa faca si eie posturi) nu orice forum e perfect Quote
sorin5 Posted May 3, 2008 Author Report Posted May 3, 2008 Nu vreu sa ma cert inca de la inceput dar domnle Yaxley daca ai fii up pic mai destept ai tacea!! hardware e partea a unui pc pe care se poate pune mana si programere sau programe e partea virtuala (softaware) care nu se poate atinge doare e vezi Quote
TorQue9 Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Te contrazici singur sorine el a scris acolo programare!=hardware citeste ce ai scris tu apoi vezi ce inseamna != . Quote
CODEX Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 calculator de la 14 ani ?? Eu am de la 7 ani ..si am 17 acum ..asta insemana 10 ANI .. Quote
Guest Kenpachi Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 1 nickul sorin* este predestinat2 deficiente mari in exprimare3 cunostinte precare poate chiar nule despre programare/securitate4 crede ca daca stii sa mufezi un hdd sau sa schimbi un proc stii ceva destule motive pt ban ? astept sugestii. Quote