llxXxll Posted May 18, 2016 Report Posted May 18, 2016 Salut RST, Sunt de ceva vreme prezent pe acest forum dar nu m-am prezentat niciodata. Ma cheama Sebastian sau xxx/xxL din cauza marimi si sportului care il practic si anume kickbox (1.90,104 kg). Sunt student la marketing economie si software/hardware in Belgia, sunt pasionat de pc-uri de cand eram mic si pot spune ca daca eram 10 ani nascut mai devreme eram miliardar . Prefer mai mult partea de webdesign si e-comerce decat programare dar totusi am ceva cunostiinte in C#, HTML,CSS si diferite platforme pentru webdesign. Sunt vorbitor de franceza olandeza si engleza iar daca are nevoie cineva de ceva in legatura cu webdesign antrenamente de sala, traduceri sau masini sa ma caute si ajut cu cea mai mare placere Pentru cei noi care citesc asta am o parere foarte buna despre acest forum si am invatat foarte multe lucruri care mi-au fost utile grija mare la hateri . Sper sa ne intelegem in continuare! Quote
llxXxll Posted May 18, 2016 Author Report Posted May 18, 2016 10 minutes ago, sibip said: Asta zice ca e troller el Nu am inteles In ce sens sunt troller ? Quote