Jump to content

Pacaleech

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2017 profile views

Pacaleech's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Bine ai venit si spor la invatat!
  2. Eu am inceput sa folosesc serviciul lor, mi se pare ok.
  3. Omu' n-a mai zis nimic si noi ne tot dam cu parerea. Poate nu vrea sa fie ajutat atat de mult cat credeam noi. Nu ne-a spus modelul, nu ne-a spus cum l-a root-at. Daca-mi dai modelul iti dau link pentru descarcarea rom-ului si pasi cum sa-l reflash-uiesti. @Alexey79
  4. Telegram e facut de fratii Durov, rusii care au si VKontakte din cate am citit si castiga teren in fiecare zi. Eu n-as merge pe mana Telegram-ului. Citeste si aici. Am citit si articolul asta, mi s-a parut interesant.
  5. http://x.co/6lgRU Se poate upload-a? Multumesc.
  6. Fa-l un loc mai bun pentru tine atunci! Daca nu, mergi in continuare pe principiul "Sa moara si capra vecinului" si fura miresele la nunti. O sa ajungi departe!
  7. Hai sa incercam impreuna sa-l facem un loc mai bun in loc sa ne impungem, ca si rata impunge. Ma rezumam la filme daca as fi avut impresia asta, nu crezi? Am scris in prezentare cum am dat peste RST. Te-ai sinchisit s-o citesti sau ai citit ultimele posturi, fiind un tip de suprafata, superficial? M-am inregistrat pentru a invata de toate. Nu-mi organizez viata dupa matricea SWOT, precum planurile de afaceri. Scopul final este sa invat si sa ma simt eu bine in pielea mea.
  8. Nu m-am inregistrat pentru a suferi cum spui tu, m-am inregistrat pentru a invata. Cati ani or sa treaca pana o sa stapanesc ceva bine, nu stiu, depinde doar de mine si de timpul pe care il aloc studiului. Am crezut ca e forum de securitate online, nu de psihologi. O zi buna si tie!
  9. Misto! Interesant Telegram. Multumesc mult, o seara buna!
  10. Multumesc frumos! Lumea recomanda neko.im. Sunt ok astia? Tu ce folosesti? Exista o alternativa mai buna? Am citit si despre utox. Ce parere ai despre proiectul asta?
  11. Wannabe, poate, ramane de vazut. Intai ne documentam, invatam, apoi ne dam cu parerea. Multumesc pentru interventie, o seara buna si tie!
  12. Scuza-ma, dar nu discutam cu tine. Si nu cred ca ai proprietatea termenilor https://dexonline.ro/definitie/aptitudine O seara buna!
  13. Salut si toate cele bune!
×
×
  • Create New...