Jump to content

krunk

Active Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Excellent

About krunk

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 08/19/1990

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2344 profile views
 1. Nu vreau mocăngeală, am găzduire web, am şi bani să-mi cumpăr, nu cred că există cineva care n-are 5 lei de un domeniu pentru primul an sau 4 lei pe lună pentru găzduire. După ce am scris aici primul răspuns mi-a trimis cineva mesaj dacă vreau să-mi dea găzduire web gratis, că mai are loc de un cont, nu am nevoie de găzduire web, doar că îmi place ideea de a oferi ceva de calitate gratis şi l-am susţinut pe om, între timp am observat că omul nu doar că nu oferă ceva de calitate ci nu oferă nimic şi mi-am spus părerea aşa cum a cerut el. Acum ce ai vrea să spun, că-i totul OK ... sau să nu-mi spun părerea, să nu spun nimic? De ce să tac? Este dreptul meu de a-mi spune părerea mai ales când omul a cerut o parere. Dacă nu ne-am spune părerea sau nu ne-am plânge niciodată unde s-ar ajunge? Gândeşte-te că eu comand un telefon la 200 lei (un preţ mic, nu?) ce merge foarte prost faţa de ce garantează vânzătorul, nu-i normal să le spun şi altora sau măcar să semnalizez? Alt exemplu: optez pentru un abonament de internet (foarte ieftin) ce garantează minim X Mbps iar aceştia nu respectă contractul sau nu-mi funcţionează serviciul din vina lor, eu să nu mă plâng pentru că este preţul foarte mic? Proiectele sau începătorii încep pe găzduire web gratis, aşa era acum câţiva ani, am spus mai sus exemplul meu cu gpas.info unde mi-am pierdut toate datele acum ani buni când învăţam. N-are sens să dezvolăm sau să intrăm în amănunte fără sens, ţi-am explicat nu pentru că mă simt obligat ci pentru că am vrut să te lămuresc, poate înţelegi şi tu că fiecare are dreptul să semnalizeze ceva când nu este în regula, să-şi spună părerea şi să se plângă. Ba chiar este recomandat, hai s-o luam altfel: dacă nu expui o faptă de corupţie această va continua la nesfârşit.
 2. Iar este picat siteul. "Account Suspended This Account has been suspended. Contact your hosting provider for more information." Dacă nu aveţi cunoştinţele necesare sau închideţi siteul după câteva zile/săptămâni/luni nu mai oferiţi aşa ceva, poate cineva îşi face un proiect acolo pentru şcoală sau încearcă să creeze un script şi tu îi distrugi toată munca. Acum 5 ani am început şi eu să învât cum este cu siteuri, domenii, era un site (gpas.info) ce mi-a oferit găzduire web gratuită, îmi făcusem eu proiecte, modificam scripturi, făcusem şi un chat unde intra lumea, dintr-o dată m-am trezit fără site şi nimeni nu mai răspundea. Eu am făcut cont, nu a funcţionat, nu mi-ai oferit ce ai spus că oferi, acum siteul nu merge, s-a mai plâns cineva mai sus că era mort siteul. Nu mi-a funcţionat găzduirea web nici măcar o secundă. Nu sunt hater. Chiar am încurajat ideea (vezi mai sus).
 3. krunk

  Servicii SEO

  Din acest motiv se adauga o scurta descriere a siteului langa backlink, acea descriere trebuie sa contina cuvinte de pe siteul careia ii faci SEO si nu trebuie facut abuz de link-uri. Au trecut luni bune si nu am primit penalizari, daca luam penalizari nu postam. Am vazut un tip din India care facea si face acelasi lucru iar siteurile pentru care face SEO nu sunt penalizate. Normal ca daca bagi linkuri pe un .edu sau .gov aiurea si tu ai un site nou cum sunt siteurile alea ce fac redirectionari iti poti lua penalizare. De exemplu http://cherokeecounty-nc.gov/redirect.aspx?url=https://www.rstforums.com Nu vreau sa testez pe siteurile oamenilor, eu am testat, a functionat metoda si vreau sa ofer si altora.
 4. krunk

  Servicii SEO

  Am spus că am folosit această metodă şi cu ea am avut rezultate ce m-au lăsat puţin uimit, de aceea am decis să ofer şi altora. Este doar un boost pentru site, în 250 lei nu ofer promovare zilnică în X grupuri pe Facebook, Twitter şi Google+, promovare la ziare online, tot felul de analize ale competitorilor şi aşa mai departe. Backlinkurile intră tot în categoria Search Engine Optimization. Dacă am scris că nu este penalizare nu este penalizare pentru că am testat. De unde până unde 100% sursă de penalizare dacă eu am folosit metoda cu succes? @sleed ţi-am trimis un PM.
 5. krunk

  Servicii SEO

  Am corectat, mersi.
 6. krunk

  Servicii SEO

  Această ofertă se adresează oricui deţine un site, celor ce deţin siteuri şi nu au timpul necesar pentru a face SEO sau celor ce şi-au optimizat siteul şi vor un boost. Ofer servicii SEO contra cost, am decis să fac acest lucru pentru că am făcut SEO la câteva siteuri până acum şi rezultatele au fost destul de bune, îmi puteţi trimite mesaj privat pentru detalii. Cu ce mă ocup, ce ofer? *Creez backlink-uri de calitate, dofollow, cu anchor text (clientul alege cuvintele cheie), acestea sunt însoţite de o scurtă descriere, backlink-urile sunt pe site-uri .edu, .gov sau .org cu PR între 3 - 8. * La sfârşit ofer raport cu tot ce am realizat, asta presupune: conturile cu nume/parola si link-urile. *Garantez că siteurile nu sunt penalizate, în 7 zile termin treaba, nu fac exces de backlink-uri şi pun accent pe calitate nu pe cantitate. Şi bonus: *Realizarea unui scurt videoclip de prezentare a siteului. *Trimiterea siteului către motoare de căutare pentru o mai bună indexare. Preţul 250 lei. Sunt în căutare de backlink-uri de calitate şi metode pentru SEO, îmi îmbunătăţesc tehnica cu timpul, dacă sunteţi mulţumiti de rezultate mă puteţi contacta şi pe viitor. *Am dus un site pe locul 1 pe Google pe un cuvânt cheie iar pe altele pe locul 2-3, îmi puteţi trimite PM pentru detalii.
 7. Au trecut mai mult de 24 de ore şi nu mi s-a aprobat găzduirea web [nu apare nici măcar ca serviciu în aşteptare], cred că la fel se procedează şi în cazul SSL-urilor, nu-i nimic automat din câte observ. SSL-uri gratuite poţi lua direct de la Comodo şi eşti mai sigur, îmi plăcea ideea cu găzduire web.
 8. Succes cu siteul! Dacă n-ai de gând să laşi oamenii "în aer" în câteva luni şi să închizi tot îmi poţi lăsa un PM şi îţi fac SEO. Cât timp nu pui reclame şi nu pică hostul la 10 clickuri concomitente mi se pare foarte faină ideea. Eu nu mai am nici un domeniu liber să testez şi ce aveam mi-a experiat, este o idee bună şi nu prea mai văd în România (pe lângă cei ce au luat reselleruri gratuite ca afiliaţi) aşa ceva, toate care au fost se duc în câteva luni. Am o propunere, poţi pune şi subdomeniu gratuit, aşa ai atrage mai mulţi vizitatori şi eventual viitori cumpărători. Cum ai făcut cu SSL-urile poţi face şi cu găzduirea web, oferi găzduire premium şi gratuită ca hostinger. Poţi pune mai multe detalii despre găzduire: configuraţie server, locaţia şi aşa mai departe.
 9. krunk

  cipuri rfid

  dpdv psihologic ce ai facut tu: discreditezi omul, il ironizezi, bla bla. puteai ataca inteligent comentariul, iti voi atasa mai pe seara aici niste articole (referitor la ce ai spus ... sa le caut), nu inteleg care este treaba cu GPS-ul, cu un cip poti sa-ti urmaresti catelul in timp real (folosindu-te de o aplicatie pentru Android), un om de ce n-ai putea? care este treaba cu 666? a adus cineva in discutie acest lucru? mi se par inventii ale tale! asa se procedeaza in ziua de azi, ironizezi un subiect: "haha, ce tari suntem noi, luam totul in gluma si in ras". pana la urma eu nu vreau sa fiu cipat si sunt contra cipuri, consider ca am o gandire libera si o minte deschisa, nu suntem vite. nu inteleg de ce ai ataca un comentariu ca acela (ma refer din pozitia de Super Moderator), incepand cu ironizarea subiectului, este dreptul meu sa am o opinie, dreptul meu la libera exprimare, mi-am exprimat parerea referitor la implantul cu microcipuri si am spus ceea ce cred despre ele ...
 10. krunk

  cipuri rfid

  În SUA (cred că și în România sunt mulți) cei de la servicii secrete (chiar și militari) au implantate aceste cipuri, cred că un criteriu care contează foarte mult este nivelul de informații la care ai acces, vezi cazul Snowden. Nu știu dacă în țară se folosesc pe oameni din mulțime, cred că doar pe un număr extrem de mic de indivizi ce sunt considerați o amenințare la adresa lor. În SUA sunt oameni ce se lasă cipați, primesc o suma de bani iar alții le studiază activitatea, practic sunt cobai. (EDIT: acum am văzut și articolul de mai sus despre Buhnici.) De ce? Probabil își pun întrebările: "ce poți face cu acele informații în caz că dezertezi sau trădezi și așa mai departe? Cum te putem localiza sau chiar ucide trimițând unele impulsuri la nivelul creierului?" sau "ce putem face dacă tu ca militar trădezi în timpul unui conflict sau a unei misiuni importante?" Atașez aici un articol pe care îl recomand tuturor: Se poate vedea cum evreul sare peste întrebarea celor de la Big Brother pusă de către reporter, o evită. El nu defineşte modul prin care aceste cipuri vor fi „promovate” şi cum vor fi acceptate de populaţie. Evreii sunt nişte târâtori detestabile. Evreii au creat cel mai mare regim de tolerare din istorie: Uniunea Sovietică – care a omorât sute de milioane de oameni în Adevăratul Holocaust. Aici este primul val a ceea ce va urma: Noile legi spun că pasagerii nu pot zbura fără carte de identitate biometrică: http://www.policestateusa.com/2015/tsa-to-require-real-id/ Atât pașapoartele federale cât şi cardurile reale de identitate necesită un număr unic personal identificatoriu pentru a fi stocat în baza de date a guvernului, inclusiv numele lui/ei complet, data de naştere, numărul de securitate socială, semnătura scanată sau alte căi de identificare. Ambele carduri necesită date biometrice: o fotografie digitală a feţei pasagerului, care în cele din urmă este folosită pentru a putea fi identificat în baza lor de date. Şcolile din Texas îi pedepsesc pe elevii care refuză să fie marcaţi cu microcipuri: http://rt.com/usa/texas-school-id-hernandez-033/ Un district şcolar din Texas a intrat sub foc la începutul acestui an şcolar, atunci când s-a anunţat că elevilor li se va cere să poarte la ei cărţi de identitate încorporate cu microcipuri, în fiecare moment. Elevii care refuză să fie monitorizaţi spun că acum simt repercusiunile. Armata U.S (americană) vor să implanteze aceste cipuri în creierele soldaţilor 2007-08-02 , KUTV (CBS afiliat in Salt Lake City, Utah) http://www.kutv.com/local_story_215001119.html Imaginează-ți ziua în care guvernul american va implanta microcipurile în creierele soldaţilor americani. Ei bine, nici nu trebuie să ne gândim prea departe în viitor. Departamentul de apărare studiază în acest moment ideea. Cipul ar fi de mărimea unui bob de orez. Cât de departe, este acel departe, când vine vorba de intimitate? Departamentul de apărare a acordat recent 1.6 milioane de dolari celor de la Clemson University pentru a dezvolta un biocip implantabil. Acesta ar ajunge în creier folosind un gel nou care previne că organismul uman să îl respingă. Ideea generală este de a îmbunătăţii calitatea şi viteză de îngrijire pentru soldaţi căzuţi. „Este doar o nebunie. Pentru mine, e că un film SF prost” – spune Elena Slattery [de] pe site-ul http://www.wethepeoplewillnotbechipped.com/. Slattery spune: „Soldaţii nu pot alege ce să facă şi ce nu, deoarece ei au devenit proprietatea guvernului odată cu înrolarea. Când se va termina? Când va devenii aceasta o încălcare asupra confidenţialităţii unei persoane?”. Odată ce un cip este implantat, zice ea, acei soldaţi ar putea fi sub supraveghere, chiar şi când sunt în afara datoriei? Un purtător de cuvânt pentru veteranii de război a războaielor străine a cerut, de asemenea, prudenţă. Joe Davis a spus: „Dacă ai un cip care deţine un gigabyte sau 10 GB, ca un iPod, ce fel de informaţii vor merge acolo? Cum ar putea fi acesta folosit împotriva ta dacă ai fost luat prizonier?” Mai multe: RFID implanturi NBC dateline: https://www.youtube.com/watch?v=xkYGf4Z8GUc FDA a aprobat vânzarea pastilelor cu microcipurile RFID. http://unitedtruthseekers.com/profiles/blogs/fda-approves-sale-of-pills-with-rfid-mircochip Copii şi identificarea prin microcipuri: http://www.ehow.com/facts_6019048_children-microchip-identification.html Microcipurile şi dispozitivele de identificare prin radiofrecvenţă [RFID] au fost utilizate pentru a urmări articole şi animalele de companie de ani de zile .La animale, cipul este injectat în straturile superioare ale pielii şi poate fi citit, fie de un dispozitiv GPS sau scanate de un aparat de citire specific dacă animalul este pierdut. Aceaşi tehnologie este dezvoltată şi pentru copii. Tu urmezi: Dispozitivul de control al minţii le permite oamenilor să modifice genele la şoareci prin puterea gândului. 2014-11-11, The Guardian (unul din liderii ziarelor din UK) https://www.theguardian.com/science/2014/nov/11/mind-control-device-alter-genes-mice Oamenii de ştiinţă au creat un sistem de control al minţii care permite unei persoane să altereze genele dintr-un şoarece cu puterea gândului. O persoană care poartă acest dispozitiv poate de asemenea să modifice cantitatea de proteine dintr-o genă a şoarecelui. Voluntarii au descoperit că ar putea transforma sau opri genele din şoarece, la voinţă. Experimentul ar putea conduce la dezvoltarea unei noi abordări radicale la tratamentul bolilor. Martin Fussengger, un bioinginer care conduce proiectul de la ETH Zurich a declarat că speră să vadă studiile clinice la persoanele cu dureri cronice sau epilepsie în următorii cinci ani. Echipa lui Fussengger descrie un sistem care demonstrează ideea. Şoarecele a fost echipat cu un implant mic care conţine bobine de cupru, o diodă (LED) de emitere a luminii şi un container mic de celule modificate genetic. Când câmpul electromagnetic porneşte sub şoarece, un curent electric este indus în bobinele implantate care fac LED-urile să strălucească. Această lumină aprinde celulele care sunt proiectate în aşa fel să răspundă la comutarea genelor particulare speciale, făcând ca celulele să creeze o nouă proteină care se infiltrează în membrana implantului. În teste, nouă proteină… le-a permis oamenilor de ştiinţă să măsoare nivelul … în timp ce oamenii care purtau această cască li se schimbă starea de spirit. Într-o serie de experiemnte de urmărire, voluntarii care purtau casca puteau vedea când LED-ul se aprinde pentru că lumina roşie strălucea prin pielea şoarecelui. În timp au învăţat cum să controleze lumina – aşa şi cu gena – pur şi simplu, doar gândind. Microcipul uman -te-am luat sub pielea mea: http://www.smh.com.au/digital-life/digital-life-news/human-microchipping-ive-got-you-under-my-skin-20140416-zqvho.html Mii de pasionaţi de tehnologie au folosit această aplicaţie de ultima oră, care le permitea să îşi închidă sau deschidă casele, maşinile, calculatoarele şi telefoanele mobile cu o simplă mişcare a mâinii. Dar există un şiretlic: ei trebuie să aibă un cip implantat în corp. Ideea poate părea ciudată şi dureroasă, dar microcipul uman pare să nu fie dedicat doar amatorilor care se auto intitulează biohackeri, dar de asemenea şi la guverne, forţe ale poliţiei, autorităţile medicale şi companiile de securitate. Aceasta presupune utilizarea unui ac hipodermic pentru a injecta microcipul RFID (identificare prin frecvenţă radio), de marimea unui bob de orez, de obicei, în mâna persoanei sau la încheietura mâinii. Acelaşi tip de cip este folosit pentru găsirea animalelor de companie care au fost pierdute. Implanturile trimit un ID unic care poate fi folosit pentru a activa dispozitive precum telefoanele şi încuietorile şi se poate conecta la baze de date care conţin informaţii nelimitate, inclusiv detalii personale, cum ar fi numele, adresele şi dosarele medicale. Cipurile RFID sunt peste tot. Practic dacă trebuie să treceţi un card prin cititor, ID-ul dvs. este codat în banda magnetică. Dacă îl atingeţi de un cititor, ca şi cu Myki, acesta are un cip RFID cu numărul tău pe el care este în legatură cu baza de date relevantă cu informaţiile tale de pe el. Cele mai recente carduri de credit au atât dungă cât şi RFID-ul. Studenților le-a fost ordonat să poarte etichete de urmărire: 2005-02-09, MSNBC News http://www.nbcnews.com/id/6942751 Singura şcoală de top din acest oraş le cere elevilor să poarte ecusoane de identificare cu frecvenţe radio prin care să le poată urmări fiecare mişcare. Unii părinţi sunt indignaţi, temându-se că le vor jefuii copiii de intimitate. Ecusoanele au fost introduse în Brittan Elementary School pe dată de 18 ianuarie, care se bazează pe aceaşi frecvenţă radio şi tehnologia de scanare pe care companiile o folosesc pentru a urmării animalele de la ferme şi producţia care o fac. Sistemul a fost impus, fără că părinţii să aibă şansă de obiecţie, de către şcoală ca o modalitate pentru a simplifica prezenţa şi potenţialul de a reduce actele de vandalism şi pentru a îmbunătăţii siguranţă elevilor. Unii părinţi văd asta ca un sistem care poate monitoriza mişcările copiilor lor, atât în campus, cât şi în afară Orwell. Această ultimă adaptare a tehnologiei ID de frecvenţa radio a fost dezvoltată de InCom Corp., o companie locală co-fondată de părintele unui fost stundent britanic, iar unii părinţi sunt suspicioşi în legătură cu relaţia financiară dintre şcoală şi companie. InCom a plătit şcolii câteva mii de dolari pentru a fi de acord cu experimentul şi a promis o redevenţă de la fiecare vânzare în cazul în care sistemul va fi oprit, a declarat co-fondatorul companiei, Michael Dobson, care lucrează ca specialist în tehnologie în liceul oraşului. Microcipul permite băuturi pe datorie: 2005-01-17, The Telegraph (Unul din liderii ziarelor din UK) http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/4194899/Microchip-to-allow-wallet-free-drinking.html Un club scoţian de noapte este pe cale să devină primul în Marea Britanie care oferă clienţilor şansa de a avea un microcip implantat în braţ care îi va ajuta să îşi salveze bani de transport.”Portofelul digital”, de mărimea unui bob de orez, garantează intrarea în club şi permite clienţilor să cumpere băuturi pe cont. Brad Steven, deţinătorul Bar Soba din Glasgow, a declarat că clienţii săi au răspuns entuziaşti acestei idei. VeriCipul este introdus de un profesionist medical, iar apoi clientul este scanat pentru a-i află ID-ul unic pentru a i se permite să intre în bar. Sistemul a fost criticat de un purtător de cuvânt al Guvernului scoţian, care a spus că microcipul va încuraja consumul excesiv de alcool, precum şi Notags, un grup de consumatori înfiinţat pentru a rezistă răspândirii de dispozitive de radio frecvenţă de identificare. Un purtător de cuvânt a spus: „Acest cip conţine numele şi numărul tău de ID şi acest lucru poate fi scanat şi citit de la distanţă fără ştirea ta, care deja sunt prea multe informaţii.” Profesorul are o viziune de coşmar cu privire la poziţionarea globală a tehnologiei 2003-05-07 WantToKnow.info/kanas City Star (un lider de ziare din Kansas City) http://www.wanttoknow.info/030307kansascitystar Jerome Dobson nu glumeşte. Profesorul de cercetare al Universităţii Kansas, un lider respectat în domeniul tehnologiilor informaţionale geografice [speculează despre] „geoslavery” – o formă de tehnologie care poate controla oamenii, acest lucru ar face ca coşmarul lui „George Orwell Big Brother” să pară ceva amator. El vorbeşte despre „stăpânii” electronici care pot pedepsi muncitorii care nu dau randament. El vorbeşte despre posibilitatea oamenilor de a fi ciplaţi, urmăriţi de şi eventual electrocutaţi sau arşi folosind brăţări electronice ieftine, cătuşe sau implanturi. Dobson a lucrat timp de 26 de ani la Tenessee Oak Ridge Naţional Laboratory, creând pentru guvern, hărţile folosite pentru urmărirea la nivel mondial. El este preşedinte al Societăţii Geografice Americane [American Geographical Society]. Şi el nu este singur în planurile sale.[În] Revista plubicata de -Institute of Electrical and Electronics Engineers- , un document intitulat „Geoslavery” este co-scris de Dobson şi Peter F. Fisher, editor britanic al jurnalului internaţional al Geographical Information Science. „Sisteme de urmărire pentru oameni, vândute în prezent în comerţ fără restricţii, deja îi împuternicesc pe cei care vor să fie stăpâni. Măsurile de siguranţă nu au fost încă evoluate pentru a îi proteja pe cei care sunt destinaţi să devină sclavi „, au scris ei. Cu un laptop, angajatorii pot urmării fiecare mişcare a şoferilor lor. Cipurile implantate…ţin evidenţa animalelor de producţie sau a peturilor (animale de companie). Whereify Wireless Inc. şi-au vândut GPS-ul localizator pentru copii pentru 400 de dolari. Dispozitivul care de asemenea arată că un ceas, poate fi blocat pe încheietura mâinii copilului. Dobson a spus că nici una din companii nu are nici un fel de gând nefast sau vicios. [Cu toate acestea, el] se teme că aici ar fi vreun gând rău, dar aici chiar este ceva malefic. El speră [să creeze] crearea unei dezbateri a legislaţiei sau a măsurii de protecţie în jurul tehnologiei care îl va ţine din a fi utilizat într-un mod abuziv. Oamenii de ştiinţă au creat „cipul creier”: 2003-03-12 , BBC News http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/2843099.stm Oamenii de ştiinţă americani spun că un cip de silicon poate fi folosit pentru a înlocuii hippocampus-ul, unde stocarea amintirilor este coordonată. Aceştia vor să pornească un experiment, în scurt timp, în care să testeze aparatul pe creierul şobolanilor. În cazul în care merge bine, cercetătorii din California vor testa hipocampus-ul artificial pe şobolani în viaţă termen de 6 luni, iar apoi pe maimuţe antrenate pentru a îndeplini sarcini de memorie, înainte de a trece la studiile umane, odată ce cipurile se vor dovedii a fi sigure pentru folosire. Hippocampusul se localizează la baza creierului uman, aproape de intersecţia cu măduva spinării. Se crede că acesta „codifică” experienţele pentru a putea fi stocate ca amintiri pe termen lung, într-o altă parte a creierului. Cercetătorii au fost capabili să conceapă un model matematic al unui întreg hippocampus. După care modelul a fost programat pe un cip. Ei sugerează că cipul ar putea sta pe craniul unui pacient, decât în interiorul creierului. Bernard Williams, un filozof de la Universitatea Oxford, Marea Britanie, care este un expert în identitatea personală, a spus că oamenii ar putea găsii tehnologia greu de acceptat la început. Grupul american a implantat etichete electronice în muncitori/lucrători: 2006-02-13, MSNBC / Financial Times http://www.nbcnews.com/id/11314766/ O Companie Ohio a încorporat cipuri de siliciu în doi dintre angajaţii săi – primul caz cunoscut în care lucrătorii din SUA au fost „etichetaţi” electronic ca o modalitate de identificare. O companie privată de supraveghere a spus că a fost testarea tehnologiei ca o modalitate de a controla accesul la o camera în care deţine înregistrări video de securitate pentru agenţiile guvernamentale şi poliţie. Implantând „aşchii” de siliciu în muncitori este ca şi cum ar adaugă la controversă peste tehnologia RFID, văzută că şi o următoare industrie în mare creştere. Cipuri RFID – emiţătoare radio ieftine care emană un semnal unic de identificare – au fost implantate la animalele de companie sau ataşate de bunuri astfel încât să poată fi urmărite în tranzit. „Există încălcări foarte grave ale intimităţii şi drepturilor civile, având oamenii urmăriţi permanent”, a spus Liz McIntyre, care militează împotriva tehnologiei de identificare. „Nimic nu pulsează sau trimite un semnal”, a declarat domnul Darks, care a avut un cip în propria lui mâna. „Nu este un cip GPS. Soţia mea nu poate spune unde sunt.” Apărătorii tehnologiei spun că este acceptabil atâta timp cât aceasta nu este obligatorie. Criticii spun încă că orice dispozitiv implantat ar putea fi folosit pentru a urmării „purtătorul” fără ştirea lui. Paşapoartele devin electronice cu un microcip nou: 2004-12-09, Christian Science Monitor http://www.csmonitor.com/2004/1209/p12s01-stct.html Paşapoartele americane sunt pe cale să devină electronice, cu un microcip minuscul implantat în coperta. Cipul este cel mai recent avanpost în lupta împotriva falsificării. Dar de asemenea este şi unul care îi îngrijorează pe avocaţii de confidenţialitate. Cipul RFID (identificare prin radiofrecvenţă) din fiecare paşaport va conţine aceleaşi date personale care acum apar în paginile interioare – numele, data naşterii, locul naşterii şi emitente de birou – şi o versiune digitalizată a fotografiei. Dar cipul 64k poate fi citit de la distanţă. Iar aici este înşelătoria. Scenariul, avocaţii de confidenţialitate spun, ar putea fi la fel de simplu ca şi cum ai sta în picioare în linie cu paşaportul, iar cineva se plimbă inofensiv purtând o servietă. În interiorul acestei serviete, un cititor de microcipuri care poate răsfoii datele din paşaport pentru a fi folosite la furtul de identitate. Sau poate autorităţi sau terorişti care vor să vadă cine s-a ascuns într-o mulţime şi să facă un sondaj secret ID-ului tău şi să te urmărească. De ce nu aleg un cip de contact unde să nu fie nici o posibilitate de furt [skimming], întreabă Barry Steinhardt, director al ACLU-s Technology şi Liberty Project. „Nu a fost un alt mod de a funcţiona, de a pune o bandă electronică în paşapoarte care ar necesită contact.” Departamentul de Stat spune că ei doar urmează standardele internaţionale stabilite de către Organizaţia Aviaţiei Civile Internaţionale (OACI), sub umbrela Naţiunilor Unite. OACI a precizat RFID … la cererea Statelor Unite. Toate ţările care fac parte din programul de renunţare la vize SUA trebuie să utilizeze noile paşapoarte pe dată de 26.09.2005. Dl. Steinhardt spune că SUA a împins prin standarde împotriva drepturilor europenilor. Bush a declarat la reuniunea G8: „trebuie să aderăm la standardul global” că şi cum nu am avut nimic de-a face cu asta, spune el în exasperare. Microcipul RFID monitor comestibil poate spune dacă ţi-ai luat medicamentul: 2010-03-31, BusinessWeek Cercetătorii de la Universitatea din Florida au combinat RFID, microcipuri şi antene nano-particulare imprimate pentru a face pastile care comunica cu telefoanele mobile sau cu laptopurile pentru a spune doctorului dacă pacienţii şi-au luat medicamentele. Încă un prototip, inventatorii speră ca tehnologia lor Tattletale poate fi aplicată comercial la o serie de medicamente în studiile clinice cât şi în tratamentul pacienţilor cu boli cronice în care este esenţial că dozele să fie luate şi la timp. Pilula este o capsulă albă, cu un microcip încorporat cu o antenă imprimată la exterior cu cerneală care conţine nanoparticule de argint. Un dispozitiv purtat de către pacient energizează microcipul prin impulsuri de energie electrică de joasă tensiune. Semnalul cipului confirmă dacă pilula este în stomac, iar dispozitivul trimite un semnal că pilula a fost înghiţită. Mesajul poate merge la telefoanele mobile sau laptopuri pentru a informa doctorul sau membri familiei. Fereşte-te! Medicamentul este cu ochii pe tine: 2010-11-08, Fox News/Reuters http://www.foxnews.com/health/2010/11/09/smart-pill-embedded-microchip/ Novartis AG intenţionează să solicite aprobarea de reglementare în termen de 18 luni pentru o tabletă de pionierat care conţine un microcip încorporat, aducând conceptul de tehnologie „pilula-inteligentă”(smart-pill) cu un pas mai aproape. Programul iniţial va folosi un medicament al Firmelor Eleveţiene de medicamente, luate de către pacienţi cu transplant pentru a evita respingerea organului. Dar Trevor Mundel, şeful global de dezvoltare, consideră că acest concept poate fi aplicat mai multor tipuri de pastile. Novartis a fost de acord ca în luna ianuarie va cheltuii 24 de mil de dolari pentru a asigura accesul la tehnologia cip-în-pastilă dezvoltat de capitalul privat Proteus Biomedical de Redwood City, California, pentru a înscrie înaintea rivalilor. Cipurile ingerabile biotehnice sunt activate de acidul din stomac şi trimite informaţii către un plasture mic purtat pe pielea pacientului, care poate transmite date la un smartphone sau prin intermediul internetului la un doctor. Deoarece minusculele cipuri sunt adăugate la medicamentele existente, Novartis nu se aşteaptă să trebuiască să efectueze studii clinice la scară largă pentru a dovedi că noile produse funcţionează. În schimb, se urmăreşte să facă aşa numitele teste de bioechivalenta să arate că sunt acelaşi ca şi originalul. O problema mai mare poate fi ce fel de protecţie ar fi pusă în aplicare pentru a proteja datele medicale ale pacienţilor, deoarece sunt transmise din corpul lor prin wireless şi Bluetooth. În curând tu vei fi cel care îşi va trece mâna pe sub un scanner: Furtul de portofele electronice 2012-01-10, WREG-TV (Memphis, TN CBS affiliate) http://wreg.com/2012/01/10/electronic-pickpocketing/ Îi poți spune … „high-tech hijaking”. Hoţii au de acum capacitatea de a fura informaţiile cardului de credit, fără a pune o mâna pe portofel. Este o nouă tehnologie folosită în cardurile de credit şi debit ‘, care deja lasă 140 milioane de oameni sub riscul furtului electronic de buzunar. Totul în jurul centrelor din intreagă tehnologie de identificare a frecvenţei radio sau RFID. Se presupune că ar face plata pentru lucruri mult mai rapidă şi uşoară. Doar îţi scanezi cardul şi ai plătit. Dar unii se îngrijorează şi îşi zic „da face viaţă mai uşoară”, dar de asemenea fac viaţă mai uşoară şi pentru infractorii care încearcă să te jefuiască de tot. Walt Augustinowicz s-a amestecat într-o mulţime … și asta e problema. „Dacă merg printr-o mulţime şi mă apropii de buzunarul de la spate şi de portofelul cuiva, am nevoie doar să fiu aproape de el şi aici se află cardul [lui] de credit şi dată de expirare, pe ecran”, a spus Augustinowicz, demonstrând cât de simplu cardurile cu RFID pot fi hack-uite/sparte. Înarmat cu un cititor de card cumpărat pe mai puţin de 100 de dolari on-line şi un calculator notebook, a patrulat timp de aproximativ o ora prin Beale Street, în căutarea cipurilor RFID pentru a le citi şi a putea fura informaţii despre cardul de credit. Chiar înfricoşător, Augustinowicz spune că infractorii ar putea lucra în grup, furând numere şi să le trimită oriunde în lume. Nu este vorba doar de riscul cardului de credit şi debit. În timp ce ele sunt mai greu de hackuit, toate paşapoartele americane care au fost emise încă din 2006 conţin tehnologia RFID care pot fi citite şi furate. „Îmi dau o mulţime de informaţii personale, precum data ta de naştere, fotografia, în caz că vreau să fac un fel de ID (identitate)”, a declarat Augustinowicz, demonstrând cu cititorul său. O soluţie a lui Orwellian pentru copii care chiulesc de la şcoală: 2007-02-20, Atlanta Journal-Constitution (Atlanta este un lider de ziar) http://www.ajc.com/opinion/content/opinion/stories/2007/02/19/0220truants.html Să spunem că adolescentul dumneavoastră este un chiulangiu şi nu aveţi ce să îi faceţi. Nişte politiceni din Washington cred că ei au găsit soluţia: montaţi copilului un cip de poziţionare globală, apoi avem poliţia care să îi localizeze. Aceasta le permite să îi găsească mai uşor”, a spus Maryland Delegate Doyle Niemann (D-Prince George), care recent a co-sponsorizat legislaţia pentru familie, care poate folosi supraveghere electronică ca parte a unui plan amplu de reducere a chiulului.” Se va face discret. Cipurile sunt mici şi pot fi puse pe o bandă de identitate de sănătate sau într-un colier.” Legislaţia Niemann oglindeşte un proiect de lege sponsorizat de Senatorul Gwendolyn Britt (D-Prince George). Ambele ar oferi chiulangiilor şi părinţilor lor un acces mai bun la serviciile sociale, precum evaluarea sănătăţii mintale şi ajutor pentru teme. Monitorizarea electronică ar fi o ultima instanţă. Totuşi, perspectiva de etichetare a copiilor folosindu-i în ceva de genul „capturat-eliberat”/”vaţea-prinselea” cu poliţia, aruncă o umbră peste tot ceea ce părea bun în legătură cu planul. Ciudat cum miliarde şi miliarde de dolari continuă să meargă spre un război pe care aproape nimeni nu îl doreşte, dar aici nu e niciodată suficient pentru a finanţa programele educaţionale pe care aproape toată lumea spune că sunt necesare. Dedicată exclusiv elevilor din Prince George – un district predominat de negri din zona Washingtonului – efortul chiul este numit un „program pilot”, un prim-experiment-de-acest-gen. Ar costa 400.000 de dolari pentru a urmări aprox 660 de studenţi timp de un an. Planurile militare pentru a testa implanturile în creier pentru a lupta împotriva tulburărilor mintale: 2014-05-26, NPR blog http://www.npr.org/blogs/health/2014/05/27/316129491/military-plans-to-test-brain-implants-to-fight-mental-disorders Defensiva Avansată a Agenţiei Proiectelor de Cercetare sau DARPA, lansează un program de 70 de milioane de dolari pentru a ajută personalul militar cu tulburări psihice cu ajutorul dispozitivelor electronice implantate în creier. Scopul programului de 5 ani este de a dezvolta noi metode de tratare, inclusiv problemele de depresie, anxietate şi tulburările de stres post-traumative, toate care sunt comune în rândul membrilor de servicii care au luptat în Irak sau Afganistan. Noul program va finanţa dezvoltarea dispozitivelor high-tech implantate, capabile atât să monitorizeze cât să şi stimuleze electric circuitele creierului în mod specific. Efortul va fi condus de oamenii de ştiinţă de la Universitatea din California, San Francisco şi Spitalul General Massachusetts. Echipa UCSF va începe activitatea prin studierea voluntarilor care deja au sonde în creierele lor, că parte a tratamentului pentru epilepsie sau boala Parkinson. Acest lucru va permite cercetătorilor să „înregistreze direct de la creierul lor la un nivel de rezoluţie, care nu a mai fost[sa mai făcut] făcut înainte”, spune Eddie Chang, un neurochirurg la UCSF. Şi pentru că mulţi dintre voluntari au de asemenea: depresie, anxietate şi alte probleme, ar trebuii să fie posibil să dau de seama cum aceste condiţii au schimbat circuitele specifice în creier, spune Chang. Oamenii de ştiinţă speră să proiecteze implanturi electronice mici, care pot stimula celulele din circuitele creierului defecte. „Ştim că odată ce ai început să pui stimuli în creier, acesta se va schimba ca şi răspuns”, spune Chang.
 11. Este un domeniu inregistrat acum acum 27 de zile (Creation Date: 2017-01-23T21:54:06), SSL-ul imi apare ca nu-i configurat corect nici el (poate de la gazduire?), despre ce oferte de pret putem discuta in acest caz? Ce platforma ai pe el? Niste statstici reale ai? Ai spus ca ai 400 de utilizatori inregistrati, de ce nu ai nici un like, comentariu la acele teste sau pe Facebook?
 12. Mulțumesc pentru reupload!
 13. Am căutat pe RST Havij Pro bun și tot ce am găsit avea link-ul de descărcare mort sau spuneau alții că-i virus, că nu merge, etc. Am găsit pe Google o versiune bună, cel puțin merg toate funcțiile, recomand rularea într-o mașină virtuală, nu știu dacă e bindat cu ceva. Download: http://www59.zippyshare.com/v/hn8OysV0/file.html ("havij dorks" pe Google)
 14. A încercat cineva programul? SpyShelter cred că e la fel ca programul acesta.
 15. Vreau să spun că prostestul în primul rând este o mişcare politică în opinia mea, apoi a degenerat puţin datorită influenţei trădătorilor, corupţilor, serviciului de informaţii şi unor grupuri de manipulatori care pun paie pe foc. Eu şi alţii suntem provocaţi pentru a se crea haos mai mare ... chiar de servicii, oameni din MAI de asemenea au informaţii despre acest lucru. Sunt mulţi oameni monitorizaţi fără motiv şi provocaţi, mă abţin să nu le fac jocul, cred că în ţară sunt oameni inteligenţi ce au înţeles situaţia şi nu vor face jocul unor trădători, hoţi, corupţi, santajişti şi serviciilor secrete străine. Oricum se pun baie pe foc chiar din interiorul MAI, SRI, SIE. Habar nu am ce este în mintea lor limitată, vor să bage ţara într-un război civil şi alţii ca mine să fie provocaţi pentru a o băgă (într-un mod inteligent) pe plan extern? Se lucrează împotriva intereselor naţionale şi siguranţei naţionale chiar din interior. Cred că realizează că dacă se răspundea la fel de agresiv azi noapte, mureau câţiva şi începea ceva se dorea apoi nu doar alt guvern ci şi demiterea preşedintelui ş.a.m.d.
×
×
 • Create New...