Jump to content
goly

tzapa dacia

Recommended Posts

Posted

azi pe la pranz primeste un prieten de al meu un mesaj cica de la sc.dacia.sa ca a castigat un concurs facut de firma respectiva si sa sune la un numar de cosmote 076******* la care trebuie sa sune. am sunat acuma de pe RDS si nu raspunde. am vrut sa vad cine sa pus sa trimita mesaje din astea si nu vrea sa raspunda :(. sper ca nu o primit nimeni asemenea mesaj si sa nu isi ia tapa :P

Posted
azi pe la pranz primeste un prieten de al meu un mesaj cica de la sc.dacia.sa ca a castigat un concurs facut de firma respectiva si sa sune la un numar de cosmote 076******* la care trebuie sa sune. am sunat acuma de pe RDS si nu raspunde. am vrut sa vad cine sa pus sa trimita mesaje din astea si nu vrea sa raspunda :(. sper ca nu o primit nimeni asemenea mesaj si sa nu isi ia tapa :P

am primit si io da de la flamingo. evident teapa.

Posted

Yo de la un prost am primit ca sunt al 1000-lea client la cosmote si ca am castigat cei 20.000 euro/lei(numai stiu exact) si pt. a ridica premiul sa merg la reprezentanta flamingo sau domo si.....am vrut sa-i raspund "si mata o suge?"..da` am zis sa nu consum 1 sms cu prostii..

Posted

acum o sapt am primit si eu mesaj tot de pe un numar de cosmote. i-am sunat si imi zicea ca trebuie sa trimit 8 milioane si porma imi iau masina. :)))))

edit

si tovarasului tau tot 8 mil i-a cerut? :))

Posted

,,Felicitari flanco v-a ales castigatorul unui premiu de 2000$ pentru mai multe detalii va rugam contactatine in urmatoarele 10 minute"

Altul (care PAREA credibil )

Felicitari ! Iti dam 1 DVDplayer sau 3000Euro! Suna repede la 1409 (0,9USD/min fara TVA) si spune care e capitala Frantei. Regulamentul pe www.smsonweb.ro"

Astea sunt singurele mesaje de acest gen care au ramas inregistrate pe telefon pentru ca le-am primit azi . Dar in general primesc cam 10 intr-o luna . Desi nu inteleg scopul acestor mesaje . Parea mea este ca niste tipi care nu au de lucru formeaza niste mesaje si le trimit la numere de telefon puse la nimereala .