Jump to content

v3ctor

Active Members
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

v3ctor last won the day on October 6 2012

v3ctor had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

v3ctor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. Site : www.24option.com Site-ul lucreaza cu operatiuni binare (https://www.24option.com/ro/what-are-binary-options-ro/) Am citit si cateva pareri si sunt pozitive , dar sunt curios si de parerea voastra . Multumesc .
  2. Daca are cineva una in plus , sau a primit una si nu doreste sa joace pe closed , pm me , multumesc anticipat
  3. Nu vreau sa comentez nivelul de inteligenta a unor persoane care au postat aici , ca probabil va ajunge sub gradul unei rame . Nu va suparati ca va intreb , dar voi aveti icoane cu cainii maidanezi ? Pupati sub coada , venerati , nu ma intereseaza , luati acasa ma , dar atata timp cat ma alearga pe mine si pe altii pe strada , da am o problema cu ei , am si eu dreptul sa pot iesi seara la o tura de jogging linistit . Tot ce aveam nevoie era o baza legala prin care sa se poata scapa de ei mai usor , stiu eu unde sa sun , nu astept sa vina din propia initiativa sa ii adune , ca pana acum putea numa sa ii stranga si atat , cand ajungeau la capacitatea maxima erau blocati . Da serios acuma , uni din voi sunteti asa de prosti , mai prosti decat media prostului de rand , ma mir cum de nu picati in nas cand mergeti pe strada la cat de prosti sunteti ...
  4. Pentru ca sunt niste retardati . Surse : Eutanasierea câinilor vagabonzi, subiect de proteste în Belgia | Romania Libera si Brigitte Bardot si Pamela Anderson se opun EUTANASIERII cainilor vagabonzi. "Ce urmeaza in Romania este un GENOCID" | Kanal D - Imi place Poate ca in Franta sau Belgia sau chiar America nu le manca cainii pe strada copii , bine ca atunci cand au fost taiate salarii nu a protestat nimeni de afara , dar de caini ii fute grija . Sa dea Pamela un tur de Timisoara si daca nu o musca un caini de silicoane eu ma alatur cauzei ei . Si pentru dobitocii care cred ca sterilizatul e o solutie , in primu rand e scump , in al doilea aveti impresia ca un caine sterilizat nu musca ? Si pentru aia si mai dobitoci care vor sa ii adopte : http://www.realitatea.net/copil-de-3-ani-mutilat-de-un-maidanez-adoptat-parin-ii-vor-sa-omoare-cainele_1269801.html
  5. Un joc web browser cu care sa omori timpul liber care merita jucat ? Fara cele de la inno games de care m-am saturat . De preferat sa fie unul mai nou aparut sau unul care este in lansare (beta) si daca se poate sa fie hostat si de Romania . Multumesc !
  6. Zici ca le-ar fi piratat continutul care apartine lu' masa si a lu' tacsu' , nici macar nu ii priveste lua-i-ar dracu , persoana pagubita este indreptatita sa depuna plangerea , nu cacanarii fustrati . Muie voyo , muie Cristi Mocanu , muie CNA , muie PROTV - sper sa va mance falimentul si sa muriti de foame in chinuri teribile !
  7. In Timisoara sunt , da , la agentie vreau sa merg . Multumesc de reply
  8. Am facut un card la ei acuma ~ 1 an si nu am mai mers sa il scot pentru ca nu imi mai trebuia , daca merg acuma il mai pot scoate ? , daca nu , trebuie sa platesc ceva ca o amenda ca sa pot face altu ? Pe langa asta mi-a venit scrisoare acum cateva luni ca de pe card vor fi extrasi 85 RON din primii bani care intra acolo , deci le datorez 85 RON cred . La ei pe site nu am gasit nimic concret , de sunat nu a raspuns nimeni , maine as fi vrut sa merg da cica au liber in weekend si pe luni as vrea sa stiu daca ma pot baza pe ei . In speranta ca ma poate ajuta cineva , va multumesc .
  9. De ei cine ar trebui sa se ocupe ? Primaria , politia , alte autoritati ? Exista o haita foarte mare , peste 30 caini care stau intr-un depozit parasit , din pacate ajung in locul unde parchez masina cand merg acasa , vin aici pentru ca exista niste pensionari de la niste blocuri care le dau mancare mereu . Caini sunt extrem de agresivi , nu numai ca te-ar musca , dar cred ca te-ar si manca dupa daca is mai multi si mereu sunt cate 7-8 . Mereu trebuie sa car cu mine un par sanatos ca sa pot trece de ei . Azi au muscat un tip destul de rau chiar inainte sa ajung eu , noroc ca au auzit altii si l-au salvat . Cand am ajuns au zis aia ca si pe medicul de pe smurd era sa il muste . Pana acum am sunat peste tot unde se putea , am facut nenumarate plangeri , am vorbit cu persoanele care ii hranesc (dobitoci peste masura de altfel , imi spun ca respectivi caini nu is agresivi ca lor nu le face nimic ) .
  10. Felicitari @pentru indianul si ceilalti nu am creat topicul sa dezbatem daca exista sau nu dumnezeu , sau orice legat de dumnezeu , s-a discutat asta de jdemii de ori in milioane de locuri si e inutil , crestii vor spune ca exista si ateii ca nu si o sa dezbata asta cu sute de argumente interminabile care in final duc acolo de unde s-a plecat , fiecare cu pozitia lui . Ce ma deranjeaza pe mine si am dreptul sa ma revolt e ca statu imi ia din bani pe care eu ii castig pe munca mea si ii investeste in beliti astia . Oricum nu am ce face , degeaba ma agit pe aici , ca pe ei ii doare in 14 ca probabil sunt si mana in mana cu aia si totul e ok . Bucurativa de un articol amuzant si in acelasi timp serios
  11. Imi doresc sa ajunga ziua cand statul se va desparti de biserica si aceste institutii vor fi independente financiar .
  12. Daca te gandesti cati preoti au colaborat la securitate pe vremea lu' Ceausescu , are putin legatura si cu securitatea
×
×
  • Create New...