goly Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 azi pe la pranz primeste un prieten de al meu un mesaj cica de la sc.dacia.sa ca a castigat un concurs facut de firma respectiva si sa sune la un numar de cosmote 076******* la care trebuie sa sune. am sunat acuma de pe RDS si nu raspunde. am vrut sa vad cine sa pus sa trimita mesaje din astea si nu vrea sa raspunda . sper ca nu o primit nimeni asemenea mesaj si sa nu isi ia tapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ndrey Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 azi pe la pranz primeste un prieten de al meu un mesaj cica de la sc.dacia.sa ca a castigat un concurs facut de firma respectiva si sa sune la un numar de cosmote 076******* la care trebuie sa sune. am sunat acuma de pe RDS si nu raspunde. am vrut sa vad cine sa pus sa trimita mesaje din astea si nu vrea sa raspunda . sper ca nu o primit nimeni asemenea mesaj si sa nu isi ia tapa am primit si io da de la flamingo. evident teapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::Stifler::. Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 are lumea chef de glume :shock: si eu a primit mesaje deastea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Yo de la un prost am primit ca sunt al 1000-lea client la cosmote si ca am castigat cei 20.000 euro/lei(numai stiu exact) si pt. a ridica premiul sa merg la reprezentanta flamingo sau domo si.....am vrut sa-i raspund "si mata o suge?"..da` am zis sa nu consum 1 sms cu prostii.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
streeT Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Eu am primit de la "ADRIA" tot numar de COSMOTE,care ma punea sa ii sun.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ras Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 acum o sapt am primit si eu mesaj tot de pe un numar de cosmote. i-am sunat si imi zicea ca trebuie sa trimit 8 milioane si porma imi iau masina. )))editsi tovarasului tau tot 8 mil i-a cerut? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3ctor Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 ,,Felicitari flanco v-a ales castigatorul unui premiu de 2000$ pentru mai multe detalii va rugam contactatine in urmatoarele 10 minute" Altul (care PAREA credibil )Felicitari ! Iti dam 1 DVDplayer sau 3000Euro! Suna repede la 1409 (0,9USD/min fara TVA) si spune care e capitala Frantei. Regulamentul pe www.smsonweb.ro" Astea sunt singurele mesaje de acest gen care au ramas inregistrate pe telefon pentru ca le-am primit azi . Dar in general primesc cam 10 intr-o luna . Desi nu inteleg scopul acestor mesaje . Parea mea este ca niste tipi care nu au de lucru formeaza niste mesaje si le trimit la numere de telefon puse la nimereala . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...