Jump to content
ProgressGA

Schimbare

Recommended Posts

Posted

Salut,vreau si eu sa-mi schimb calculatorul antic (procesor E4500 2.2ghz,GT220,3GB RAM DDR2)

As vrea sa stiu daca e mai bine sa mi-l construiesc singur sau e mai bine sa-l cumpar gata-asamblat,cu garantie si toate alea

Bugetul ar fi cam 2000RON,am gasit ceva pe mediagalaxy http://www.mediagalaxy.ro/sistem-it-myria-xdrive-v14-intelr-coretm-i5-4460-pana-la-3-4ghz-4gb-1tb-nvidia-geforce-gt-740-2gb-ddr3-linux

Imi trebuie calculator care sa fie cat de cat bun pentru gaming (plm,gaming pentru mine=LoL,GTA V,cs:go)

Vreau sa mentionez ca vreau un procesor i5,i3-ul se demodeaza si poate ma apuc de lucrat cu unity,placa video nu prea conteaza,dar nici pe integrata nu vreau sa ma joc

Pe scurt,va rog sa-mi faceti un build cu i5 cat de cat bun pana in 2000 RON

Multumesc :)

Posted

Nu ai cum sa te incadrezi in acel buget daca vrei componente noi. 

Ce te sfatuiesc este sa mai adaugi 1000 ron si sa iei frumos OLX-ul (evident) sau magazinele de componente de pe la tine din oras si o sa iti faci un build de toata frumusetea.

Cu 3000 ron fara sa ai figuri de magazin , saptamana trecuta i-am facut unui verisor urmatoarea configuratie : i5 - 6500,placa de baza(am uitat modelul) , GTX 970 OC 4gb(Sigilata), SSD Kingston HyperX 3k 120GB, 16gb ram (2x8 HyperX Black Kit) ,Sursa Corsair (nu mai stiu exact modelul), HDD 1TB,Carcasa Zalman MS800. Din toate enumerate , Placa video,ssd-ul ,sursa,hdd-ul si ramii(obviously) sunt inca in garantie.

Daca esti baiat destept si stii sa cauti pe olx ce te intereseaza , iei aceleasi componente la preturi super bune si iti faci treaba cu ele.

• Upvote 1