Pusy Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Ce este Colectionarul.Com?Un joc online prin care poti castiga premii. Cine castiga?- ORICINE termina albumul in timpul mansei castiga un USB Stick de 2Gb ( numarul de castigatori nu este fix, oricine poate castiga ).Link : http://www.colectionarul.com/Succes Quote
mihai.vest Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 sa inteleg ca te folosesti de noi sau ce?Pentru fiecare persoana care intra pe aceasta pagina Codatu primeste 0.1 euro. Pentru a putea cumpara o surpriza are nevoie de 1 euro. Pentru a-l ajuta este destul sa trimiti prietenilor tai urmatorul link Quote
puskin Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 sa inteleg ca te folosesti de noi sau ce?Pentru fiecare persoana care intra pe aceasta pagina Codatu primeste 0.1 euro. Pentru a putea cumpara o surpriza are nevoie de 1 euro. Pentru a-l ajuta este destul sa trimiti prietenilor tai urmatorul linkSPAM ai dreptate Quote
Pusy Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Am postat link ul meu .. pt a castiga si eu si voi ... imi dati link ul vostru ca dau si eu click Quote
Ndrey Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 tre sa dea vreo 200 de persoane clic ca sa castigi un stick de rahat care e 300 de mii. nu e rentabil Quote
shinnok Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Da probabil un stick de genul asta:http://img220.imageshack.us/my.php?image=failbc8.jpg Quote
loki Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 lol da nici romanii nu fac asa ceva...cine dracu da 299 USD pe un stick? 32G wow nici n-am auzit de marimea asta!!! avand in vedere ca stau 20 minute sa imi umplu sticku meu de 1G... Tare, cine a luat teapa asta sa isi ia tricou si sepcuta cu "owned" scris caligrafic pe ele! Quote
Ndrey Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 lol da nici romanii nu fac asa ceva...cine dracu da 299 USD pe un stick? 32G wow nici n-am auzit de marimea asta!!! avand in vedere ca stau 20 minute sa imi umplu sticku meu de 1G... Tare, cine a luat teapa asta sa isi ia tricou si sepcuta cu "owned" scris caligrafic pe ele!la noi e in jur de 5 mil unu de 32 Quote
gaby90boy Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 cel din imagine a fost pe hackyou postat .......si a tras unu o tzeapa la ebay cu stiku.... Quote
kw3rln Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 de 5 mil mai bine iti iei un minihard de 250gb... e usor 100gr, alimentare tot prin usb.. Quote
Pusy Posted May 5, 2008 Author Report Posted May 5, 2008 Sticku nu e o pacaleala oricum .... si un stick moca e binevenit la orice... si faza ca trb multi user da sunt de acord dar... eu in 2 zile am facut 7 poze ... simplu am facut 5 pagini redirect .... cu nume gen paroleym ... si pacalesc lumea... ca sparge parole ym daca face nush ce intrand pe acea pagina... si lumea intra... asa ca e destul de usor parerea mea Quote
Ba-ton Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 cate zyle trebwye sa m@ joc casa castyg un styk ? Quote
VoRTeX Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Varianta de cocalar :O m@nsh@ dUr3@z@ 14 z!l3. A! @c3sT t!mp l@ d!spoz!t!e p3ntru @ str@ng3 cl!ckur! d3 l@ o@m3ni c@r3 t3 poT vot@ or! cU 5, or! cU 10 or! cU 15 c3nt!.Varianta pentru oameni normali:O mansa dureaza 14 zile. Ai acest timp la dispozitie pentru a strange click-uri de la oameni care te pot vota ori cu, ori cu 10 , ori cu 15 centiDesi nu cred ca se acorda premiile. Ei cred ca daca au pus o poza cu o fata cu un mp4 alb si cu laptopul pe site-ul lor gata, fata a castigat mp4 la ei.Toate cele bune.P.S: Iti ramane tie sarcina de a alege ce varianta vrei sa citesti Quote
kenny Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 cate zyle trebwye sa m@ joc casa castyg un styk ?OFF: It's that a mental disease that u have ?ON: Cam nimic in lume nu e gratis. Quote
Ryuk Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 La mine in oras se dadeau stick-uri de 1 gb cu buletinu O firma de servicii internet incerca sa se promoveze . Quote
Pusy Posted June 27, 2008 Author Report Posted June 27, 2008 Asa fac si astia castiga un maldar de bani pe reclamele care sunt pe site ... asa ca nu vad dc nu s-ar dar cum si la conquiztador e cam la fel Quote