Jump to content

loki

Active Members
  • Posts

    3545
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

Everything posted by loki

  1. N-am mai ras de mult atata... nu filmul, ci trollingul din comentarii Cine a jucat Portal descopera in sfarsit o aplicatie practica de a-ti suge singur pula prin teleportare "Dude this caused my ass to become? my face and my face to become my ass, so cool. I can see the inside of my pants now. Yaaaaaaaaaaaaaaaay," Etc... Have fun!
  2. loki

    Cateva sugestii

    Ma multumesc cu google: gotr00t site:rstcenter.com Sau sa intru in profil la mine si sa deschid ultimele topicuri in care am postat, in acest fel vad cine m-a citat. Mai degraba m-ar deranja o suita de notificari pentru fiecare quote (care se asociaza si cu un like - nu ma refer la mine, statistic omu mai da si un like la un post care ii place si apoi ii da quote si ii raspunde)
  3. loki

    parerea mea!

    deci: nu are sens sa se implementeze da ce plm facem aici, dezvoltam? las-o dracu de treaba, sa intre cine vrea si sa ramana cine poate. E bine cum e Test cu script/// da ce dreaq facem forum de scripteri? test de hacking/// facem forum de laudarosi care au spart ceva sau... plm... glumeam mai devreme da hai ca topicul n-are sens. acu ani de zile se punea aceeasi problema, pan la urma totul se rezuma la un simplu forum care e public ca orice alt forum de pe lumea asta.
  4. loki

    JPEGmini

    ACDSee32 v2.4 old stuff la fel reduce dimensiunea fara pierderea calitatii daca e setat pe minim 75. Comparat cu photoshopul ii da clasa. Pe asta nu l-am testat. Are si optiune de a micsora o suita de fisiere sau doar unul cate unul?
  5. loki

    parerea mea!

    nu pot multumi pe toata lumea
  6. loki

    parerea mea!

    ok. Test simplu. Sa fie pe forum numai cei care au avut vreodata acces la programare. intrebare: cat fac 2^2. Avand in vedere ca simbolul ^ ca putere nu e cunoscut decat in breasla. ca sa fie si un pic cunoscator in puterile lui 2 baga un 2^16=? Ca un cunoscator ti-o zice pe de rost. Pentru a departaja si anumite varste folosim in loc de captcha intrebarea SQRT(4)=? Da nu mai stiu in ce clasa se invata radicalul. Multumiti?
  7. loki

    parerea mea!

    acu parca 2 ani era testu cu broastele de 1 aprilie. Era bun ala? Faci test hack: lumea intra sa ceara, sa invete, sa se laude. In primele 2 cazuri ii banezi ca nu stiu hacking si il pastrezi pe al treilea care se lauda ca stie hacking pana iti bagi pula in el de laudaros si ii dai ban. Cu ce ramai?
  8. Verifica daca un site e cazut sau nu. Poate e util de verificat din exterior. Is It Down Right Now? Website Down or Not? Il pinguieste si afiseaza si un istoric daca e vorba de un site cunoscut si tinut in baza lor de date
  9. cred ca am gresit si am intrat in celalalt topic, la asta ma refeream
  10. nu vi se pare totusi ca discutia devine din ce in ce mai penibila? Eu as recicla topicul asta. Sau e mai important de discutat despre valoarea defcamp contra valoarea biletelor de intrare si obtinerea lor moca (frauda bre!) Sugestii ca nu ma bag peste alti moderatori/admini. Da nu de alta da abia am plasat un troian in Cinema City si cred ca o sa imi printez cate 3 bilete la 3D in fiecare weekend.
  11. loki

    Sugestie

    plus 10 posturi de calitate. Poti sa iti dai cu parerea in alea 10 posturi pe diverse topicuri. Poti posta ceva simpatic in fun stuff. Sunt multe metode de a face 10 posturi, cat de cat inteligent. Daca cele 10 sunt de genul "multumesc" "foarte tareee!!!" ":)" etc noi le consideram posturi inutile si macar stim pe cine sa dam afara inainte de a cere ceva.
  12. lool ellimist ))) vrei sa combini atatea lucruri intr-un singur site? hmm ori nume scurt cum ti-am sugerat ori mai stiu pe cineva care combina tutorialele photoshop cu producerea filmelor de animatie si si-au zis creativemonkeyz = gasesti un nume fara nicio legatura, poate ceva in care sa modelezi si grafica sitului.
  13. vadpe.net staupe.net Nu le-am verificat, am avut unu similar da nu zic ca poate il mai folosesc
  14. interesante miscari. google cumpara youtube si muta videourile microsoft cumpara skype si muta contactele yahoo nu cumpara nimic, doar introduce video call (ca alternativa la view webcam) si pulse si altele si incearca in continuare sa aiba servicii proprii similare skype si facebook si altor servicii care merg pe piata, numai in yahoo nu (veche dar fac o simpla comparatie de idei de piata)
  15. Inca nu m-am hotarat unde sa public asta, ca mai mult am niste intrebari pentru a dezvolta. Aveam nevoie zilele trecute sa testez un XSS intr-un serviciu de email, xss fiind in numele atasamentului. Dupa cum se stie nu pot scrie <script> deoarece <> nu sunt acceptate in denumire (windows cel putin). Am incercat sa pacalesc si Outlookul (live mail) dar filtreaza. Solutie interesanta: De ceva timp am trecut pe google drive deoarece mi-au mutat acolo tot google docs. Mi-a venit o idee, am uploadat o fotografie pe google drive si interesant ca am descoperit ambele optiuni de rename si email de care aveam nevoie: Am facut testul si in email headers apar frumos urmatoarele (cu un exemplu diferit, in poza am pus si ghilimelele): <html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div></div></div></body></html> --1590972032-460777526-1348655816=:62143-- --1590972032-549761886-1348655816=:62143 Content-Type: image/jpeg; name="><script>alert(1)</script>.jpg" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="><script>alert(1)</script>.jpg" Testat pe un serviciu de mail si il executa (stati linistiti, nu pe yahoo mail). Ieri am gasit un articol despre un atasament similar care s-ar executa pe gmail... eram pe fuga si am pierdut link-ul. Am testat mai tarziu metoda asta acolo dar nu am avut rezultat. Doar o idee de dezvoltare. Acum partea care voiam sa o bag in alt topic: ajutati-ma cu un soft pentru windows care face acelasi lucru: ii introduc datele de SMTP etc, atasez o poza si scriu cum sa o cheme, programul trimite un mail cu atasament si schimba denumirea lui cu cea precizata. Stiu ca sunt metode si nu m-as complica cu google drive. As prefera simplu pentru windows ca momentan nu mai am nici hosturi nici php nici nica.
  16. loki

    Cum face asta ?

    modernizezi budele garilor, in loc sa mai scrie telefoanele pizdelor pe perete sa fie un stick cu poza cu fofoloanca.
  17. a=3 b=2 c=1 max=2???? iti dau like pentru asta daca vrei C max=a>b?a: b; max=max>c?max:c; C++: probabil asa se cheama materia de informatica, dar stadiul actual e studiul pseudocodului.
  18. ah ahahahahahahahahaa prin serial ma gandeam la filme seriale ))))) mai ales ca apare si intrebarea daca sunt traduse ))))) Era bine daca puteai face o lista cu jocurile de mai sus ca sa stie lumea daca ii trebuie downloadul (am vazut ca sunt multe cu Battlefield 3) deci sunt multe seriale la acelasi joc. 17528-d9180a0378bae9d61340567b027d8db1-bf3-std-ru-1.jpg nu imi dau seama la ce joc e serialul (decat din nume inteleg ca e bf3). Sugestie. Daca ai timp da un edit si adauga o listuta.
  19. e vorba de amandoi de fapt, stiam si eu de Einstein si nu stiam de Tesla. Stiam ca Einstein a participat si si-a distrus lucrarile dupa experiment dar se pare ca acest fapt este doar o teorie neverificata. Totusi si el e mentionat. Se vede la mine prost sau lipseste o secunda (33) din filmul original. In reluarea cadru cu cadru putea sa deseneze orice. Pai decat chinezarii dinastea mai bine pui botu la munca moldovenilor: (care e stiut de fake reusit)
  20. Ce vrei sa spui prin "10k seriale", "all online games", "poze la carcasa" si 200M download? Nu vad legatura si nici ce are in comun cu topicurile la categoria Stuff Tools. Pentru 200 mega eu zic ca merita si o descriere mai detaliata, unii mai stau prost cu netul.
  21. loki

    Cum face asta ?

    cauti reteta de la glet? Am inteles ca MP75 e ok. Vezi pe la Ceresit On: misto ideea, ideal de aplicat daca nu s-ar fura stickurile a doua zi. Totusi mergea un prelungitor USB, e greu de crezut ca stai atat de incomod doar sa vezi ce e pe un stick, si cu aerisirea ventilatorului acoperita (in anumite modele) si riscand sa fortezi USB-ul
  22. daca esti taguit intr-o poza iar in poza aia e completata si locatia atunci apari si in locatia respectiva. Eu abia am reusit sa gasesc postul cu "was with you at...." ca sa nu mai apar prin America de Sud unde m-a bagat cineva.
  23. loki

    Blockly

    se poate optimiza, scoate un move forward sa vedem cat de beat umbla
×
×
  • Create New...