Jump to content

Nokia94

Active Members
  • Posts

    718
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nokia94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Lasa asa cum e acuma.
  2. Bravo, poate mai gasesti si tu ceva sponsori.
  3. Bun venit bulbulica. Trebuia sa ne zici: strada, numarul, localitatea, cnp, tot. Pentru ca ai fost rau pe CHAT rst uite ce primesti. 2 poze cu tine, bubulica, Ps: sunt publice de pe faceebok !
  4. Bun venit. Coaie nu te inteleg, de ce cand postezi traba sa pui si nick-nameul in post? Esti frustrat rau.
  5. @gmail Nu am ce sa schimb la mine. Nu ma cunosti ca sa ma poti judeca. 'EU' cum zici tu nare cum sa ne saraceasca coaie. Si cu fututu. Femeia se fute cu cine vrea, cum vrea si cand vrea. Eu sper ca moldova sa nu se uneasca cu Romania nici peste 1000. Di pisti prut. In Moldova strada e un trotuar continuu!! http://www.youtube.com/watch?v=6GeqV4w6GbQ
  6. NU sunt de acord. Si asa suntem vai de pula noastra, cu tara asta de rahat. Locuri de munca= ZERO ! Scumpiri= MAXIM ! Hotie = CAT PRINDE !
  7. Nu merge. Te rug?m s? introduci o adres? de e-mail valid? sau un num?r de telefon valid. Introdu o adres? de e-mail sau un num?r de telefon la care ?tii c? ai acces. Vom folosi aceast? adres? pentru a-?i trimite mesaje privind recuperarea contului. Am facut si cont de yahoo asemanator cu victima.
  8. Eu cred ca, ti'ai pus femeia pe chat cu pi.... goala si ti-au dat labari acei bani.
  9. Nokia94

    Noroc !

    Bun venit. Niste intrebari, poti raspunde simplu si usor. 1. Unde ai gasit RST. 2. De ce ti'ai facut cont. 3. Crezi in viata dupa moarte. 4. Te autosatisfaci.
  10. Bun venit ! Niste intrebari, poti raspunde simplu si usor. 1. Unde ai gasit RST. 2. De ce ti'ai facut cont. 3. Crezi in viata dupa moarte. 4. Te autosatisfaci.
  11. Bine ai venit. Niste intrebari, poti raspunde simplu si usor. 1. Unde ai gasit RST. 2. De ce ti'ai facut cont. 3. Crezi in viata dupa moarte. 4. Te autosatisfaci.
  12. De la ce vine nick'ul tau? Nokia, aveam un telefon nokia tip caramida. 94 de numarul meu magic si norocos. Si asa mi'a debitat capu meu sa pun nick'ul pe RST. Kent, nu te mai ... pe tine ca suntem la OFFTOPIC.
×
×
  • Create New...