Jump to content

Tarhi

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Tarhi

  • Birthday 08/25/1997

Converted

  • Location
    Cluj - Napoca
  • Interests
    Programarea
  • Occupation
    Elev

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tarhi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Poftim, un CS f?r? moduri ?i alte porc?rii : Download CS 1.6.
  2. Tarhi

    Salutare

    Completez, De unde poti sa inveti SQL : w3schools & SQLZOO. In rest, ai forumul la dispozitie, dar sa ai grija ce faci, sa nu faci prostioare. Spor la invatat si bun venit.
  3. Care credeti ca este cel mai bun browser din punct de vedere a vitezei / securitatii / memoriei folosite / extensilor s.a.m.d sau de ce nu, care va place sa-l folositi cel mai mult? Am citit recent un articol despre cel mai bun browser pentru web development si unele extensii folositoare, sunt curios voi ce parere aveti.
  4. Niste drame bune, recomand : - The Shawshank Redemption (1994) - Gladiator (2000) - The Green Mile (1999) (tot cu Tom Hanks) - 12 Years a Slave (2013)
  5. Tarhi

    Carte C/C++

    Acest link te va lamuri, daca doresti cumva o carte in engleza : The Definitive C++ Book Guide and List. In orice caz, nu ar fi rau sa te uiti si in topicul asta, s-a mai discutat aceasi chestie : O carte buna despre C/C++ ? Spor la citit, vei avea nevoie.
  6. http://www.troll.me/images/ancient-aliens-guy/something-happened-illuminati.jpg Am votat NU. De ce? Chestile de genul nu m-au interesat niciodata si mi se par niste aberatii, plus ca nu isi au locul aici.
  7. O metoda prin care poti sa faci bani online este sa accesezi niste reclame care le primesti pe e-mail. Nu stiu cat de buna e, dar daca esti interesat (sau oricine alcineva) poti sa-mi dai un PM sa-ti dau site-ul.
  8. PHP : Code Academy, ;Ruby : Code Academy, CodeSchool, LearnStreet, ;C++ : ;
  9. Tutoriale pentru ce? Ce limbaj doresti sa inveti?
  10. In niciun caz, e prea "stufoasa" pentru inceput. Cel mai bine incepi cu niste video-uri, vei retine mai usor asa. Recomand : Dupa ce te uiti la video-urile lui newboston, ceva mai detaliat : C++ Tutorials Daca doresti carti, ce ti-au spus userii de mai sus sunt bune, nu are rost sa repet. Spor !
  11. Tarhi

    Noroc !

    1. welcome* 2. Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu ma labaresc toata ziua ca altii..
  12. Tarhi

    Noroc !

    Interesant. 1. De la bun coleg de clasa, GarryOne, poate il stiti cativa. 2. Consider ca pot afla foarte multe lucruri folositoare pe acest forum. 3. Ce fac in prezent conteaza, chiar nu are rost sa ma gandesc la asa ceva. 4. wtf?
  13. Tarhi

    Noroc !

    Inafara de problemele de la scoala nu am incercat nimic mai "interesant" in C++.
  14. Tarhi

    Noroc !

    Salut RST, Ma numesc Rares, 16 ani, momentan sunt elev la Liceul de Informatica din Cluj. Pe scurt, sunt pasionat de programare si de IT in general. Momentan am cunostinte avansate in PS si medii in AI, 2 ani in C++ si cam atat.
×
×
  • Create New...