Jump to content
DGVaniX

Cine are "sursa" de Mix?

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, caut si eu de ceva zile source code-ul de la arhiva de SSH Scan Mix. Vreau sa studiez codul si sa inteleg cum functioneaza, am inceput deja sa ma documentez in legatura cu Syn Scan-ul si vreau sa vad cum functioneaza aceasta arhiva, si sa imi fac arhiva proprie.

Daca cineva are source code-ul de la arhiva Mix va rog sa imi spuneti.

Multumesc.

Edited by DGVaniX
Posted (edited)

Ce vrajeala la primu post :)))), "vreau sa imi fac arhiva proprie" defapt, vreau sa cer una aici sa nu mai fiu nevoit sa imi fac o arhiva cand mi-o pot da prostii astia dupa rst, deoarece eu nu sunt in stare, unde-i prezentarea?:( macar aia sa fi fost primu tau post al dreq, uita-te pe site-uri rusesti si gasesti exact ce iti trebuie

https://www.offensive-security.com/metasploit-unleashed/scanner-ssh-auxiliary-modules/

Edited by Muppet
Posted (edited)

Am incercat sa fiu politicos... Daca nu stiu cum functioneaza un ssh scanner si un brute forcer de unde sa stiu cum sa fac o arhiva de la 0? -.- Stiu 4 limbi de programare si toate le-am invatat experimentand cu scripturi gata facute...

Apropo, trebuie sa imi fac prezentarea? O.o Adica... nu sunt prea interesant....

Edited by DGVaniX
  • Downvote 1