Jump to content

Muppet

Active Members
 • Posts

  246
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Muppet

 • Birthday 09/26/1996

Recent Profile Visitors

3718 profile views

Muppet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

47

Reputation

 1. Ni altu care vrea sa faca bani da n-are habar cu ce se mananca viata, ia si plateste pe unu sa iti faca
 2. Sa te manance boala cu manevrele facute cu numerele de telefon, sper sa o sune pe ma-ta toti curvarii dinainte sa te nasca pe tine sa vina sa o violeze, mortii ma-tii*.
 3. Muppet

  Root?

  Recomand xda cum a zis QKQL cauta un tutorial cu reviews pozitive ca daca il faci gresit root-u o sa stai 2-3-4 zile poate sa il faci inapoi ^^
 4. Fiecare corp îi diferit, unii pot băga 10G de coca alții doar 5G de coca, da dacă ești tu motivat psihic bagă cafe, somnu-i bun din punctu meu de vedere ești mai util odihnit.
 5. Da băi, vrem și noi pagina ei de facebook mai ales că acuma sigur o arde pe călătorii, haha, poate ne dă și nouă bilet, știi cum zic? Syntax, o fi ajutat și el.. a făcut plata în btc pentru bilet să fie totu' safe, a acoperit curu' femeii (depinde cu burta sau în sensu că a ascuns fapta).
 6. Muppet

  Salutare!

  Îți trebuie voință și chef să-ți pui osul la treabă pentru a invăța ceva, ce pula mea aștepți? Confirmarea unor utilizator din mediul public dacă să te apuci și cum să te apuci? dacă vrei să te apuci te informezi singur de ceea ce-ți treabă și începi dacă nu, o continui cu întrebări d'astea și o să mai vină și alții să-ți bage ciolanu în zeamă.
 7. Bă... care dracu s-a apucat să facă conturi de când a apărut topicul RST DEAD? Noroc, hai să-ți vedem ochii ăi roșii. : (((Tincu Dumitru, antidrog. Dacă tot sunt autorități pe forum.))))))
 8. Cum să fie RST Dead? Obiwankebab se uită pe profilul meu, https://rstforums.com/forum/profile/211827-obiwankebab/. Cred că ție nu-ți convine că nu apare-n Activity Watcher un topic care are ca subiect jocul fazan.. așa ar fi activitate tată! Fazan doar cu cuvinte din IT. Lumea trage spre rău și unde-i prostie mare, acolo le place. Decât să aud de bitcoin românesc ca pe alte forumuri mai bine un topic la 10 zile din care poți invăța/auzi ceva nou și interesant.
 9. Muppet

  Fun stuff

  Trageți și voi un joint, dați și voi o muie, pișați-vă pe priză, să vă bucurați de brad!
 10. Detin un oneplus3T ( n-am avut bani, rabdare sa iau one5, aia e) din punctul meu de vedere un telefon perfomant, nu este incarcat cu cacaturi ( cat mai default ). Peste s7, care si acuma e relativ scump, am detinut un s7, dupa un an cu tot cu resetari din fabrica ( maxim 2 ) intampinam un lag, nu deranjat, dar sesizabil. Ma rog, compania oneplus inca este la inceput si bat pariu ca odata ce avanseaza o sa bata la cur samsung,iphone. Vazusem ca un american a mers in China, a cumparat componente de iphone si domnul si-a facut telefonul la 200de dolari, pe vremea respectiva fiind la un pret mult mai mare, totul mergea struna, oricum din punctul meu de vedere un telefon trebuie sa fie asa: ROM-ul sa fie cat mai stock, doar chestiile de baza. Sa nu fie nici prea mare, nici prea mic. Si inca multe.. dar sunt un lenes, numarul magic "3" n-am mai vrut sa il adaug.
 11. camatarie legala, jet in plm cu forumularul tau zici ca fac cerere rank pe cs 1.6 in 2005
×
×
 • Create New...