spamus Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Am un email la yahoo mail si nu ii mai stiu parola dar stiu intrebarile de securitate, dar nu ma lasa nici cum sa raspund la intrebari doar imi zice ca am un mail vechi si daca sa imi trimita acolo parola dar nu mai stiu acel email,pe alt email pot sa ma conectez si doar cu intrebarile dar aici nu,ma poate ajuta cineva? Quote
XbPor Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Eu iti spun din propria experienta ... nu ai ce sa mai faci .. eu i-am si sunat si nimic nimic ... intr-un final am cumparat ( din fercire ) era disponibil vechiul numar de telefon si am dat resetare parola prin telefon Quote
spamus Posted August 22, 2016 Author Report Posted August 22, 2016 Pai aia e problema, ca nu mai stiu mailul vechi. si nu inteleg de ce pe alt mail ma lasa sa ma conectez cu intrebarile de securitate si pe asta nu.. Quote
Isaac Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 8 hours ago, spamus said: Pai aia e problema, ca nu mai stiu mailul vechi. si nu inteleg de ce pe alt mail ma lasa sa ma conectez cu intrebarile de securitate si pe asta nu.. Simplu. Pe celălalt nu ai atașat un email alternativ. 1 Quote