NewPhp0Level Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 Salutare bine , ca am gasit un forum unde mai pot invata si eu lucruri noi sper sa fie oameni care mai intind o mana de ajutor din cand in cand . Quote
mk7a Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 (edited) Salut și bun venit. Ai ce invata de pe forumul asta, e plin de chestii interesante. Sfatul meu: citește regulamentul, nu te baga în vorba cu vreun moderator dacă nu ai ceva concret de spus si încearcă sa nu devii cunoscut pe forum. Stai liniștit în ascunzisul tău, e cel mai bine. Aici poți primi Ban din orice motiv. (sau chiar fără motiv). Edited August 26, 2016 by mk7a Quote
yo20063 Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Bine ai venit, si sa stii ca nu e adevarat ce a spus @mk7a. Sunt destul de vechi pe forum si nu am primit niciodata nimic nemeritat, defapt in afara de o singura chestie care s-a dovedit a fi si funny nu am primit nici macar un warn. Stai calm, nu te persecuta nimeni, doar "cii om" Quote
NewPhp0Level Posted August 26, 2016 Author Report Posted August 26, 2016 ok va multumesc pentru sfat am sa fiu atent la tot ce se spune a fii reguli Quote