Jump to content

yo20063

Active Members
 • Posts

  843
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

yo20063 last won the day on December 2 2015

yo20063 had the most liked content!

About yo20063

 • Birthday 01/01/1989

Converted

 • Location
  /usr/include/.surprise

Recent Profile Visitors

3859 profile views

yo20063's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

150

Reputation

 1. My two cents... Eu am avut covid prin octombrie, ceva febra si lipsa completa a gustului si a mirosului timp de o saptamana si ceva. Partea buna e ca am slabit 6 kilograme, partea rea e ca am dezvoltat parosmia si cam 15% din mirosurile si gusturile pe care le cunosteam le simt diferit/distorsionate, ex. nu mai pot manca oua prajite, in special albusul, are gust de detergent. La naiba! Erau bune pentru un mic dejun rapid. Partea buna e ca observ in timp ca usor usor se remediaza, nu as vrea sa inrautatesc mai mult situatia si m-am vaccinat. Bine, oricum ma vaccinam, dupa atatea milioane de vaccinari inaintea mea am putut sa-mi fac o idee in ce ma bag. Am facut vaccinul AZ impreuna cu prietena mea, iar dupa circa 8 ore amandoi am inceput sa avem simptome asemanatoare gripei care au tinut aproximativ 48H, dupa care ne-am revenit amandoi perfect. Am luat ceva paracetamol la 6 ore. Cand o sa fac rapelul o sa incerc sa iau paracetamol dinainte, sunt curios daca o sa pot taia din efectele secundare. Am mai citit ca in randul tinerilor pot surveni mai des acest tip de efecte secundare. Doar ca un heads up, sa nu va panicati si sa aveti paracetamol in casa. Stay safe!
 2. Python tesseract e destul de bunicel. https://pypi.org/project/pytesseract/
 3. Coded by drunk_bastard, version 1.0 helper to your 1.0 #homework import random import string bullshit_mail = ["aol", "gmail", "hotmail", "yahoo"] some_random_numbers = [5, 12, 17, 9, 26] mails = "a_lot_of_mails_MOTHERFUCKER.txt" def a_string(size=random.choice(some_random_numbers), chars=string.ascii_uppercase + string.digits): return ''.join(random.choice(chars) for bla in range(size)) number_of_mails_MOTHERFUCKER = 20 #how many mails Motherfucker you want him to filter, MOTHERFUCKER! MAIL = open(mails, "w+") for motherfuckers in xrange(1, number_of_mails_MOTHERFUCKER): # I hate 0's Motherfuckers MAIL.write("{0}{1}{2}\n".format(a_string(), random.choice(bullshit_mail), a_string())) MAIL.close() Hint: regex or requirments, Motherfucker! PS: Can't wait version 1.1
 4. Din pricina faptului ca nu am gasit prea multe exemple pe internet, si eram curios daca poti rula cod python obfuscated pentru ca cere indentare, am scris script-ul asta inspirandu-ma de aici. Folosind aceasta metoda este posibil sa stochezi codul si intr-o baza de date. import base64 def encode(key, string): encoded_chars = [] for i in xrange(len(string)): key_c = key[i % len(key)] encoded_c = chr(ord(string[i]) + ord(key_c) % 256) encoded_chars.append(encoded_c) encoded_string = "".join(encoded_chars) return base64.urlsafe_b64encode(encoded_string) def decode(key, string): decoded_chars = [] decoded_string = base64.b64decode(string, '-_') for i in xrange(len(decoded_string)): key_c = key[i % len(key)] decoded_c = chr(ord(decoded_string[i]) - ord(key_c) % 256) decoded_chars.append(decoded_c) decoded_string = "".join(decoded_chars) return decoded_string creator = "yo20063" code = "g9ubo6SXU7bKVHiZYlObm1JSeV2gm5tSV5-Yme7ilZGkm5ealo86lqWlmdhSmZ5Wn-LippFqQFOZj1Kgop-h7Y-b" if __name__ == "__main__": exec(decode(creator, code))
 5. Treaba e simpla, totul costa bani! Daca esti interesat de InfoSec, si tu acum castigi 1200 RON.....investeste in tine! In InfoSec se castiga mult mai mult. Sa fim seriosi, research poti face singur oricand, dar tu singur oricat ai vrea nu poti acoperi toate punctele de vedere. La DefCamp vei cunoaste oameni cu aceleasi interese ca si tine, si s-ar putea ca dintr-o discutie in alta sa iti dea un punct de vedere la care nu te-ai fi gandit(bang!). Guess my point, or else, stop complaining! : import random def neuron(x, y): answer = False while answer is False: input_list = generate_input(x) weight_list = generate_weight(y) winner_input = [input_list[i:i+8] for i in range(0, len(input_list), 8)] if len(input_list) % 2 != 0 or len(weight_list) % 2 != 0 or len(input_list) != len(weight_list): print "Wrong values, dumb ass!" return threshold = 5 activation = 0.00 i = 0 while i < len(input_list): activation += input_list[i] * weight_list[i] i += 1 if threshold <= activation < threshold + 0.0001: print winner_input print activation answer = True def generate_input(x): input_list = [] i = 0 while i < x: y = random.random() input_list.append(int(round(y))) i += 1 return input_list def generate_weight(x): weight_list = [] i = 0 while i < x: y = random.random() weight_list.append(float(y)) i += 1 return weight_list if __name__ == '__main__': neuron(12,12)
 6. Gasesti aici mai multe. Daca folosesti cloud id eu am avut noroc cu " CMS software DVR GNV " din lista aia.
 7. Probabil numele probei "Proba 13: HackerJohn", este cel mai important indiciu. Parerea mea este ca parola arhivei este o parola sau derivarea unei parole gasite in dictionarul standard a programului John The Ripper, si de aceea stiind asta nu ai nevoie de foarte multa putere de calcul. Just my 2 cents!
 8. Bine ai venit, si sa stii ca nu e adevarat ce a spus @mk7a. Sunt destul de vechi pe forum si nu am primit niciodata nimic nemeritat, defapt in afara de o singura chestie care s-a dovedit a fi si funny nu am primit nici macar un warn. Stai calm, nu te persecuta nimeni, doar "cii om"
 9. Ma bag si eu ca musca-n lapte Zici ca vrei sa faci backend si nu vrei PHP ca sunt multe mai bune. OK! Dar ia in calcul ca nu vei lucra tot timpul freelancer(cel mai probabil), si PHP-ul este inca foarte folosit, si usor de invatat. Da, te axezi pe ceea ce iti place dar pentru avansarea gandirii tale logice, sa stii ca orice limbaj iti da un leap forward. Pentru backend daca faci singur, mi se pare o munca destul de titanica sa iti iasa bine(planificare baze de date/tabele, permisiuni, legaturi intre tabele, prepared statements etc.). Parerea mea e ca daca vrei sa lucrezi pe partea de web(desktop), chiar daca vrei sa faci doar backend, este esential sa stii si frontend( HTML, CSS, JAVASCRIPT/JQUERY ), apoi PHP pentru ca este foarte folosit si la fel si SQL(nu pun tipul ca sunt asemanatoare la query). Dupa ce le stapanesti poti sa mergi mai departe pe python/django, ruby, sau orice altceva iti mai trece prin cap. Sorry for the long post
 10. Inca nu ai "invatat" nimic daca nu ai nici o idee. Mie personal python-ul mi se pare un limbaj fantastic datorita libertatii pe care ti-o acorda (nu trebuie sa declari tu exact int, str, float etc.) Eu cand am inceput sa invat python, deja mi-am restructurat jumate din scripturi, am redus o gramada de cod si chiar am crescut eficienta unui anumit cod (compact, sigur, si eficient). Ceea ce vreau sa spun pana la urma este ca nu ai aprofundat(inteles) destul de bine limbajul de esti in pana de idei ce sa faci cu el.
 11. Sufera tare cine la scris. Parerea mea e ca putea face ceva mult mai destept, mult mai usor, fara atat de mult +str()...
 12. @Rubaka se refera ca poate ai instalat php-fpm si trebuie sa-l pornesti(sudo service php-fpm start). Cu toate ca din ce tin eu minte LAMP-ul contine php5+ Mai este problema ce ai pus tu in acel fisier php, daca ai pus doar tag-urile de inceput/sfarsit sau si continut. Trebuie tinut cont ca exista continut care are nevoie de parametri daca l-ai copiat de undeva. Creeaza un fisier php in web path(exemplu: "/var/www/", "/var/www/html/") si pune continut-ul: <?php echo "I am alive!"; ?> Du-te apoi pe "http://server/nume_fisier.php" si vezi daca e in viata!
 13. Ma bucur ca tatal tau se simte mai bine, si ca multe persoane de pe RST au dovedit ca lumea nu e chiar asa de rea cum cred toti. Numai bine iti doresc tie si familiei tale!
 14. Nu ma intereseaza ce ai acolo, dar MD5? Serios? Spor la "spart" hash-ul!
×
×
 • Create New...