Origami58 Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Ms,foarte interesant tutorialu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lafurat Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Sal Uite eu am wifi asta si wifiway 1.0 si wifislax 3.1 nu mil detecteaza de ce ????• Standarde:- IEEE 802.11b- IEEE 802.11g• Chipset: Atheros• Anten?: Integrat• Compatibil cu USB 2.0, 1.1, 1.0• frecven?e radio:- IEEE 802.11b (DSSS)- IEEE 802.11g Orthogonal Frequency- Division Multiplexing (OFDM)• rata de transfer:- 108/54/48/36/24/12/9/6/11/5.5/2/1 (Auto Rate Sensing).• Gama de Frecventa wireless:- Band 2412 ~ 2484 MHz ISM• Accept?:- Criptare WEP (64/128/152 bit)- Securitate WPA ?i TKIP / AES.- IEEE 802.1x- Wireless Roaming.• Distanta de transport:- Suporta tehnologie eXtended Range ™ pentru a dubla gama.• Putere de transmit?:- 18 dBm (tipic)• Sisteme de operare acceptate:Windows 98SE / ME / 2000 / XP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NullCode Posted September 5, 2009 Report Share Posted September 5, 2009 Eu folosesc Edimax, si va asigur ca merge cu aircrack(testat de mine). Link-ul pe emag: http://www.emag.ro/adaptoare_ethernet/adaptor-wireless-edimax-ew-7318usg--pEW-7318USG?ref=vp_apSi pentru a vedea daca e compatibila placa voastra intrati aici: compatible_cards [Aircrack-ng] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lafurat Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 SalEu am un prieten care sparge parole wifi si spune ca sparge parolele cu orce aparat wifi.Nu stiti ce programe este acela??? Oare este Bactrack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 De ce nu il intrebi pe prietenul tau? De unde sa stim noi ce programe de 1337 h4x0r are el? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lafurat Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Pentru ca sti tu um suntem noi romani cand stim ceva bazat nu zicem la nimeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivakuska Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Salut...Ajutai-ma va rog frumos..Eu nu pot decodifica un cap file ... Imi zice ceva de passphrase..Mi-l pote decoda cine ..?Va multumes....Astept raspuns... Sau cine se pricepe in aircrack-ng poate imi da un id de mess si poate mai colaboram in privinta asta .. Multumesc..Asta e linkul..MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery serviceAstept.. Va multumesc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neox Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 cint iti spune passphrase inseamna ca are in parola space tasta sau "§$ semne destea asa ii poti da durumul sal decodeze aircrack-ng -w /pentest/passwords/wordlists/darkc0de.lst -a 2 wpa123-01.capin pentest/passwords/wordlists/ ii lista darkc0de.lst poti incerca cu lista asta dar nu cred ca gaseste parola pentru ca lista ii in engleza daca iesti in romania generazati o lista cu nume rominesti ca de exemplu iel si pus parola frunza verde si asa ceva nu exista in lista engleza si la wpa ii ca la loto ca sa gasesti parola dar totusi tu incerca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NullCode Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 SalEu am un prieten care sparge parole wifi si spune ca sparge parolele cu orce aparat wifi.Nu stiti ce programe este acela??? Oare este BactrackSa nu crezi orice auzi...nu merge cu orice fel de placa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Flooryn Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 io am reusit sa sparg codul Wpa cu Lupen pen Driver e un program care se pune pe cheie si la cine intra in pc fura informatile asa ca si codurile Wpa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bn01rnh Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 SalutAm o intrebare de n00bAm urmat pasii descrisi mai sus si in Airoscript cand vreau sa ii dau optiunea 4. Crack imi da o eroare:fopen(dictionary) failed: No such file or directoryPlease specify a dictionary (option -w)Unde as putea sa fac un director sau sa pun un dictionar a.i. sa imi faca comanda automat?Multumesc anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...