mazyman07 Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 BAI DECI NU MA MAI EXASERATI CU CERERILE VOASTRE DE CQKILLER CA NU IL AM SI NICI NU IMI TREBUIE!!! IN 2 ZILE MIATI UMPLUT INBOX-UL !!! GATA!! MULTUMESC! Quote
amprenta Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 N-ai ce face . Aia care o mai dat un ochi pe aici au inteles ,dar vin noi si noi useri care nu citesc ce s-a discutat pe aici Ca fapt divers au schimbat criptarea , inainte xml-urile veneau plain-text doar intrebarile si raspunsurile erau criptate .Acuma cica o criptat tot :}Cei care se bazau pe algoritmu de decriptare pentru "killer" trebuie sa mai dea un ochi . Quote
CODEX Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Mie sincer nu imi vine sa cred ca tie tie plin imboxu cu cereri de cqkiller !Pur si simplu cand ma uit la tine nuc red ... fa-mi o poza ... Quote
loki Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 ejti tare. Eu nu am decat 4 pe mes 4 pe ym 4 pe alt ym de care mi-am adus aminte ca l-am creat acu 4 ani fara sa-l folosesc... inca vreo 4 ignore inainte sa ceara ceva... Pai nu mai tine cqk pentru tine, da la oameni ca plange copiii Quote
CODEX Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 eh m-ai convins ) ca ma miram .....stiu eu zile ca ai progamsa iti dea 15$ pe el si tu da-le un virus ! asta merita trisorii Quote
mazyman07 Posted May 9, 2008 Author Report Posted May 9, 2008 hai mah ndrey acu ma corectezi...esti profesor de romana si nu stiam...? am mancat un "p" si gata ...ai inceput ...ce sa zici si tu acuma...trebuia sa postezti si tu cv Quote