sawyer Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 ai de pola mea ca n`am putut sa ma abtin, mai aveam putin si credeam ca e facuta de cineva, ala e retardat rau, ori abia a cunoscut internetul ieri Quote
theee Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 vai vai...cum satzi pui shi la pagina numarul de telefn, de poze nu zic nimik k poate alea ii plac lui, dar... totushi Quote
Ras Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 Asta-i ps axl hackerul ?asta cred si eu... sawyer si theee sunte-ti pe dinafara... Quote
theee Posted May 9, 2008 Report Posted May 9, 2008 he he, shtiu sunt dea dreptu NOOB, shi pe dinafara Quote
Nalltaroh Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Cocalaru nr. 1.Ce status de ratat are. Quote
Servere Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Deci incep prin a ma prezenta, eu sunt ps-axl s-au ps axl cum spuneti voi ceea ce nu inteleg eu este de ce faceti afirmatii despre mine atata timp cat nu ma cunoasteti?? de ce faceti misto de hi5-ul meu este o pagina personala si imi pun ce poze doresc de ce atata invidie si rautate pe voi eu din cate imi amintesc nu ma afirm prin intermediul unui forum mie-mi place sa ma afirm cu ce fac si cu cine sunt si daca mi-am pus numarul de telefon la hi5 iarasi nu vad unde este problema? este numarul meu propriu si nimic m-ai mult asa ca pot sa-mi pun ce vreau eu eu va rog in mod special sa nu m-ai deschideti forumuri despre mine s-au legate de echipa me-a s-au munca me-a sau mai stiu eu ce oricum daca aveti nelamuriri in legatura cu ceva ma puteti contacta la id-urile de messenger: psaxl s-au Servere Quote
Guest Nemessis Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Echipa mea (legat) sau (legat) munca mea (legat). Quote
kw3rln Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 ban.. ca incepea deja sa-mi trimita mesaje private de dragoste... Quote