haivfaiv Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Nu stiu daca va ajuta Dar luati Username: mada2685@yahoo.comParola: galbenUsername: deea_botner@yahoo.comParola: gimnaziuUsername: breloc_simpatiku@yahoo.comParola: steliosianaUsername: mada_is_me@yahoo.comParola: milicaUsername: viorela_trisi@yahoo.comParola: itzibitzi$Username: laur_balaur666@yahoo.comParola: balauruUsername: andra_c17@yahoo.comParola: nadiraUsername: lumy20_88@yahoo.comParola: parolaUsername: simonici_16@yahoo.comParola: jeleumeuUsername: valicasual@yahoo.comParola: valiguneUsername: iryna289@yahoo.comParola: nunukyaUsername: spuky1986@yahoo.comParola: password123Username: cioby_andrei@yahoo.comParola: cacattUsername: ralubalu1987@yahoo.comParola: curioasaUsername: clau_best_man@yahoo.comParola: digimobilUsername: ralubalu1987@yahoo.comParola: curioasaUsername: pescarudragos@yahoo.comParola: lovelauraUsername: anacreatza86@yahoo.comParola: adidasUsername: alin_26_01@yahoo.comParola: alinjmecheruUsername: idannyel_2008@yahoo.comParola: 402462831789Username: chriss_a_s@yahoo.comParola: twinkling Quote
andr3y Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 ba tu dc postezi ma adaca nu sunt bune?? crezi ca te ajuta cu ceva? nici unul nu e bun . asa ca nu mai incercati ... Quote
haivfaiv Posted May 10, 2008 Author Report Posted May 10, 2008 ba tu dc postezi ma adaca nu sunt bune?? crezi ca te ajuta cu ceva? nici unul nu e bun . asa ca nu mai incercati ... inainte sa le postez, toate au fost BUNE! si acum sunt ! de ce esti bou si faci comentarii aiurea daca nu ai verificat? ai verificat si tu un user, gata, ai sarit ca nu e bun. E normal, threadul are 56 vizite deja, cine stie cine le`a schimbat parolele oricum am sa mai postez Username: q_san_one@yahoo.comParola: amistadUsername: anamaria_dolha@yahoo.comParola: bebicuUsername: grinciu@yahoo.co.ukParola: vlad12Username: scorpiutza_ele@yahoo.comParola: 88v3l3na29Username: aida_ant@yahoo.comParola: factoruleinsteinUsername: andreea_micu2004@yahoo.comParola: nt145671Username: allexxe_ro@yahoo.comParola: alexandraUsername: neguramaria@yahoo.comParola: sakelarioskalikosUsername: georgy_jercan@yahoo.comParola: missaloveUsername: nawall_samirr@yahoo.comParola: iubitasabina1309Username: by_marlene_001@yahoo.comParola: frumosUsername: ancutzyk_110@yahoo.comParola: abureala Quote
andr3y Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Numele Theadului e " Conturi Yahoo Mail! " corect?inainte sa le postez, toate au fost BUNE! si acum sunt ! de ce esti bou si faci comentarii aiurea daca nu ai verificat? ai verificat si tu un user, gata, ai sarit ca nu e bun. E normal, threadul are 56 vizite deja, cine stie cine le`a schimbat parolele oricum am sa mai postez zici ca si acum sunt bune...-> la mine de ce nu merge?zici ca fac comentarii aiurea.. ca nu am verificat... ->ma tu sti cam multe...cica am verificat un user... pff..tu incurci Yahoo Mail cu Hi5-ul :shock: Quote
redblue86 Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 normal ca nu mai merg din moment ce primu care a pus mana pe ele a schimbat parola lol Quote
sawyer Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Numele Theadului e " Conturi Yahoo Mail! " corect?inainte sa le postez, toate au fost BUNE! si acum sunt ! de ce esti bou si faci comentarii aiurea daca nu ai verificat? ai verificat si tu un user, gata, ai sarit ca nu e bun. E normal, threadul are 56 vizite deja, cine stie cine le`a schimbat parolele oricum am sa mai postez zici ca si acum sunt bune...-> la mine de ce nu merge?zici ca fac comentarii aiurea.. ca nu am verificat... ->ma tu sti cam multe...cica am verificat un user... pff..tu incurci Yahoo Mail cu Hi5-ul :shock:ma nebune, toate erau bune! ca le`a schimbat altu partea a doua, n`o mai fa pe`a desteptul ok? Quote
maryyyus Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 nu stiu cum,..dar la mine nu mi a mers nici un id Quote
puskin Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Care este scopul acestu Thread?Daca tot ne arati ca stii sa scrii adrese de email , si te-ai chinuit sa scrii ceva! pune si tu ceva cu adevarat folositor aici...de exemplu cum ai facut rost de ele..etc un mic tutorial...s.a.m.d Quote
loki Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Eu Eu!!!In fiecare zi gasesc un singur ratat nou pe DC++ care isi shereaza C:.Tutorial:Dau cautare pe DC pe hub romanesc dupa documente numite @yahoo si le asez dupa dimensiunePe la 900b-1K gasesc cookie-uri yahoo cu Y si T incluse.Culeg din cookie ce ma intereseaza, putin replace la &= cu %xxCitesc mail, impartasesc poza prietenei posesorului cu restul colegilor de la servici... mai caut o parola prin mail, un hi5, o ocupatie...A doua zi o iau de la capat. Quote
TheDayWalk3r Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Eu Eu!!!In fiecare zi gasesc un singur ratat nou pe DC++ care isi shereaza C:.Tutorial:Dau cautare pe DC pe hub romanesc dupa documente numite @yahoo si le asez dupa dimensiunePe la 900b-1K gasesc cookie-uri yahoo cu Y si T incluse.Culeg din cookie ce ma intereseaza, putin replace la &= cu %xxCitesc mail, impartasesc poza prietenei posesorului cu restul colegilor de la servici... mai caut o parola prin mail, un hi5, o ocupatie...A doua zi o iau de la capat.lokipaki fa te rog un tutorial mai bun ca suna interesant Quote
andr3y Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Numele Theadului e " Conturi Yahoo Mail! " corect?inainte sa le postez, toate au fost BUNE! si acum sunt ! de ce esti bou si faci comentarii aiurea daca nu ai verificat? ai verificat si tu un user, gata, ai sarit ca nu e bun. E normal, threadul are 56 vizite deja, cine stie cine le`a schimbat parolele oricum am sa mai postez zici ca si acum sunt bune...-> la mine de ce nu merge?zici ca fac comentarii aiurea.. ca nu am verificat... ->ma tu sti cam multe...cica am verificat un user... pff..tu incurci Yahoo Mail cu Hi5-ul :shock:ma nebune, toate erau bune! ca le`a schimbat altu partea a doua, n`o mai fa pe`a desteptul ok?doamne ce ma enervezi ia raspunde ma ...astea sunt conturi de Hi5 sau de Yahoo Mail ?? hai repede apoi trage cu ochiu si la numele thealui .......... da da stiam tot eu am gresit Quote
sawyer Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Numele Theadului e " Conturi Yahoo Mail! " corect?inainte sa le postez, toate au fost BUNE! si acum sunt ! de ce esti bou si faci comentarii aiurea daca nu ai verificat? ai verificat si tu un user, gata, ai sarit ca nu e bun. E normal, threadul are 56 vizite deja, cine stie cine le`a schimbat parolele oricum am sa mai postez zici ca si acum sunt bune...-> la mine de ce nu merge?zici ca fac comentarii aiurea.. ca nu am verificat... ->ma tu sti cam multe...cica am verificat un user... pff..tu incurci Yahoo Mail cu Hi5-ul :shock:ma nebune, toate erau bune! ca le`a schimbat altu partea a doua, n`o mai fa pe`a desteptul ok?doamne ce ma enervezi ia raspunde ma ...astea sunt conturi de Hi5 sau de Yahoo Mail ?? hai repede apoi trage cu ochiu si la numele thealui .......... da da stiam tot eu am gresitinainte sa le postez, le`am verificat pe toate, aveau mail acces punct, sigur cineva le`a schimbat parolele Quote
loki Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 posibil, sunt multi kinderi care odata ce vad postat un cont, repede sa schimbe parola sau sa fie primii care sterg tot. De aia nu se merita topicuri dinastea. Una e sa te amuzi, alta e sa te ridici la un nivel mai inalt de prostie decat cel caruia i s-a spart contu. Quote
andr3y Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 mda... unele mai merg ... dar pe hi5 nu pe mail... ( au mers vre`o data? ) Quote