edededi Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Eu zic sa ne facem un clan counter strike si el sa se numeasca ............RST desigur pentru ca mie mi-a venit ideea propun sa fiu eu seful , oricum cei care vor fi in clan trebuie sa-si puna in fata nickului [RST] ex: [RST]Kw3rln si daca o sa avem posibilitatea o sa ne facem si un server .Cine vrea sa se inscrie in clan sa posteze aici ca sa stabilim niste intruniri sa vedem de ce suntem in stare. Mai multe informatii in curand. Quote
Screech Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Ma si eu ma gandeam la asta, nu sunt un as al CS-ului dar cei drept ma joc peste 2 ore pe zi . Merge un clan.. dar sa nu fi tu sefu.. da ce sef? )) Quote
edededi Posted July 22, 2006 Author Report Posted July 22, 2006 ma rog nu o sa avem un sef al clanului neaparat dar eu o sa ma ocup de organizare Quote
!_30 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 altceva inafara de CS mai stiti ? { da ar fi misto un clan } Warcraft care se baga { m3 Warcraft clan acu 2 ani } Quote
edededi Posted July 22, 2006 Author Report Posted July 22, 2006 ar fi tare ca daca ne bate cineva pe un server le distrugem serverul Dar acum sa revenim la lucruri serioase cine se inscrie? Quote
axxl2006 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Singurele jocuri pe care le mai joc sunt starcraft si CS. In ultimul timp am jucat CS, dar ma enerveaza aia care intra cu coduri si ies.. Quote
edededi Posted July 22, 2006 Author Report Posted July 22, 2006 inteleg axxl2006 dar tot nu m-ai lamurit te inscrii sau nu ok xavier esti inscris in clan.Si nu uitati ca avem nevoie de bani ca sa ne facem server cine poate sa ne ajute este binevenit Quote
Screech Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 ok edededi, nu e nicio problema din partea mea, BANi va dau oricand Quote
edededi Posted July 22, 2006 Author Report Posted July 22, 2006 Da dar eu nu dau orice ce fel de BANi eu dau BANip-uri asa ca te rog Quote
!_30 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 numa la CS , va sta gandul , dar la un clan de genu " Hai sa invatam impreuna tainele Linux-ului " de ce nu va ganditi ? Quote
Screech Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("!_30")</div>numa la CS , va sta gandul , dar la un clan de genu " Hai sa invatam impreuna tainele Linux-ului " de ce nu va ganditi ? ne-am gandit, dar n-are fy_snow Quote
edededi Posted July 22, 2006 Author Report Posted July 22, 2006 :@ :@ :@ va rog cei care posteaza aici sa posteze si daca vreti sa faceti parte din clan va rog ca ma induceti in eroareDeci am nevoie de cel putin 5 oameni care sa fie de acord sa intre in clan ca sa stiu sa aranjam clanwar-uri Si pe langa oameni care sa ne ajute la server am avea nevoie de niste oameni care sa ne faca un forum tare . Quote
axxl2006 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Sa intru-un clan nu m-ar deranja..dar cu siguranta nu am timp de clan war-uri :@ Quote
Sad_Dreamer Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Kw3[R)</div>Ln wrote: un cs si stronghold crusader atata stiudaca iti place stronghold crusader incearca warcraft si heroes tot in genul Quote
!_30 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 omul a zis ca atat a jucat si nu are timp , I love warcraft ! Quote
edededi Posted July 22, 2006 Author Report Posted July 22, 2006 deci cei care vor in clan sa-si dea id-urile de messenger Quote
!_30 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 ca sa aiba alti ce sparge { P.S. gata cu messu gratuit , nu mai merge } Quote
edededi Posted July 22, 2006 Author Report Posted July 22, 2006 bah eu va cer id-urile de mess ca sa comunicam mai usor nu ca sa vi le sparg deci !_30 vrei sau nu sa faci parte din clan? Quote
Screech Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("nos")</div>clan de 1.5 ?? :@  :@1.6 , bai edededi mai cu rabdare mane, ca nu e graba ,mare nici nu are rostu sa-ti dea acum id-urile ca nu merge yahoo, ai rabdare Quote
eddie47 Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Damn Y!M :p !!! edi intru si eu in clan, da' eu zic asa: abia dupa ce strangi vreo 6-7 oameni sa ne punem tagu' clanului la nume...Anyway, leaderu' de clan tre' sa stie si el ceva[nu ca tu n-ai sti] si ai vazut ca is mai bun decat tine [nu vreau leader] dar cred ca ar fi corect sa hotarasca tot teamu' cine intra/iese din clan si chestii dinastea...NO LEADER!!Aaa...Inca ceva: nu uitati ca a avea un clan inseamna sa participi la meciuri...Si la randu' ei, participarea la meciuri presupune alte chestii care din motiv de slot liber si timp nu pot sa vi le zic...Acum ma duc la CS PS: Care poate sa-mi dea mai multe informatii despre Y!M ? PSS: Mailu' merge Quote
twaste Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Hai ca intru si eu , desi am clan dar numai strica unu )) Quote