Thunder Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Daca [RsT] e prea banal atunci [TeG] cum ti se pare ... :@ Quote
RaXoR Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Maama o tinut mult chestia asa cu clanu de cs ....Dar ii o mare prostie....Chiar asa aici ii forum de hack nu clanuri de cs......... Quote
edededi Posted August 2, 2006 Author Report Posted August 2, 2006 chiar ca a tinut mult (si sper sa tina) ar trebui sa se faca topic important Quote
Thunder Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Asta este o propunere iar in primul rand acesta este un forum .. de discutii asa ca poti pune tot ce iti trece prin cap Quote
eddie47 Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Thunder")</div>Daca [RsT] e prea banal  atunci [TeG] cum ti se pare ...  :@La fel de banal ca si [RST] nu ti-e clar ?! Doar pt ca sunt buni nu tre' sa-i slavesti ci sa-ncerci sa-i faci pe ei sa te slaveasca --sau asa ceva-- Quote
Fatal1ty Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 ma bag si io dar stau spectator ca la counter nu prea le am (adik nu joc mai nimik ) :@ Quote
edededi Posted August 3, 2006 Author Report Posted August 3, 2006 sigur ca da mai asteptam cativa oameni si incepem ''meciurile oficiale'' acum jucam doar cativa dar mai avem de stabilim ce tag sa punem eu zic ca pana acum cea mai buna idee a avut-o eddie47 Quote
phantomas Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 edededi sper ca mai adaugat si pe mine , cand vrei facem un meci 1-1 asa de verificare , imi dai un pm cand se face toata treaba sau daca vrei sa te ajut cu ceva just say'it Quote
Screech Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Pai 800 mii/luna nu e mult, s-a oferit koltzu sa faca site-ul..., sa mai zica cine mai vrea sa intre. Sa-mi vina si mie tft-ul si gata Quote
edededi Posted August 3, 2006 Author Report Posted August 3, 2006 uite ca avem si noi un membru care sa ne faca site culmea as vrea sa traiesc sa vad cum un membru ne face server :@ Quote
koltzu Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 numa' sa-mi ziceti in ce fel sa fie site-ul ca stiu sa-l fac k lumea rau de totda' in html Quote
edededi Posted August 4, 2006 Author Report Posted August 4, 2006 tu ai mana libera doar sa fie tare site-ul si daca se poate hostul sa fie lx si mai avem a litle problem ne trebuie o imagine daca ma intelegeti cine are photosop este liber sa o puna pe forum Quote
edededi Posted August 4, 2006 Author Report Posted August 4, 2006 ANUNT: Cum o sa fie gata site-ul si o sa avem o imagine a forumul o sa inceapa primele meciuri si daca lucrurile merg bine la anul o sa participam in pgl Quote
eddie47 Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("edededi")</div> si daca lucrurile merg bine la anul o sa participam in pgl Stai ma calm tu cu PGL ca sunt destui care ne fac 3/4 din echipa singuri...Lasa PGL pe mai incolo.Anyway, nu e interzis sa visezi Quote
edededi Posted August 4, 2006 Author Report Posted August 4, 2006 ok eddie47 ai drepate poate la anul nu o sa fim in stare sa participam in PGL dar peste 2 ani sigur o sa putem sa participam :@ :@ Quote
edededi Posted August 4, 2006 Author Report Posted August 4, 2006 Actualizare lista [RST|1337]:1. Crimen 2. twaste 3. eddie47 4. Xavier 5. koltzu 6. Thunder 7. rhadoo 8. phantomasCrimen=edededi Quote
koltzu Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 mha uite. lx e de kkt. scuzati cuvantulda' stiu un host care-ti da si un gb upload maxim il fac pe ala numa' zi cum sa se numeasca Quote
phantomas Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Xavier")</div>Cel mai smecher de acolo e al 4 lea  you just keep wishing because the 8 th is the best conter strike player and you know'it Quote
koltzu Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("phantomas")</div><div class='quotetop'>QUOTE("Xavier")Cel mai smecher de acolo e al 4 lea  you just keep wishing because the 8 th is the best conter strike player and you know'it[/quote:c049902a90]hai la un meci toti stiu un server cam intotdeauna gol Quote
edededi Posted August 4, 2006 Author Report Posted August 4, 2006 baieti care ati vrea sa fie numele site-ului eu zic sa fie rstclanvoi? Quote