Jump to content
edededi

RST counter strike clan

Recommended Posts

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("Thunder")</div>

am citit cu greu tot ceea ce sa mai scris aci :D A devenit popular rau subiectu .. ( am fost plecat 1 sapt. in vacanta si de-aceea am fost inactiv ) .

Deci este bun siteul dar este incomplect .. normal ..  

Si in legatura cu serverul de counter eu fac unu dar cum am mai spus trebuie sa-mi doneze careva un root !

Sigur, nici nu o sa-si dea seama administratorul ca cineva are server de CS pe router-ul lui :?

Posted

axxl2006 ai stat mult sa gandesti chiestia asta .. io fac scam de exp . de pe rooti .. si scan si de toate .. si nimeni nu mio inchis procesele .. numa alea cumparate is mai pericol .. + axxl2006 io vorbeam de root nu de user ... cand esti root tu faci legea !!

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("Thunder")</div>

axxl2006 ai stat mult sa gandesti chiestia asta .. io fac scam de exp . de pe rooti .. si scan si de toate .. si nimeni nu mio inchis procesele .. numa alea cumparate is mai pericol .. + axxl2006 io vorbeam de root nu de user ... cand esti root tu faci legea !!

:@

..acum scuza-ma...din cate stiam administratorul face legea :@

Posted
Eu ji eu i-am dat acus 6 zile un pm si nici acum nu mi-a raspuns :(..

mane raspundeam daca aveam un pm de la tine dar de nu am .....asa ca in fine , tot ce vreau sa spun e ca am facut servar de cs are tot ce ii trebuie , dar nu am procu bun...cine se ofera sa-l tine sa-mi zica...il uploadez si gata :D

Posted

Bun !! .....faci clan [R.S.T] si ce o sa jucati cu ce stiti voi cs ???? :D eu zic sa va impart coduri de cs !!! mai simplu jucam ase si o sa fim cei mai buni ...... B)

[move] `[R.S.T]`Redjoker`  ;)[/move]