DarkRO Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 (edited) Salut! Ma numesc Andrei si vreau sa va prezint site-ul meu! www.jocuri.cf este un site game-arcade facut de mine(nu si tema si jocurile). O mare parte din jocuri au fost publicate prin intermediul MyArcadePlugin lite. Site-ul nu este 100% facut, de aceea va cer parerea. P.S.:Mai am de pus multe jocuri, si sa traduc descrierile fiecaruia. Sa continui sau nu? Edited December 5, 2016 by DarkRO 1 Quote
QuoVadis Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 36 minutes ago, DarkRO said: Sa continui sau nu? Don't give up your suicide! 5 Quote
Lazlo.boss Posted December 15, 2016 Report Posted December 15, 2016 Jocuri pentru toata Romania! Quote
cata31337 Posted December 15, 2016 Report Posted December 15, 2016 On 12/5/2016 at 7:49 PM, DarkRO said: Salut! Ma numesc Andrei si vreau sa va prezint site-ul meu! www.jocuri.cf este un site game-arcade facut de mine(nu si tema si jocurile). O mare parte din jocuri au fost publicate prin intermediul MyArcadePlugin lite. Site-ul nu este 100% facut, de aceea va cer parerea. P.S.:Mai am de pus multe jocuri, si sa traduc descrierile fiecaruia. Sa continui sau nu? Salut, probabil esti junior in web develop, sau poate nu? Parerea mea e sa-l faci cu o tema mai frumoasa. Nu trebuie sa stii web design pt asta. Poti cumpara o tema de pe themeforrest, sau daca vrei sa codezi minimum, poti folosi bootstrap. E doar o parere Quote