Maximus Posted December 13, 2016 Report Posted December 13, 2016 Am nevoie de PhantomJS cu o functie de decriptare; Adica eu sa criptez scriptul, iar la rulare PhantomJS sa il decripteze (in memorie) si sa-l execute. Astept PM sau vb aici. Quote
Active Members MrGrj Posted December 13, 2016 Active Members Report Posted December 13, 2016 Poti detalia putin ? 1. Vrei sursa de la PhantomJS modificata ? 2. Cum vei cripta scriptul ? 3. Care script ? 4. Va exista un singur algo de criptare ? Daca da, care e ala ? 5. Ce inseamna "in memorie" ? 6. La ce-ti foloseste asta ? Poate exista solutii existente deja si scapi de niste bani dati. Peace Quote
Maximus Posted December 13, 2016 Author Report Posted December 13, 2016 @MrGrj 1 - Da 2 - Cum vrei tu, fara base64; 3DES sau ceva mai complex ! 3 - Orice script vreau eu. 4 - Unu singur, il faci tu 5 - Este exact ca si vorba : In capul tau ; Nu de pe foaie ; Mai detaliat ar fi : Nu vreau sa fisierul decriptat sa fie scris pe disc, deci asta inseamna in memoria RAM nu? 6 - Nu exista solutii existente , am cautat 2 zile. Prin umare, da, trebuie sa-mi dai si functia de decriptare , facuta in c# sau vb.net. 1 Quote