v1oL93 Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Salutare .. sunt nou pe acest forum si deschid ub subiect aici si daca se poate sa ma ajute cineva . Pe scurt am auzit pe la diverse persoane ca exista programe care iti arata cărțile in D ublaj la aparate si doresc sa stiu daca pot avea si eu unu ca mam cam saturat sa las toți bani pe la diverse cazinouri daca ma poate ajuta cineva ... Multumesc anticipat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuoVadis Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 11 minutes ago, v1oL93 said: Salutare .. sunt nou pe acest forum si deschid ub subiect aici si daca se poate sa ma ajute cineva . Pe scurt am auzit pe la diverse persoane ca exista programe care iti arata cărțile in D ublaj la aparate si doresc sa stiu daca pot avea si eu unu ca mam cam saturat sa las toți bani pe la diverse cazinouri daca ma poate ajuta cineva ... Multumesc anticipat Daca ai sunet, vezi aici: http://x.co/DoubleCard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1oL93 Posted December 22, 2016 Author Report Share Posted December 22, 2016 Nu merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...