TDJ Posted January 14, 2017 Report Posted January 14, 2017 Salut, sunt incepator si vreau sa stiu daca exista o metoda buna sa completez oferte trialpay,offertoro din romania(oferte din alta tara bineinteles).Mai demult faceam cu liquidsky cand era free dar acum nu mai e.Ma gandeam sa cumpar un vpn sau ceva dar ma gandeam ca poate stiti voi o metoda free. Quote
Sandu Posted January 14, 2017 Report Posted January 14, 2017 (edited) Descarca opera, are vpn integrat. Edited January 14, 2017 by Sandu 1 Quote
TDJ Posted January 14, 2017 Author Report Posted January 14, 2017 Am incercat dar din pacate are 5 ip-uri si sunt toate blocate din cate am vazut, adica vad ofertele dar nu le pot completa.Multumesc oricum pentru raspuns.Mai astept si alte raspunsuri, daca nu o sa cumpar un vpn probabil. Quote
TDJ Posted January 15, 2017 Author Report Posted January 15, 2017 Iti multumesc frate, am gasit cateva ip-uri bune in programul ala:D. Quote
TDJ Posted February 26, 2017 Author Report Posted February 26, 2017 Am zis sa nu mai deschid un alt topic... cu vpn-ul dat de nlc nu prea mai merge. Mai stie cineva si alte vpn-uri bune pentru a completa surveys? (fara ban) Multumesc. Quote