Jump to content
Elias

Cont Paypal

Recommended Posts

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("Elias")</div>

nu prea fac eu scam ... si as vrea un cont care sa nu fie furat :)

Daca nu vrei sa fie furat, atunci cine draq crezi ca o sa iti dea tie contu de paypal personal de buna voie :)

Guest Nemessis
Posted
www.webcamlive.co.uk - site de chat pe yahoo. Le trimiti la fete pe id-ul de mess exploitul de cookie (doar ca pui tu @yahoo.com/co.uk/br in functie de ce tara scrie acolo ca e fata) si gasesti in mailul lor de la conturi de ccbill si ikobo la paypal si epassport. Cred ca este o metoda foarte usoara sa faci rost de ceea ce ai tu nevoie in momentul de fata plus ca poti gasi mult mai multe chestii "interesante".
Posted
www.webcamlive.co.uk - site de chat pe yahoo. Le trimiti la fete pe id-ul de mess exploitul de cookie (doar ca pui tu @yahoo.com/co.uk/br in functie de ce tara scrie acolo ca e fata) si gasesti in mailul lor de la conturi de ccbill si ikobo la paypal si epassport. Cred ca este o metoda foarte usoara sa faci rost de ceea ce ai tu nevoie in momentul de fata plus ca poti gasi mult mai multe chestii "interesante".

superba ideea..m-am luat la vorba cu o englezoaica...si i-am trimis un troian..turkojan mai exact...l-a luat..m-a intrebat ce face..i-am zis ca e plugin pt yahoo..s ia zis no thnx :(. cum le convingi pe tipe sa accepte ?

Posted

OMG ! Mah io nu ii inteleg pe astia ...isi fac cont si dau sa posteze ? Pai intai te uiti peste toate sectiuniile etc vezi ce ii intresant si alte chestii apoi postezi !

Astia is picati in cap , n-au nici o treba u forumul