Jump to content
Htich

Pagaina Fb

Recommended Posts

Posted

Ceau ,

De mult nu am mai facut un post pe acest forum ( singurul care il mai navighez din cand in cand ) , fac un apel la cei care pot sa ofere (non-cost/donatie) cateva Like-uri/Sharuri la o pagina de facebook

(http://www.facebook.com/Infumurat/). 

Apreciez vizitele cat mai multe , nu ma intereseaza din ce tara vin atat timp cat exista trafic (1000 de pers. / imi rama 10 pe fiecare saptamana).

LE : Nu vreau sa ma luati cu raspunsuri de genul ( iti vand like-uri pt 2/5/1000 $ ) 

Multumesc anticipat.

Posted
Just now, mov_0ah_01 said:

iti vand like-uri pentr 2/5/1000$ ?

Tocmai ce am precizat .... Actiunea trebuie sa fie ca ritabila / fara $ / ..

Mai pe romaneste (fara sa fiu nesimtit / arogant ) daca vrei sa ma ajuti bine , iar daca nu iara este bine . 

Oricum iti multumesc ca esti atent la detalii ! 

Posted
27 minutes ago, yooproject said:

Iti dau eu o pagina de pomana de 230 likeuri ;)

Nu am nevoie de pagini cu n x likuri , precizez pagina care am pus-o in topic este a mea . 

Incerc sa fac un hobby de genul ( de mult mi-am dorit sa fac asa ceva , dar nu am avut "idei" )

Multumesc.

Posted

multa bafta cu pagina. m-am uitat pe ea si as zice ca ar fi cate ceva de imbunatatit, o sa te ajute sa isi construiesti o comunitate. in primul rand, nu posta il serie (6-7 poze in acelasi timp). mai schimba putin partea despre About. O sa dau si eu share, poate-poate.

• Upvote 1
Posted
52 minutes ago, cristina_L1 said:

multa bafta cu pagina. m-am uitat pe ea si as zice ca ar fi cate ceva de imbunatatit, o sa te ajute sa isi construiesti o comunitate. in primul rand, nu posta il serie (6-7 poze in acelasi timp). mai schimba putin partea despre About. O sa dau si eu share, poate-poate.

Multumesc mult , astept cu nerabdare idei din partea ta (sau a altora)