Jump to content

cristina_L1

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cristina_L1

  1. Momentan acesta platforma nu a fost dezvoltata pe Payclick. Daca se va implementa, informatia va deveni disponibila pe site. Conform specificatiilor, momentan sunt folosite cu succes PayPal, Payoneer, Transferul bancar si Webmoney.
  2. oki, am gasit cateva variante in mplay. o sa incerc. merci frumos!
  3. Buna din nou, Am cautat pe forum daca s-a discutat despre acest lucru si nu am gasit, asa ca, sper ca nu incurc cu intrebarea urmatoare. Am un Samsung S3 si mi-am mai instalat pe el cate o aplicatie (agenda, centralizator cheltuieli etc., etc.) vreau sa stiu daca exista vreo aplicatie prin care sa pot bloca reclamele care ma tot innebunesc la accesarea aplicatiilor? (Ceva similar cu aplicatia folosita pe calculator pentru blocarea reclamelor pe youtube).
  4. dragi moderatori, daca si voi considerati la fel, cred ca este ok daca inchidem acest topic. am vazut si directia in care a mers sapt trecuta (ajung sa fie inerente). si zic asta pentru ca deja am inceput sa studiez sfaturile userilor de mai sus (multumesc frumos) si, daca ajung intr-un impas/nelamuriri, cu permisiunea lor, le-as scrie punctual pe privat. anyway, e o noua saptamana, sa o incepem cu bine
  5. Cu siguranta. Va multumesc ca mi-ati oferit raspunsuri si un punct important de plecare. Nu stiu acum cate persoane mai sunt dispuse sa faca asta asa benevol. Nu vreau sa fiu siropoasa, dar chiar va sunt recunoscatoare.
  6. Vreau sa vad daca pot ajunge sa ma descurc singura din astfel de activitati. Este evident ca la inceput o sa cam am de tras. Oricum, sa nu fac pe ofensata dupa cand vad ca nu imi iese treaba sau, cel putin, nu peste noapte, voi m-ati prevenit deja ca imi trebuie rabdare. Am stat pana acum la caldurica, am zis ca ok, am un job, nu e tocmai extraordinar, dar este. E suficient. Apoi am inceput sa vad cum altii isi fac lucrurile pe cont propriu si se pare ca le merge. Eu de ce nu as incerca sa cer mai mult de la mine? Ma duce si pe mine capul. De asta sunt aici si de asta v-am cerut sfatul. Ma bucur ca am avut ocazia sa primesc niste informatii utile.
  7. care sunt sansele unui newcomer sa prinda ceva pe upwork? inteleg ca este sistem licitatie si cred ca nici nu esti bagat in seama in fata celor cu experienta de pe site. imi trebuie vreo referinta de undeva? sau cer preturi modice pana reusesc sa imi fac o reputatie. oricum intentionez in weekend sa parcurg cum trebuie. fiind toata ziua la birou, nu am vrut sa imi fac probleme.
  8. @QuoVadis, stiu ca site-urile de joburi au categorie de articole unde un MRU (cred ca este mereu altul) scrie tot felul de sfaturi pe parte de recrutare. la nivelul acestor site-uri, imi este clar ca o sa fie greu. stiu ca am o groaza de lucruri de invatat ca sa pot realiza ceva, SEO e prima buba in cazul meu. oricum, la cat de mult m-ati ajutat cu sfaturi si recunosc ca nu ma asteptam la atata sprijin. sper sa pot si eu, la randul meu, sa ajut la momentul potrivit. @gaddafi , multumesc frumos! ca un update cu site-ul vietii despre care am intrebat, aseara, am primit ultima notificare, evident nu a dus nicaieri si mi-am sters contul.
  9. Mi-ai dat foarte mult de gandit si iti multumesc pentru tot timpul acordat. Voi analiza toate sfaturile tale si o sa imi fac un plan de bataie. Asa este, piata este deja full. Ma simt ca am venit si eu la ”spartul targului”. am terminat engleza-japoneza, dar nu am mai folosit un cuvant in japoneza de atunci (si am terminat de cativa ani buni). acum imi pare rau... dar cu regretele nu avem ce face. multumesc mult inca o data. imi place teribil ideea cu blogul pe recrutare.
  10. Multumesc frumos pentru confirmarea banuielilor. Lucrez in training/hr/recrutare de peste 7 ani si voiam sa imi extind putin antenele si catre alte metode a a castiga un ban. Ma gandesc serios sa ma ocup si de traduceri (am terminat lb straine) si sa imi dezvolt putin mai mult un proiect personal (blog, sa-l monetizez cumva). si toate astea vreau sa le fac online. iti multumesc pentru sugestie.
  11. buna, recent m-am hotarit sa aduc un mic plus (daca se poate) bugetului personal si am zis sa caut pe net site-uri care m-ar putea ajuta sa fac un ban de acasa. am gasit siteul MOBROG, ok. am facut cont si am raspuns la un set de intrebari. ideea siteului este de a te plati pentru chestionare completate online. tu raspunzi la acele intrebari initiale, iar chestionarele primite de la ei sunt fix pentru profilul tau. booon. pana acum nu am facut nicio branza. am intrat mereu pe site cand am primit notificare pe email si m-am intalnit cu urmatoarele erori: nu mai este valabil, nu te potrivesti chestionarului (atunci de ce a venit la mine daca nu ma potrivesc) sau am fost scoasa din chestionar la mijlocul completarii pentru ca brusc nu ma mai potriveam. in schimb, am mesajul clar ca pot recomanda alora si daca se inscriu prin mine , iau un 0.50 euro. nu l-am recomandat nimanui. pana la urma, vreau sa stiu daca cineva a folosit siteul si daca e pe bune sau mi-am furat caciula singura. multumesc
  12. cristina_L1

    Pagaina Fb

    multa bafta cu pagina. m-am uitat pe ea si as zice ca ar fi cate ceva de imbunatatit, o sa te ajute sa isi construiesti o comunitate. in primul rand, nu posta il serie (6-7 poze in acelasi timp). mai schimba putin partea despre About. O sa dau si eu share, poate-poate.
  13. telefoane bune exista, dar treaba cu bateria pe care si-o doreste toata lumea... deja tine de domeniul trecutului. cu cat telefonul are mai multe functii si il folosesti pentru tot felul de aplicatii cu atat bateria te tine mai putin. nu inseamna ca telefonul este prost. este un consum de resurse firesc. eu am un samsung s3 si mi-am luat o baterie externa. poate gasesti ceva sa iti placa si te gandesti si la o investitie intr-o baterie de backup.
  14. cu siguranta notiunile or sa fie de baza si mare lucru nu or sa afle.
  15. chiar daca este vorba de un cuvant atat de general?
×
×
  • Create New...