petre059 Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Doresc sa stiu cat mai multe variante de castig BTC. Quote
theeternalwanderer Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Stii ceva, pentru ca esti baiat finut si direct o sa iti trimitem direct BTC ca sa nu te obosesti tu sa le muncesti. Baga wallet-ul si comunitatea o sa puna mana de la mana sa ti-l umple. ON: mining, BTC exchange 1 Quote
petre059 Posted March 14, 2017 Author Report Posted March 14, 2017 Nu e vb de munca,caut ceva serios . sa dai clickuri aduni in 100 de ani banii din cate am inteles e nevoie de o sursa de curent (eu am fara sa platesc) sa folosesti aparat de minerit. vreau sa inchiriez sau sa ma cuplez cu cineva care are si sa nu plateasca energia.mananc si eu si el Quote
petre059 Posted March 14, 2017 Author Report Posted March 14, 2017 sa minezi 24oreX 30 zile fara sa platesti nik nu e ok? Quote
theeternalwanderer Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 (edited) Din cate stiam mining-ul nu mai este rentabil be Bitcoin de cativa ani buni. In general ai doua optiuni: Ai putea sa nu fii un chirias jegos care a scapat la electricitate moka (dar asta este idealistul din mine, asa ca uita-te la optiunea 2) Ai putea sa te interesezi de alte monede virtuale care inca pot fi minate (chiar daca au o valoare cu mult sub cea a Bitcoinului) Edited March 14, 2017 by theeternalwanderer inchis paranteza Quote