p3bogdan Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Buna , sunt utilizator vechi al acestui forum, nu am inca 50 de posturi si nu am deschis topicul in markat . Caut un om care stie sa faca o prezentare in html 5 interactiva si crossplatform (responsive site). Este vorba de o prezentare 2 D unde userul poate sa customizeze o casa inteligenta (smart house) aceesta trebuie sa aiba posibilitatea sa selecteze cate etaje are , cate camere si ce senzori vrea sa foloseasca in ce camera... (temperatura , miscare, dimmer ....) Dupa ce userul alege cati senzori si ce vrea sa foloseasca as vrea sa am posibilitatea ca la sfaristul custamizarii casei inteligente sa poata vedea un pret aproximativ si sa primesc pe mail emailul ,numarul de telefon al clientului si senzorii pe care ar dorii aceesta sa ii implementeze. O sa pun la dispozitie imaginile de care ai nevoie. Cine se baga ? Buget: 100 EURO Astept sa vad portofoliu sau macar o schema cu proiectul . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3bogdan Posted March 30, 2017 Author Report Share Posted March 30, 2017 Rog sa fie mutat postul la Market !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubaka Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 Nu cred ca se va baga cineva pentru bugetul de care dispui. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3bogdan Posted April 3, 2017 Author Report Share Posted April 3, 2017 Pai pentru o chestie care are 8 butoane si trimite un mail... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...