oneminute Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 Salut sunt nou si incepator in linux . Am descarcat driver de la placa wifi și nu reușesc să o instalez este cu extensa .ucode și nu știu cum să o deschid . Știe careva ? Îmi cer scuze dacă am greșit secțiunea. Quote
oneminute Posted April 5, 2017 Author Report Posted April 5, 2017 (edited) http://imgur.com/xwgqa5q Mulțumesc l-am copiat dar tot nu îmi apare placa Wifi, menționez că folosesc virtual box . Vreau să fac rost de o parola de la ruterul vecinului sunt in chirie si nu am cum să îmi bag internet. Am reușit ceva pe windows dar doar de la o rețea și și asta merge cam greu. Îmi dă eroarea asta. : Edited April 5, 2017 by oneminute Quote
fbob Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 nu poti face unmount de pe sistemul gazda si sa'l folosesti in VM. ori iti iei un dongle extern, ori folosesti wifislax live direct de pe USB Quote
oneminute Posted April 5, 2017 Author Report Posted April 5, 2017 Dar dacă îmi instalez wifislax pe PC direct oare o să meargă ? Să șterg windows-ul și să bag linux Quote
fbob Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 e urat tare wifislax foloseste'l live de pe USB cand ai nevoie si atat. daca vrei linux, depinde cata experienta ai. de la 0 incepi cu Elementary, ubuntu sau mint. daca te pricepi, mergi pe Arch sau Gentoo Quote
oneminute Posted April 5, 2017 Author Report Posted April 5, 2017 Mulțumesc pentru sfaturi, nu ești din Cluj ? Să dau o bere Nu mă pricep deloc sunt începător dar încet încet o să le învăț. Quote
fbob Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 2 minutes ago, oneminute said: nu ești din Cluj ? am cautat pe google si a iesit distanta asta: 1.620 km ramane pentru alta data Quote