puskin Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Vaticanul recunoaste existenta extraterestrilorO stire care mi s-a parut o minciuna la primul auz, se adevereste. Vaticanul recunoaste posibilitatea existentei extraterestrilor.“A crede ca universul contine si viata extraterestra nu contrazice credinta in Dumnezeu>”“Cum sa excludem posibilitatea ca viata sa se fi dezvoltat si in alta parte?”“La fel cum creaturile pamantene le consideram a fi “frati” si “surori”, de ce sa nu vorbim si de un frate “extraterestru”?”Jose Gabriel Funes - directorul Iezuit al Observatorului Vaticanuluihttp://news.yahoo.com/s/ap/20080513/ap_on_re_eu/vatican_aliensAceasta stire a fost urmata de o conferinta extraordinara a NASA pe aceasta tema.Oameni buni, incet-incet suntem pregatiti pentru ceva nou, ceva ce stiam tot timpul dar, parca totusi nu stiam. Mai intai zvonuri, apoi povesti, acum Vaticanul recunoaste ca este posibil sa existe extraterestrii, acel Vatican care pana acuma zicea ca Dumnezeu a creat doar omul.Urmeaza probabil sa vedem stiri in care se va zice ca s-a vazut aici sau acolo un castravete sau un dovleac zburator, oficialitatile o sa zica ca e posibil sa fie extraterestrii si nu doar legume zburatoare. Mai in colo vom vedea si prima intalnire de gradul 3 cu Yoda, si ni se va explica de ce Luna seamana asa de mult cu Staua Mortii.Mai in gluma mai in serios, a si fost timpul sa se recunoasca. Toti traiam deja cu gandul ca extraterestrii exista acolo undeva.Sursa:http://looopx.wordpress.com/2008/05/14/vaticanul-recunoaste-existenta-extraterestrilor/http://news.yahoo.com/s/ap/20080513/ap_on_re_eu/vatican_aliens Quote
CODEX Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Nush ce sa zic ! Pana nu sunt dovezi clare 65% cred ca nu exista extraterestrii Quote
demon_zone Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 nu ma credeti copil,dar...ar fi prea tare ca acei extraterestri sa fie personaje din DBZ/GTiar noi personaje din anime-uriinfine....nu cred:)dar totul este posibil Quote
56kuser Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 ooo da nush universul este infinit ar putea fii ..... Quote
Ndrey Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 io cred.presimt ca va fi un topic controversat Quote
alcol Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Yo unu nu prea as crede pana n-as vedea da` nici nu as pute nega ca nu exista...E imposibil sa fim doar noi in tot universul.Sper ca o data si o data sa aflam raspunsul realist al acestei intrebari si sa-l putem vedea si cu ochii nostri Quote
puskin Posted May 22, 2008 Author Report Posted May 22, 2008 Cred ca cei de la vatican au vazut niste dovezi, probe, de au recunoscut existenta lor...omul de rand nu cred ca o sa vada prea curand ceva care sa il determine sa fie 100% convins de acest lucru Quote
ArgentinBoy Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Eu nu cred in extraterestrii delocNu a recunoscut Vaticanul a recunoscut un singur om de acoloCIne naiba stie cine mai e si ala si ce lo fi apucatSI exact ca si altii eu merg pe mottoul "Nu cred pana nu vad"CHiar daca as vedea un OZN nu ar insemna ca in el sunt extreterestrii...Ca sa cred in extraterestrii trebbuie sa vad unul fata in fata Quote
v3ctor Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Parerea mea este urmatoare : sunt 80% sigur(nu pot spune 100% pana nu vad cu ochii mei) ca in univers exista miliarde de foarme de viata de la bacteri pana la oameni , animale... imaginativa ca in sistemul nostru solar sunt 8 planete si una este locuita atunci care este probabilitatea ca alte nu stiu cate (dar sunt enorm de multe) planete sa fie locuite ... si printe aceste forme de viata este posibil sa existe si extraterestri si pe baza afirmatilor unor oameni se pare ca ne mai si viziteaza si asta inseamna ca sunt de sute de ori mai dezvoltati ca noi . In concluzie daca cineva ma intreaba daca exista extraterestri ias raspunde DA fara sa stau prea mult pe ganduri ! Quote
ArgentinBoy Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 este posibil sa existe si extraterestri si pe baza afirmatilor unor oamenTu nu ii cunosti pe acei oameni si nu ai de unde sa sti daca mint sau nuSi sa nu imi spui acum ca dintr-un milion de oameni 5 macar trebuie sa aiba dreptate pentru ca eu tot nu cred.Oamenii astia de fapt joaca teatru pentru ca se pricep la asta si au nevoie de atentieEU va sugerez ca pana nu vedeti voi cu ochii vostri ceva sa nu mai credeti ce zic altii. Quote
v3ctor Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Tu nu ii cunosti pe acei oameni si nu ai de unde sa sti daca mint sau nuSi sa nu imi spui acum ca dintr-un milion de oameni 5 macar trebuie sa aiba dreptate pentru ca eu tot nu cred.Oamenii astia de fapt joaca teatru pentru ca se pricep la asta si au nevoie de atentieEU va sugerez ca pana nu vedeti voi cu ochii vostri ceva sa nu mai credeti ce zic altii.Treaba sta cam asa :In ce am scris eu mai sus am spus doar din intuitie si putina logica , daca nu ai inteles mai citeste odata ! Tu cand crezi in Dumnezeu de exemplu pe ce te bazezi ca ar exista ? is curios cum raspunzi ! Quote
CODEX Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Am vazut un documentar pe National Geografic despre extratereetrii si despre cei care ii cauta !Univerul e mare , foarte mare , inca nu sunt dovezi clare cu extraterestrii !Exista nush unde in Brazilia parca cea mai mare parabolica din lume care "scaneaza spatiul in cautarea unor unde sau unui esaj de la extreterestrii dar de aproximativ 25 de ani de cand s-a facut acea statie nu s-a gasit nimic ! De pe pamant sunt trimse unde sonore catre spatiul cosmic cu speranta de a fi interceptate de cineva si de a fi retrimise inapoi , dar si aici nimic !Nu mai am timp sa scriu mai mult ! Dar uramriti Discovery si National Georgrafic sunt multe documentare foarte bune si frumoase si ai ce invata de acolo ! Quote
ArgentinBoy Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Nu mai am timp sa scriu mai mult ! Dar uramriti Discovery si National Georgrafic sunt multe documentare foarte bune si frumoase si ai ce invata de acolo !Inveti de acolo numai ce vor ei sa invetiProblema e ca televizorul mananca mult cacat si omul crede ce vede acoloEu unul m-am saturat sa aud la televizor cum ca Iisus a avut o nevasta si acum mai nou ca a avut si copilSI multe alte tampeniiTu cand crezi in Dumnezeu de exemplu pe ce te bazezi ca ar exista ? is curios cum raspunzi !Cel putin de la Dumnezeu am BibliaDe Dumnezeu nu am auzit de la TV asta e ceva sigurDumnezeu reprezinta de fapt o entitate mai puternica decat orice care ne-a creeatDeci eu pur si simplu cred in ceva mai puternic pe care nu il voi intelege niciodata dar stiu ca este acolo pentru ca altfel noi nu am fi existatDar o dovada de la extraterestrii nu am si nici nu voi avea pentru ca stiu ca nu existaDaca te referi la OZN-uri nu le contest existantaDoar ca eu stiu ca sunt aparate facute de omDoar pentru ca guvernul american spune ca noi nu avem tehnologia necesara contruirii lor nu inseamna ca eu trebuie sa ii credDoar daca tu nu esti capabil sa construiesti o astfel de tehnologie nu inseamna ca zeci de oameni inteligenti din Japonia si America nu sunt.Oricum tot ce stiu eu e ca Dumnezeu ne-a dat libertatea sa alegem si sa gandim ce vrem noiNe-a dat voie sa alegem intre bine si rau si fiecare alege ce vrea. Quote
nullbyte Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Cel putin de la Dumnezeu am Biblia Lies!Deci eu pur si simplu cred in ceva mai puternic pe care nu il voi intelege niciodata dar stiu ca este acolo pentru ca altfel noi nu am fi existat Sigur? Quote
v3ctor Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Cel putin de la Dumnezeu am Biblia Foarte gresit , inseamna ca nu sti de cine a fost scrisa biblia si de unde a fost inspirata , parerea mea este ca daca biblia ar fi fost scrisa de Dumnezeu nu ar lasa loc de interpretare si nu ar avea atatea greseli ? Credinta in Dumnezeu nu se face nici printr-o carte nici printr-o biserica ! Bun sa revenim la extreterestri , voi cand spuneti cuvantul extraterestru va refereti la oameni verzi si cu cap mare sau undeva pe acolo , NU extraterestru inseamna toate formele de viata care traiesc in afara plantei noastre ! Quote
ArgentinBoy Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Biblie e cuvantul Domnului nu a scriso elEl doar a "dictato"Si nu ma gandesc la omuleti verzi pentru ca nu ma gandesc la nimic pentru ca nu existaDar daca ar exista ar insemna ca traiesc ep o planeta asemanatoare noastra deci teoretic ar fi evoluat aproximativ ca si noi deci ar arata ca noiNu identic dar cam ca noi.Oricm gata eu incerc sa nu mai zic nimic pentru ca fiecare dintre noi incarca sa ii schimbe parerea celuilalt si nici eu nu am cum sa iti schimb tie parerea despre extraterestrii si nici tu n uai cu msa mi-o skimbi mie deci e o discutie fara rost :roll: Quote
andr3y Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 ehh... nu aveti de unde sa stiti... poate e chiar unu printre noi )) posteaza pe aici Quote
v3ctor Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Biblie e cuvantul Domnului nu a scriso elEl doar a "dictato" La cine a dictat-o ? Tu sti din cate locuri este inspirata biblia ? crezi ca pe acea vreme stia cineva sa scrie , sa transmis totul prin grai pana la primele documente scrise ! Quote
v3ctor Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 v3ctor a scris:Cod:Biblie e cuvantul Domnului nu a scriso elEl doar a "dictato"La cine a dictat-o ? Tu sti din cate locuri este inspirata biblia ? crezi ca pe acea vreme stia cineva sa scrie , sa transmis totul prin grai pana la primele documente scrise !Pritene imi pare rau ca te dezamagesc dar in perioada aia se scrie ! oare platon a scris ??? aristotel a scris ???? mai gadeste-te pls !La ce periodata te referi ? aristotel si platon sti cand au trait si ei erau invatati pana si pe vremea lor erau analfabeti Quote