v3ctor Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Termina dreacu' si paraseste topicu' ca il distrugi Prima mea idee a fost sa-i fac sa inteleaga dar nu se poate , asa ca ma bazez pe un admin cu capul pe umeri sa inchida topicul si sa interzica atacuri de genul asta ! Quote
ArgentinBoy Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Singurul lucru pe care l-ar face in situatia de fata ar fi sa-ti dea tie banNu toata lumea e de acord cu tine v3ctortu esti singurul ciudat de aiciFiecare are o mentalitate diferita nu toti trebuie sa gandim ca tineIntrebi de ce ar face cineva virusiPentru ca se poate !Chiar daca ai fi reusit sa il convingi sa nu faca un virus crezi ca asta ar insemna ca nu ar mai exista virusi de calculatoare?CE ai incercat u sa faci ?On topic.Nu cred ca are rost sa pui intr-un virus si keylogger si remote si ce ai mai zis to DLD....pentru ca il face mare si inutilSa zicem ca un antivirus nu il gaseste ca si keylogger da il gaseste ca remote.Asta ar insemna ca il expui mai mult la antivirusi deci ar fi foart greu sa il camufleziChiar da ca treci de problema asta vin alte doua problemeUna ar fi ca nu ar mai fi nimic special legat de el...adica ai face un virus normal ca toti ceilaltiSi al doilea ar fi ca l-ai face mare si nu ai mai putea sa-l trimiti la fel de repede dintr-un calculator in altulDaca vrei sa faci un virus la "moda" ai putea sa faci un virus ConquiztadorDaca poti sa faci rost de CQKiller ai putea sa modifici codul in asa fel incat de cate ori cineva intra pe conquiztador sa joaca acest virus sa dea numai raspunsurile gresite si orice ar face atat timp cat are virusul nu va mai putea juca conquiztadorAr fi ceva mijto dar cred ca ar fi bun numai la romani daca numai noi jucam conquiztador Quote
puskin Posted May 24, 2008 Author Report Posted May 24, 2008 Termina dreacu' si paraseste topicu' ca il distrugi Prima mea idee a fost sa-i fac sa inteleaga dar nu se poate , asa ca ma bazez pe un admin cu capul pe umeri sa inchida topicul si sa interzica atacuri de genul asta !De ce sa inchida topicul???Ar trebui sa primesti avertisment first:-de cand esti pe forumul RST nu ai postat nimica folositor,nici un programel, nici un cod sursa, nici macar un link spre asa ceva!Uitati-va si voi la el ce posturi fara calitate are:http://rstcenter.com/forum/search.php?search_author=v3ctor-ai destul timp pe forum si tot nu ai invatat ceva de pe aici in afara sa te bagi aiurea in discutii ce te depasesc.Daca vezi ca nu ai o treaba cu ce incercam noi sa realizam in aceasta discutie te rog sa stai deoparte si sa urmaresti ce facem poate mai inveti cate ceva... Quote
puskin Posted May 24, 2008 Author Report Posted May 24, 2008 Ceva ce se poate folosi ca incriptor de fisiere:Merge pt. fisiere relativ mici il putem folosi pentru criptare .doc .txt ca sa nu stam mult si sa blocam CPU-ul cum ar fi pt. un fisier .jpg de 2Mb ar trebui sa asteptam 2minute criptare lui..deocamdata atat am gasit... nu cred ca in vbs se poate face un criptor mai eficient care sa mearga si pt .avi..doar daca ii atasam cati-va biti in plus..ar fi si asta o idee...ENCODER:http://rapidshare.com/files/117227057/encoder.vbs.htmlInp = InputBox("iNPUT NAME OF FILE", "VBS Encoder Setup")Out = InputBox("Output File?", "VBS Encoder Setup")If Out = "" Or Inp = "" Then WScript.QuitOn Error Resume NextSet fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")Set Stream = fso.OpenTextFile(Inp)Data = Stream.ReadAllStream.CloseFor i = 1 To Len(Data)Encode = Encode & Chr(Asc(Mid(Data, i, 1)) + 99)NextEncode = Replace(Encode, Chr(34), Chr(34) & " & Chr(34) & " & Chr(34))Encode = "NVBSENC = " & Chr(34) & Encode & Chr(34)Encode = Encode & " : " & "For i = 1 To Len(NVBSENC)" & " : " & _"PRGT = PRGT & Chr(Asc(Mid(NVBSENC, i, 1)) - 99)" & " : " & "Next" & " : " & _"Execute(PRGT)"Set Output = fso.CreateTextFile(Out)Output.WriteLine EncodeOutput.CloseDECODERhttp://rapidshare.com/files/117227248/decoder.vbs.htmlMsgBox "After The File Is Decoded You Must Open It And Erase This Character Listed:"&vbNewLine&" ",vbInformationInp = InputBox("INPUT NAME OF FILE", "VBS Decoder Setup")Out = InputBox("Output File?", "VBS Decoder Setup")a = Chr(Int(Rnd*3))If Out = "" Or Inp = "" Then WScript.QuitOn Error Resume NextSet fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")Set Stream = fso.OpenTextFile(Inp)Data = Stream.ReadAllStream.CloseFor i = 1 To Len(Data)Decode = Decode & Chr(Asc(Mid(Data, i, 1)) - 99)Set Output = fso.CreateTextFile(Out)Output.WriteLine DecodeOutput.CloseNext'done!!! Quote
v3ctor Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Singurul lucru pe care l-ar face in situatia de fata ar fi sa-ti dea tie banNu toata lumea e de acord cu tine v3ctortu esti singurul ciudat de aiciFiecare are o mentalitate diferita nu toti trebuie sa gandim ca tineIntrebi de ce ar face cineva virusiPentru ca se poate !Chiar daca ai fi reusit sa il convingi sa nu faca un virus crezi ca asta ar insemna ca nu ar mai exista virusi de calculatoare?CE ai incercat u sa faci ? In primul rand de ce crezi ca sunt ciudat , pentru ca ma gandesc la binele unor oameni , asa va distrati voi producand pagube ? De ce trebuie sa gandesti imbecil cand poti gandti cum trebuie cred ca orice user de pe forum isi da seama ca faceti rau ! ,,Intrebi de ce ar face cineva virusiPentru ca se poate !" si eu te intreb ai fi instare sa omori pe cineva pentru ca se poate ? De ce vreti sa faceti rau ? De ce nu va ganditi ca acele persoane ar pierde niste banuti care se castiga asa greu ? ,,Chiar daca ai fi reusit sa il convingi sa nu faca un virus crezi ca asta ar insemna ca nu ar mai exista virusi de calculatoare?" Cu siguranta NU dar este si un progres daca si cateva persoane s-ar convinge ca nu fac bine ! Tu de ce crezi ca autorii acestor acte ajung la inchisoare bineinteles nu toti dar majoritatea pentru ca au facut o fapta buna ? Voi intelegeti ca faceti rau , dar nu inteleg de ce nu vreti sa va opriti , ce va indeamna sa continuati ? Nu mai continui ca nu are rost ! ,,CE ai incercat u sa faci ?" bun am sa iti raspund ! in materie de calculatoare nu am reusit nimic pentru ca am foarte putin timp liber , majoritatea timpului mi-l petrec in laboratoare si de multe ori dorm si la prieteni pentru ca nu mai ajung acasa ! In rest pot sa zic ca am salvat niste vieti am tratat multi oameni , am scoase 2 carti , sunt editor la Revista National Geographic Romania , si predau intr-o scoala chiar daca am jumatate de catedra ! sunt cam putine dar asta pot sa fac deocamdata ! De ce sa inchida topicul???Ar trebui sa primesti avertisment first:-de cand esti pe forumul RST nu ai postat nimica folositor,nici un programel, nici un cod sursa, nici macar un link spre asa ceva!Uitati-va si voi la el ce posturi fara calitate are:[url]http://rstcenter.com/forum/search.php?search_author=v3ctor[/url]-ai destul timp pe forum si tot nu ai invatat ceva de pe aici in afara sa te bagi aiurea in discutii ce te depasesc.Daca vezi ca nu ai o treaba cu ce incercam noi sa realizam in aceasta discutie te rog sa stai deoparte si sa urmaresti ce facem poate mai inveti cate ceva...In primul rand ce as putea eu posta nu va intereseaza cel putin pe tine vad ca te intereseaza cum sa faci rau , sa furi , sa inseli etc ! , spunemi cat % iti apartine ce ai postat tu aici (me refer la intreg forumul ) si cat de folositor este ? ,,-ai destul timp pe forum si tot nu ai invatat ceva de pe aici in afara sa te bagi aiurea in discutii ce te depasesc." Imi spui si mie ce am avut de invatat ? De ce sa ma depaseasca discutia am inteles perfect ce vreti sa faceti ! Quote
puskin Posted May 24, 2008 Author Report Posted May 24, 2008 ....Fie cum zici tu, te las pe tine sa ai ultimul cuvant poate asta te face sa te simti mai bine, sper ca ai incheiat discutiile in acest thread si o sa ne lasi sa ne facem treaba fara sa mai intervii decat daca ai un cod sursa, functie..etc care sa ne ajute in scopul propus.Stiu ca este un subiect Off-topic si poti sa scrii tot ce iti lucreaza minte dar incearca sa respecti putin efortul pe care il depun niste useri aici....daca chiar simti nevoia sa dezbati tema virusilor sau a celor care le creaza sau sa filozofezi in acest scop creeza-ti propriul thread eu zic ca e mai bine asa.Eu nu pot sa compun scheletul unui program operational printe raspunsuri in acest thread care nu au legatura cu subiectul.Ar suna ceva de genu pentru unul care vrea sa invete ceva:1.cod sursa functie de criptare2.mama ..nu e virus daca nu e keylogger sau trojan3.cod sursa delete file4.nu sunt deacord cu cei care fac virusi!5.cod sursa decodorIese o varza la urma si nu poate fi de folos nimanui....Mai bine il inchid si imi vad de treaba......Inca ceva...ce calitate ai ca membru al RST in afara de "bautor de vin" si "n00b"..esti din staff? am vazut la semnatura ca ai pe poza ..... Quote