inthel Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 video: http://www.youtube.com/watch?v=9max7Amw8mwdupa cum era de asteptat intreb: Stie cineva cum si ce face tipul ala? Quote
v3ctor Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Da uitate aici : http://www.youtube.com/watch?v=Uwyfqx7LcAo&feature=related si mai vezi pe la Related Videos ca sigur ai sa afli din prima vedere are o ata transparenta legata de ureche si de carte ! Quote
inthel Posted May 23, 2008 Author Report Posted May 23, 2008 da ... am gasit aici :http://www.metacafe.com/watch/602791/hummer_card_magic_trick_revealed/oricum e interesant.mai stiti chestii d'astea? Quote
v3ctor Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 da , cauta David copperfield sau david blane pe youtube sunt iluzionisti au si multe card trick . Quote
ArgentinBoy Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Da stiu eu foarte multe pentru ca sunt magician =PSi mi-ar face foarte mare placere sa va spun trucurile lui johannes si ale lui Cris Angel pentru ca astia doi ma enerveazaJohannes ma enerveaza pt ca atunci cand fac un truc toata lumea ma intreaba daca pot sa fac anumite trucuri de ale lui si ma enerveazaSi Cris Angel ma enerveaza pentru ca plateste lumea ca sa spuna ca sunt spectatori Quote
VoRTeX Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 ArgentinBoy si eu sunt un fel de "tricker" dar in devenire. Nu stiu prea multe trucuri doar cateva. Mi-ar face placere daca m-ai ajuta si pe mine, si pe ceilalti useri. Quote
ArgentinBoy Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Pai intreaba-ma cum se face vre-un truc de al lui Johannes sau Cris Angel si iti spun cu placere...Cele ale lui Cris Angel nu prea am cum sa ti le explic pe toate pentru ca amjortitatea sunt magarii dar am sa incerc Quote
andr3y Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 oohhh da ! ia uitativa la asta.. la sfarsit arata si cum il face ! foarte tare Quote
VoRTeX Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Pai eu nu prea stiu trucuri de-ale lor , tu doar scrie Quote
inthel Posted May 29, 2008 Author Report Posted May 29, 2008 oohhh da ! ia uitativa la asta.. la sfarsit arata si cum il face ! foarte tare interesanta faza .... oricum cred ca e ceva neinregula cu camera ... trebuie sa fie un motiv Quote
mihai.vest Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 daca va uitai cu atentie la blugii tipului in spate la un moment dat se vede ceva agatat de tavan,ceva gen guta asa ca e fake Quote
TheDayWalk3r Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Da stiu eu foarte multe pentru ca sunt magician =PSi mi-ar face foarte mare placere sa va spun trucurile lui johannes si ale lui Cris Angel pentru ca astia doi ma enerveazaJohannes ma enerveaza pt ca atunci cand fac un truc toata lumea ma intreaba daca pot sa fac anumite trucuri de ale lui si ma enerveazaSi Cris Angel ma enerveaza pentru ca plateste lumea ca sa spuna ca sunt spectatoriIa zi-mi si mie numele trickurilor care iti plac cel mai mult si care le faci prietenilor tai ? Apropo faci street magic ? Eu fak de 2 ani Quote