edededi Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Hey , m-am gandit ca daca tot facem un clan la counter sa facem si unul la thecrims(www.thecrims.com) sezonul incepe maine deci cine vrea sa intre in clan sa scrie pe forum sa-si dea nickul de la thecrims si sa ma bage pe mine in lista de prieteni nickul meu este :edededi Quote
!_30 Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 { You getting me crazy with all of this team's , pe bune , vrei sa faci ceva , sau doar sa fi tu cel care conduce si ai avut ideea ? } Quote
edededi Posted July 23, 2006 Author Report Posted July 23, 2006 !_30 iti mai spun odata nu ma intereseaza pe mine sa conduc uite daca vrei te las pe tine conducator eu vreau doar sa creem o activitate sa ne facem cunoscuti nu doar prin hacking ci si prin alte metode Quote
!_30 Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 am inteles , tu initiatorul , eu nu vreau nimic , doar un singur lucru , nu are rost sa umplem netul de atatea forumuri , jocuri , clanuri , etc . Parrea mea , am dreptul la opinie { CLOSED for me } Quote
edededi Posted July 23, 2006 Author Report Posted July 23, 2006 inteleg ai dreptul la opinie dar nu cred ca umplem netul daca facem 2 clanuri.Parerea mea Quote
twaste Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 N-am timp de crims ca m-as apuca din nou daca vrei ma uit cine mai joaca si faci clan cu ei Quote
!_30 Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 toti zic asa , si fiecare face , cate 2 , si atunci iti dai seama , asta era ideea Quote
Guest Nemessis Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Nu prea aveti sanse. TheCrims se joaca in functie de cine e tovaras mai bun cu adminul. Exista cheaturi de genul: scrii "_cheat bla bla bla" si ti se umple staminele sau primesti mai multi bani, plus ca exista "boti" ce pot juca singuri fara sa stati voi in fata pc-ului. Pentru ultima varianta luati "iopuss macro" sau ceva de genul asta si va creeati singuri boti pentru a va face munca mai usoara Nu ma intrebati cum se foloseste pentru ca nu am folosit programul niciodata, am vazut doar la un tovaras cum juca prin scripturile facute cu acel program. Quote
edededi Posted July 23, 2006 Author Report Posted July 23, 2006 inrteadevar exista acesti boti dar nu prea sunt buni sunt buni cat ai energie dar dupa aceea sux si in legatura cu cheaturile iti dau cuvantul meu de onoare ca nu exista asa ceva.Singurul program care exista de boti si de ,,cheaturi'' este thecrims navigator dar nu este cine stie ce pentru ca nu face cam nimik Quote
edededi Posted July 23, 2006 Author Report Posted July 23, 2006 in acest joc miza este imensa pentru ca exista o imensa rivalitate intre romani si polonezi asa ca trebuie sa fim uniti ca sa-i invingem pe polonezi care sunt foarte buni Quote
Guest Nemessis Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Iti dau cuvantul meu ca exista si au existat intotdeauna. Chiar am vazut ambele situatii cu ochii mei Quote
edededi Posted July 23, 2006 Author Report Posted July 23, 2006 pey mah daca ar exista ar trebuii sa fim pe primul loc tot timpul daca le avem de ce nu le folosim o intrebare : acum cate runde ai vazut la tovarasul tau botii si celalalte programe? Quote
edededi Posted July 23, 2006 Author Report Posted July 23, 2006 sa nu-mi spui ca vrei sa-l spargi kw3rln daca il spargi ejti cel mai tare din parcare Quote
Guest Nemessis Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Cheaturile o runda. Botii si acum. Kw3[R]Ln sursa nu e publica dar site-ul a fost spart acum vreo 3-4 luni de romani si forumul de numeroase dati de toate natiile de oameni. Rezultatul romanilor care au spart site-ul: defacement Quote
twaste Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("edededi")</div>inrteadevar exista acesti boti dar nu prea sunt buni  sunt buni cat ai energie dar dupa aceea sux  si in legatura cu cheaturile iti dau cuvantul meu de onoare ca nu exista asa ceva.Singurul program care exista de boti si de ,,cheaturi'' este thecrims navigator dar nu este cine stie ce pentru ca nu face cam nimikCrims navigator e doar un program facut de un copil de 11 ani , crede-ma ca mia zis nanel tot si felu de programe pt crims , de boti de ....... exista Quote
eddie47 Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Mi se pare ca-l stiu pe pustiu ala de 11 ani e unu' ceva de genu' "green..." plm...Asa-i ? Care poate sa posteze ceva info despre boti or something like that ?! Quote
edededi Posted July 29, 2006 Author Report Posted July 29, 2006 nu mah ala care a facut thecrims navigator are 25 de ani cred si i se spune niflostancu el a facut si site-ul www.rocrimz.ro dar acum nu mai merge era o alta versiune thecrims Quote
SpLo1T Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 eheee nemessis atunci nu ma mai apuc de thecrims Quote