Turry Posted June 18, 2017 Report Posted June 18, 2017 Stiu ca nu este un forum despre programare ci mai mult de securitate *daca vreun admin considera ca nu are ce cauta aici il poate sterge* Am facut in c++ SFML Game Of Life. Link aici. 3 Quote
Active Members dancezar Posted June 18, 2017 Active Members Report Posted June 18, 2017 (edited) 36 minutes ago, Gecko said: Ce anume ti-a dat de inteles ca RST nu este un forum de programare? Nu poti securiza un sistem daca nu stii cum functioneaza; programarea e esentiala. Cred ca numele este de vina, Romanian Security Team... Intr-adevar numele forumului induce in eroare ar trebuii sa fie Romanian Security mai putin in ultimul timp Team, sau Romanian Security unde? pentru ca 80% din posturi is despre conturi pe facebook si cateodata niste intrebari de programare, Team. Edited June 18, 2017 by dancezar 5 Quote
Turry Posted June 18, 2017 Author Report Posted June 18, 2017 8 hours ago, Gecko said: Ce anume ti-a dat de inteles ca RST nu este un forum de programare? Nu poti securiza un sistem daca nu stii cum functioneaza; programarea e esentiala. Adevarul e ca m-am exprimat putin gresit. Se si programeaza dar in general am observat ca se fac exploit-uri/ boti sau chestii de genul si m-am gandit ca o chestie de genul nu s-ar potrivi aici. 1 Quote