jan100 Posted June 29, 2017 Report Posted June 29, 2017 Va salut am un astfel de telefon si nu pot sa-l resoftez cu spflastool i-mi da eroare 2005 si am incercat si cu infinix flash tool si aici i-mi da eroare 3153.Ce sa fac, mentionez ca tel.nu se mai deschide deloc.Stima __________________ Quote
ToNe Posted June 29, 2017 Report Posted June 29, 2017 (edited) dacă știi engleză te ajută acest link are toate erorile de la spflashtool și rezolvarea lor: https://forum.hovatek.com/thread-439.html Edited June 29, 2017 by ToNe Quote
albastrel Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 (edited) Din pacate telefonul tau are blocat BOOTLOADERul, nu merge resoftat, chiar daca are procesor MTK... trebuia de la inceput sa ii deblochezi bootloaderul din MENU! Acum iti trebuie placa de baza... Daca ai bootloaderul deblocat si stii sigur... poti sa ii dai soft cu asta: aici Daca nu... o sa iti apare o linie sus de tot albastra si nu o sa faca absolut nimic, deci iti trebuie placa de baza. Succes! Edited July 3, 2017 by albastrel Quote
jan100 Posted July 3, 2017 Author Report Posted July 3, 2017 (edited) bromm error:S-_FT_DOWNLOAD_FAIL(0XFA8).Asa i-mi da eroare.Scrie download bootloader si apoi i-mi da eroarea asta Edited July 3, 2017 by jan100 Quote
jan100 Posted July 3, 2017 Author Report Posted July 3, 2017 Acum i-mi da S_FT_DOWLOAD FAIL (4008).Cred ca este placa de baza busita. Quote
albastrel Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 vezi daca ai driverele corect instalate... MTKurile... Quote
bubu2005 Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 Si eu am un telefon din asta si sa blocat, am reusit cu SP flash si am pus alt rom dar am pierdut imeiul Apoi am incercat sa il rootez sa ii rescriu imeiul nu a mers cu nimic Apoi am intrat in meniul ala chinezec sa il dau reset si sa blocat din nou nimic nu ii mai pot face nici SP flash tool nu il mai recunoaste apar NICIO COMANDA nu stiu ce as mai putea face ...... Quote
albastrel Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 daca nu iti recunoaste driverul la PC, este mufa de incarcare... daca nu si nu, placa. 1 Quote
bubu2005 Posted July 4, 2017 Report Posted July 4, 2017 7 hours ago, albastrel said: daca nu iti recunoaste driverul la PC, este mufa de incarcare... daca nu si nu, placa. Drivere cred ca toate cate is pe net le am incercat am incercat si pe alt PC cablu nu l-am schimbat pt ca cu cablul asta am pus rom ul, bag cablul se intaleaza preloaderul si de acolo imi tot cere un MTP driver .......ce ma enerveaza ca prima data nu am intampinat nici o prb mi-a dat ceva eroare si am dat format si dupa aia sa instalat rom ul in 15 min a fost gata da din pacate nu a avut semnal, lipsa imei. Quote
albastrel Posted July 4, 2017 Report Posted July 4, 2017 Problema cu lipsa IMEI, il faci cu asta 1 Quote