Jump to content

albastrel

Active Members
 • Posts

  555
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by albastrel

 1. Eu sunt de parere ca, atat timp cat votul electronic are touchscreen, totul este vulnerabil Interesant articol.
 2. Nu exista un antivirus foarte bun, sunt doar biblioteci de coduri care au fost stocate la un server din codurile malitioase existente la acest moment, un exemplu: daca ma pun maine sa fac un nou virus intre ghilimelele de rigoare, probabilitatea de succes pentru un antivirus sa ma detecteze cand ii dau upload pe net este foarte mare, dc? pentru ca am folosit cod din codul vechi... deci sa o spun intr-un cuvant: antivirusii sunt "degeaba" si punct. Si ca sa iti raspund la redirectionari "frequently used" sau "allow pass" probabilitatea de infectare este mica, dc? nu ti-ai dat acordul sa iti "uplodeze" acel cod in windows, deci? Frumusel poti sa te duci in settings daca vezi ceva dubios, cum a spus Nytro... clear cache, clear "all" sau reset browser or reinstall si have fun.
 3. Care face pariu cu mine ca asta e facut in laborator? sau nu...?! 03.04.2019 <---- DATA 20.10.2019 <---- DATA https://www.cbsnews.com/news/international-monetary-fund-european-central-bank-head-christine-lagarde-60-minutes-interview-2019-10-20/ Hai noroc si sanatate!
 4. Nu, daca ii dai reset, ramane blocat in icloud, incearca ce a spus Nytro
 5. Asta (tutorial pentru program il gasesti pe youtube) sau icloudul care l-ai avut pe el doar daca a fost sincronizat... succes!
 6. Problema este din updateurile de soft.. buguit, astepta un alt update si o sa mearga ok, spor.
 7. spflashtool este doar pentru telefoanele care au un procesor MTK gen allview, myria... etc.
 8. Salut, nu daca a luat apa sau placa este defecta total.. nu
 9. salut, din pacate nu merge asa ceva... doar sa ai acces la wifiul vecinului sa poti ajunge la chromecast, google home assistent si alte nebunii, ceas etc. succes!
 10. Eu am glumit.. asa este, citeste mult si ai grija de tine... parerea mea.. dar cum a zis si tex... ramai limpede, timpul trece.....
 11. O sa avem un nepotel :))))
×
×
 • Create New...