Jump to content

konstantine

Active Members
 • Posts

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

konstantine last won the day on August 26 2019

konstantine had the most liked content!

Reputation

22 Excellent

About konstantine

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Recent Profile Visitors

2686 profile views
 1. Nu.Nu ala e cleste... Nu știu. N-am fost atent...Credeam ca mie mi-a fost adresata intrebarea.
 2. Codurile sunt ok pe terminale cu soft de fabrică. La ăștia cu AOSP, nu prea merg...
 3. O fi defectă memoria de bios sau nu e compatibilă cu interfața sau are alte tensiuni de alimentare...? Dacă ai luat stația de lipit inlocuiește-i cipu' de bios și vezi ce zice.
 4. Poti sa refaci traseele exfoliate cu sarma de Cu emailat+microscop electronic 1600x da' e munca de chinez.Nu prea merita efortu' .
 5. Nu vad ce scrie pe cip(scrie-mi ce tip e)Nu trebuie dezlipt, il faci cu clestele.Eu asa am procedat. Cleste au tot la optimus.
 6. Eu am programatorul respectiv.L-am folosit pt. rescrierea flashului pe niste receptoare de satelit brickuite.Inainte sa cumperi programatorul, descarca lista cu chipurile pe care le suporta.Lista e la optimus digital pe site.Vezi ce fel de chip ai la laptop si daca se regaseste in lista.
 7. Primul post , e o reclamă de kkt la un produs asemenea.Eu sunt pescar cam de când am inceput să-mi țin echilibru' pe doua picioare.N-am folosit niciodată măscări din astea.Așa ceva folosesc in general braconierii .Din fericire , nu prea mai există mulți.In zonă la mine , am fost plăcut surprins să constat că s-a refăcut populația de știucă.Până prin 2002 , au pieptănat la propriu apele.Nici puiet nu mai exista.Pentru asta , să-i "mulțumim "lu' domnu' Adi Năstase (aka. Bombonel) Pescuitu' e fix ca wardrivingu'. E nevoie de nițel noroc și multă muncă...!
 8. Nu mă mai căutați la profil , că mă gâdil și mi se scoală pula !

 9. Nu merge reparat cu nicunul dintre softurile respective. Posibil să aibă defecțiune hard.Cu odin , la final scrie că e totu' ok .După restart , aceeași poveste : softu' e neschimbat.Presupun că e defecțiune hard pt. că nu pot să-i fac factory reset (nici din meniu , nici din butoane).
 10. N-am prea mai avut timp dar azi incerc ambele variante de soft si postez rezultatul. Va multumesc pentru ajutor !
 11. Nu am găsit pe nicăieri soft "complet" doar AP și PiT.Mai fac o incercare , apoi ori il arunc , ori il dau cuiva să-l scrie pe JTAG.
 12. Nu pot să-i rescriu softu' , și pace ! Am incercat să-i repartiționez memoria , să-i pun TWRP...Nu vrea pur și simplu ! Cu ODIN , imi dă mesaj că scrie softu' , când reporneste , e la fel ca inainte.Vreau sä-l repar , așa de "panoplie" nu că e necesar... N-am interfețe pt. rescriere sw... n-am "boxuri". Am incercat pe usb. E singuru' telefon care e mai al dracu' decât mine Merci in avans pentru orice sfat util !
 13. Eu am folost pt. recuperat date , Classic GetDataBack for FAT/NTFS.A fost eficient aproape de 100 % .
 14. Daca ai semnal la fereastra,mergi pe varianta tenda n301 sau altul care "stie" repeater/extender.( router cu functie wifi repeater) Tenda costa maxim 70 de ron
×
×
 • Create New...