Jump to content
loki

Alegeri locale

Recommended Posts

Posted

Atentie clip electoral vasluian:

Partea frumoasa este un filmulet cu minunatul candidat la... filmari:

Apropo, tipul e persoana oferita de Corneliu Porumboiu ca model de inspiratie pt personajul Jderescu la filmarea "A fost sau n-a fost". (D.V.Marin)

Sloganul: IMPREUNA PÚTEM! :D

Posted

Apropo, intr-un interviu actorul din "A fost sau n-a fost" (Jderescu) declara ca a innebunit uitandu-se la casete video cu candidatul asta, ca trebuia sa il imite cumva, sa-i invete felul de a fi (candidatul e patron de televiziune si avea o emisiune candva unde era moderator... stia sa strice totul decat sa modereze, stiti ca filmul s-a turnat in Vaslui, regizorul e vasluian). Mai nou se aude ca asta isi face campanie declarand ca e modelul personajului din film, nici la ora actuala nu si-a dat seama ca totusi a fost luat de prost.

Da nu prea isi da omu seama... La o gala a ziaristilor m-am distrat vazandu-l pe scena luat in ras pe fata de toti invitatii si premiatii si se facea ca nu-si da seama zambind a grebla... Edit: mi-am adus aminte, a dat si premii post-mortem :shock: diplome pt familiile oamenilor morti de vreo 10-15 ani.

Mai nou are o propunere: daca va fi primar va instala wc-uri ecologice in piata civica a orasului.

Deh, e o poveste lunga. Are orasu de ce rade...

Posted
hahah, ca el sunt si la gorj :))

Vreau si eu sa vad :)

De cand ma stiu asta a fost cea mai ciudata campanie electorala... care mai aveti hai sa mai impartim pana la alegeri din stupizeniile candidatilor.

Apropo de al mai sus:

http://www.adevarulvs.ro/index.php?module=full_news&id_news=6881

http://www.adevarulvs.ro/index.php?module=full_news&id_news=6660

Si apropo, ce buzunar greu are Ludovic Orban: da reclama in yahoo insider :shock: (e pe bune)

59131123kh4.th.png